Zobrazit normální verzi : Žádost o práva na JB
Dobrý den,
Žádam o práva na serveru JailBreake kteremu jse již věnuji rok.
Moje jmeno je Dominik Karnoš je mi 14let
Jmeno na CS: STEAM_666:88:666
IP: 89.103.102:70
Děkuji S pozdravem Dominik Karnoš :smile:
Mas zajimave "jmeno" na CS.
PeZoPetrik
05-09-11, 20:35
tie prava nedostanes... uvidíš co napíšu ostatný ...zbytočne si sa namáhal :)
Sakra jmeno sem se spletl Jmeno mam ELOLOL to je steam ID......, :D
1 příspěvek na fóru = žádost o práva = suicide
+
Mas zajimave "jmeno" na CS.
+
Nepřečetl jsi si podmínky...
:D Aspoň má originální nick. Jinak ta žádost je fakt špatná. Krátká, nic jsi nám v ní skoro nenapsal, prostě špatný. Doporučil bych ti si příště přečíst podmínky než začneš něco psát. Za mě NE.
+ podle mě je tam adminů až až.
Ano doupravim to prořadně svačinaři ale admini tam moc nechodi vyskytnu se tam 3 dene na par minut a mezi tim je spoutu MultiFK i FK takže a ja u JailBreaku travím aspon 5hod když mam čas.. A ten dotaznik upravim a dodělam pořádně....
S pozdravem :) ELOLOL
Urcite, na par minut, vymyslat si len preto, aby si dostal prava je fakt vyhra.
grEy má pravdu, adminov je tam viac než dosť ja tam hrávam vždy ked je velný slot, a s mutliFK som sa ešte nestretol ...
Joj to jsi tak hochu co si dával můj nick viď? Hm nasrat!
PS: Máš dobrý steam :)
co si dával můj nick viď? Hm nasrat! :D
Lukko hraje si asi rád na holky,transvestita jeden ušatej :D
Neblázněte, vždyť to je nejlepší vydání steamu, můžou ho mít jen super ultra mega skilleři. A máte taky spoustu výhod, nemusíte vůbec zapínat steam ale rovnou zapnout kántra a pařit.
No aspoň vyzerá byť vychovaný a slušný:
Dobrý den,
...
Děkuji S pozdravem Dominik Karnoš :smile:
Ano doupravim to prořadně svačinaři
S pozdravem :) ELOLOL
@ELOLOL: Zisti si najskôr nejaké veci o CSku (steam id,...), zorientuj sa na fóre (http://csko.cz/forum/showthread.php?954-Pravidla-%9E%E1dost%ED-!!!) a možno o pár mesiacov...rok. Každopádne nevyzeráš na stratený prípad ;)
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.