Zobrazit normální verzi : unban
prosim moj kamos mi dal cs 1.6 dosol kumne a ukazoval mi to s hackma na svojom ucte ~KIllerKo~ a ip adresa moja je 91.226.113.21 chcem to hravat velmi ma to bavi cs pouzivat hacki nevim plis
Edit by ZEUS:
Tohle je originální příspěvek:
plis mozte mi dat unbann mam ban zanic ja hram cestne mam napisane ze som pouzival walhack ale ja to nevim pouzivat a asi mam zniekim rovnaku ip pliss dajtemi unban
A zkus to smazat
http://csko.cz/forum/showthread.php?429-Jak-po%9E%E1dat-o-unban-p%26%23345%3Be%26%23269%3B%EDst-ne%9E-zalo%9E%EDm-t%E9ma-!!!
co zname na toto [AMXBANS]
[AMXBANS]-Mam ban za to ze bol u mna kamarat chcel mi ukazat co je ta zahru na usb mal hacki a teras to chcem hrat ale mam ban na ip adresu
[AMXBANS]-Mam ban pro tento server - csko.cz | Knife (1hp_2)
[AMXBANS] -Duvod banu:SH
[AMXBANS]-Zabanovany nick(2)-~KIllerKo~ A Na`Vi Martynez /C/
[AMXBANS]-Zabanovane SteamID(1): VALVE0:0:2083180322 A VALVE_0:0:1082471220
[AMXBANS]- Moje SteamID-VALVE_0:0:2083180322
[AMXBANS]-Zabanovana IP adresa-91.226.113.21
[AMXBANS] -Tvoje IP adresa: 91.226.113.21
[AMXBANS]- Ban dal admin:Flopsaid o_O (Flopsaid)
[AMXBANS]- Server:csko.cz | Knife (1hp_2)
Ahoj admini. Chtěl bych požádat o unban, dostal jsem ban od Flopsaid o_O (Flopsaid)za SH který ale nemám. Prostě jsem byl moc dobrý a overlord asi neměl moc času, tak mě zabanoval. Měl jsem prostě spoustu štěstí tři kola za sebou. Diky dodino
Čteš si, co po sobě píšeš ?
Aha ked si dobrý tak utekáš rýchlejšie ? :D
nejake rychle stesti. vis co je vubec sh ? to o steti asi nebude...
[AMXBANS]-Mam ban za to ze bol u mna kamarat chcel mi ukazat co je ta zahru na usb mal hacki a teras to chcem hrat ale mam ban na ip adresu
[AMXBANS] Chtěl bych požádat o unban, dostal jsem ban od Flopsaid o_O (Flopsaid)za SH který ale nemám. Prostě jsem byl moc dobrý a overlord asi neměl moc času, tak mě zabanoval. Měl jsem prostě spoustu štěstí tři kola za sebou. Diky dodino
Tak jak teda?
\\E:
Tvl to je text z té šablony od Kotla, aha. :D
Lol :D :D :D Fakt že jo :D
By mě zajímalo, kolik mu je :D
das mi plis unbann
a mozes si na me avat pozor
Máš unban, můžeš hrát.
DIki ale mne nejde hrat mam ban na všetki serveri kotelne prosim zsrav stim neco aspon na zombie to mam najradcej
diki ale mne to nejde mam ban navšetki serveri kotelne plis sprav stim neco
DIki ale mne nejde hrat mam ban na všetki serveri kotelne prosim zsrav stim neco aspon na zombie to mam najradcej
ok mas UB na Zombie....
ale mne nejde hrat a neska o 15:00 sem ti nieco poslem oki a potom dufam ze mi das unban a mam ban ja na vsetki serveri kotelne ale tie ma bavia najviac dufam ze mi das ten unban
:D...chudák už to lokněte ;)
Jedinou možností je koupit si originální hru a už necheatovat. http://www.steamkey.cz/
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 61128)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'SH'
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): ~KIllerKo~
[AMXBANS] Tvuj nick: DODINO
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(0): VALVE_0:0:2083180322
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:767537280
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 91.226.113.21
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 91.226.113.21
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: Flopsaid o_O
[AMXBANS] Server: csko.cz | Knife (1hp_2)
[AMXBANS] Na Vasi ip adrese je vice banu (zrejme za cheaty). Pripojite se jen se steam cs.
[AMXBANS] ==================================
plis sprav stim neco cs
ja som sa snazil, ale stale to nieco blokuje.....skus si poziciat originalku ci ti to pojde, asi si nieco rozbil
ale ja som nic nerozbil prosim na pis svojim dalsim Gm a skustemito nejako spravit budem ti dosmrti vdacni prosim nech sa ti to podari a mojich kamosov nido nema originalnu hru.
ale ja som nic nerozbil prosim na pis svojim dalsim Gm a skustemito nejako spravit budem ti dosmrti vdacni prosim nech sa ti to podari a mojich kamosov nido nema originalnu hru.
jasne skusime, celu noc sme na tom makali, ale nedari sa...ostatny uz isli spat, ale ja budem este na tom robit....skoda neolial si si nahodou klavesnicu niecim? jedine, zeby som k tebe skocil skontrolovat FTP plenix a krizovu maticnu vazbu...s tym si nic nerobil?
Chudak ved nevie kde je sever :D uz to nenatahujte a locknite to
:sad:dalsi mi ide pomoct
aspon vidis aky su tu ochotny admini, tak ako uz ti to ide?
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.