Zobrazit normální verzi : Rozlišenie
Ahojte. zaujímalo by ma s akým rozlíšením hráte a napíšte aj dôvod.
Napr. Ja hrám 1024x768 preto lebo pri menách vidím tie "fotky" steam hráčov , keď si dám na nižšie rozlíšenie tak to tam vidieť nieje a strašne mi to prekáža.
Mám stejný rozlišení, převážně kvůli velikosti monitoru a mimo jiné mám radši když tam taky mám ty fotky, aspoň vidim kdo je STEAM a kdo NS a podle toho taky lezu do spectu když se mi někdo nezdá))
Neviem, či tu už také vlákno nie je, ale zdá sa mi, že je.
Inak 1280x800 - btw obrázky mi ukazuje iba pri tých, ktorých mám pridaných (nvm prečo).
1600x900, nemusim ani spominat ze avatary steamerov vidim :D
640x480 vyhovuje mi to tak, a zvykl jsem si na to.
1920x1200 nerad mam menší rozlišení, než je rozlišení monitoru.
driv 1024x768 tedka 800x600
ja nechapem co chcete z tejto hry vymackat, bola robena na rozlisenie 800x600 vsetko viac je hlupost..:D:D
ja nechapem co chcete z tejto hry vymackat, bola robena na rozlisenie 800x600 vsetko viac je hlupost..:D:D
nemam pred xichtom hlasnenie a chat, ale zbran a mapu
Tak ja som doteraz hral čisto 640x480. Ale kvôli 16:10 monitoru musím mať hento. Lebo upravovať to do menšieho, a kafrať sa s tým sa mi nechce. Človek si zvykne na všetko...aj na smrť.
Tak, ja mám asi 1024x764 neviem presne, ale nejak takto. Už som si zvykol, vidím steam avatarov a lepšie sa mi strieľa.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.