Zobrazit normální verzi : Stížnost na admina Biock
Stara znama legenda IvetQ
05-09-11, 22:15
Ban na jeden týden že mám na hráče nabindované "I using wallhack by www.blbe.com" abych mohla rychleji reagovat na hráče typu: Más wallhack atp..
Prosím o unban a tvůj reason "Reklama na cheaty" jako to běž :D pobavil si mě :-/ unban a už to nebudu teda klikat :D
btw vůbec nevím jestli ta stránka existuje nebo co to vůbec je zač.
Admin nie je povinny zistovat, ci ta stranka naozaj existuje. Hrac dostal ban za nick www.krav0.com napriek tomu, ze ta stranka neexistuje.
nič nebude, P.S.: pozdrav alterka
"I using wallhack by www.blbe.com"
Use wallhack by KarlOs from www.KarlOsIsKing.tk (len ako ukážka:D) - Nepripomína ti to niečo? Kraviny čo bindujú ruské a im podobné servery. Sa nečuduj, že máš ban. Aj keď, týždeň po žiadosti a prísľube...
AnnoyingGreg
05-09-11, 23:44
Ban na jeden týden že mám na hráče nabindované "I using wallhack by www.blbe.com" abych mohla rychleji reagovat na hráče typu: Más wallhack atp..
Prosím o unban a tvůj reason "Reklama na cheaty" jako to běž :D pobavil si mě :-/ unban a už to nebudu teda klikat :D
btw vůbec nevím jestli ta stránka existuje nebo co to vůbec je zač.
Dobrej pokus, IveťáQu. To by mohl říct každej..ˇˇ Proč si se vůbec snížil k něčemu takovýmu..když seš "stará známá legenda"?
alterkoo = stara znama legenda katka (co viem ja :D)
Iveto to na té fotce nejseš ty že ne?
Ne, to je google vyhledavac a pismena S, E, X, Y, G, I, R, L, S, P, H, O, T, O.
06-09-11, 17:54
Hned ako si prišla si to začala spamovať a nie krátko :)
E: Ban skrátený.
díky :)
06-09-11, 17:56
Iveto to na té fotce nejseš ty že ne?
Ano jsem to já proč?
Jeste me napadlo, nabinduj si taky "I using fake vagina by www.transsexuals.com"
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.