Zobrazit normální verzi : Prosím Unban
Dobrý den chtěl bych se omluvit všem hráčům a adminum (kashpi) jsme hloupí zkoušel jsme WH pro kámose zrovna včera a na tomto portalu Kotelna .
Na serveru war 3 Ultimate velmi mě to mrzí prosím o odpověď :(
Od kashpi a ostatních mě cs baví prosím slibuji že WH vymažu klidně mě kontrolujte až můžu u vás hrát s kamarádem :( prosím moc děkuji předem za vyřízení SOPIK.
To by pak chtěl unban každý,je tvoje chyba,že jsi to zkoušel tady na tomto portálu a ne třeba s botama.
Jsme si toho vědom dávám žádost a doufám že v Dobré :( :( ;(
Je mi luto, ale ziadost sa zamieta, uz len preto, ze nie je napisana podla pravidiel ziadosti o unban. :( :( ;(
Myslím, že tady neuspěješ. Sice je pěkný, že ses omluvil a přiznal, ale unban stejně nedostaneš.
První slušnej cheater. Necheatuj. Pokud máš potřebu si někde zkusit WH, tak ne na portálu, kterej máš rád, jinak to dopadá takhle. Bohužel.
První slušnej cheater.
Od kdy jsou cheateři slušní?
Od kdy jsou cheateři slušní?
Myslim to tak, že se aspoň omluvil a přiznal, že udělal kravinu. Většina nás tady posílá do p*dele.
no to jo steam na to to tolik zase nehraji abych dotoho vrazil prasule.
A boty to mě v tu chvíly nenapadlo no já 2 kily nemam hraji spis Zombie Hard vite tak prosím .( skuš te to naposled se mnou :(
no to jo steam na to to tolik zase nehraji abych dotoho vrazil prasule.
A boty to mě v tu chvíly nenapadlo no já 2 kily nemam hraji spis Zombie Hard vite tak prosím .( skuš te to naposled se mnou :([/QUOTE]
Jasny no, takze do zadosti o unban napises, ze te hra hrozne bavi a ze ji hrozne hrajes, ale kdyz mas zaplatit za to, za co hrajes tak ji zase tak dlouho nehrajes a vlastne te ani nebavi.. Pockej si tak 5 let a za penize k patnactinam si kup steam
Hochu, uplne te chapu. Ja jsem na nonsteamu zazil uplne to stejne. Ale hra me prece jen asi bavila vice. Rodice mi nechteli dovolit si koupit steam, tak jsem sehnal prachy a lital po meste 4 hodiny a hledal kde se da koupit.
Jinak davam za pravdu ze kdyby jsi dostal unban, tak by ho chteli vsichni. Prece jen si lide zaslouzi 2 sanci, ale tady to tak prece jen nefunguje.
Ale funguje. Dostane ban na NS tak druhá šance je koupit si steam :)
Ale funguje. Dostane ban na NS tak druhá šance je koupit si steam :)
Tak to jsi me dostal ;]
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.