Zobrazit normální verzi : Widlakof
Ahojte..
Už dlhšiu dobu si všímam problémy hráčov (vačšinou tých schopnejších) s mapou widlakof.Ide o problém pri rushoch.Prvé kolo si v poho rushujeme , ale pri druhom už je to prúser ctčká zalezú do kanálov a tam furieni už to nemajú také ľahké , pretože lietať sa tam takmer vôbec nedá a , keď sa tam nahrnie viac ako 5 ctčiek s gunmi tak je to sakra problém zabiť.Tak preto by som poprosil či by sa tam nemohol dať nejaký blok...
Tě sundali při rushu? :D Jo jsem Pro
A plant vám nič nehovorí? :)
Určitě Pro
Nesnášim Kempy v kanále... Zdraví Rail.^
Tě sundali při rushu? :D Jo jsem Pro
Ano sundali. :D A pokazili celkom pekné skóre :D
Tky miluju tie campi :3 Pro .
A plant vám nič nehovorí? :)
Jaký plant ?
Blok , aký blok? Mala by sa upraviť mapa aby sa zablokoval prístup do kanalov /nekto kto a skúsenosti s mapkamy/ .
Ahojte..
Už dlhšiu dobu si všímam problémy hráčov (vačšinou tých schopnejších) s mapou widlakof.Ide o problém pri rushoch.Prvé kolo si v poho rushujeme , ale pri druhom už je to prúser ctčká zalezú do kanálov a tam furieni už to nemajú také ľahké , pretože lietať sa tam takmer vôbec nedá a , keď sa tam nahrnie viac ako 5 ctčiek s gunmi tak je to sakra problém zabiť.Tak preto by som poprosil či by sa tam nemohol dať nejaký blok...
....stažuje sa ako CT campia v kanáloch.. stačí dať plant a tých pár CT musí ísť defuse :) a ked´ budú stále campiť tak to je na ban
....stažuje sa ako CT campia v kanáloch.. stačí dať plant a tých pár CT musí ísť defuse :) a ked´ budú stále campiť tak to je na ban
Na furien serveroch , aspon kotelnáckych , plant neje .
Tak ja už furien nehrám takže neviem :D tak dobre som zato aby sa nedalo ísť do kanálov :)
Na furien serveroch , aspon kotelnáckych , plant neje .
Bohu dík že tam nejsou
Bohu dík že tam nejsou
Asi tak... Kdybychom ještě měli plantovat...
Grakon2702
14-10-13, 20:35
Co je špatné na plantech? -_-
Co je špatné na plantech? -_-
Na public /d2only,infernoonly/ nič ale na furiench by sa to dodrbalo keby bol polant.
Mna tam vždy naserú keď tam kempia tak tiež Pro.
Jaký plant ?
Blok , aký blok? Mala by sa upraviť mapa aby sa zablokoval prístup do kanalov /nekto kto a skúsenosti s mapkamy/ .
Ptas se jakej blok a sam ten blok navrhujes.? Trochu si protirecis,nemyslis?
Ptas se jakej blok a sam ten blok navrhujes.? Trochu si protirecis,nemyslis?
Musíš brať všetko tak doslovne ja som to myslel tricha inak :(
4everAlone!
18-10-13, 21:13
Jsem PRO
P4inKill3r
29-10-13, 23:53
taky by mi to nevadilo
V čem se dělají ty mapy?? Díky :)
`Dr[.E.]nkY.:)
06-11-13, 15:36
V malování. :-)
nkY.:);228388']V malování. :-)
Tvůj mozek je možná dělanej v malování.
Tvůj mozek je možná dělanej v malování.
True story...
nkY.:);228388']V malování. :-)
Ironie...
Od něho by to ironie nemusela být :)
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.