Zobrazit normální verzi : Zrušení Obrany
shootradar
19-10-13, 12:22
Myslím si že je to úplně k ničemu cpát do toho nějaké body protože to stejně téměř nezabírá a každý druhý an serveru má po 5 kolech nějaké náboje takže pak ani nefunguje už vůbec.
Je to úplně zbytečná schopnost Obrana a proto by se měla zrušit. A tím to by došlo i ke změně max levelu z 200 na 150 což by pro některé bylo snazší dosáhnout.
Takže buď zprovoznit Obranu, aby fungovala i přes náboje aspoň na 50% normální funkčnosti nebo ji zrušit úplně.
No neviem ci si niekedy mal obranu na full, ale ked som si to ja hodil na SS na 100, tak ludia plakali, že co to **** je, som si chodil jak obrneny tank... a kazdy druhy určite nemá "po 5 kolech" nejake schopne naboje a ked má tak len vdaka lucku, už sa mi viac krat stalo ze ani po 40-50 killoch nepadli pluky ci titanky. Podla mna mas preto pocit ze je obrana zbytocna, lebo kazdy ide najprv hore s hp/kon/int a obranu zvysuje az na zaver, tj. 150+, a tam sa lamy bud nedopracuju alebo az po dlhom case. Takze chapem, ze to moze byt frustrujuce. Poradim /reset pred kazdou mapou, a pokial nemas nejake schopne naboje tak body z int davat na obranu kym nieco nepadne (pokial niesom fs/sapper), prip volit nejaku inu taktiku. Teda moj nazor -> Proti.
Obrana účinok voči nábojom nemá, čo je docela nahovno keď ma sundá lvl 50 v pohode, ale keď nemáš náboje a ideš proti niekomu s obranou na full, lekárničkou a kevlarom, tak je to docela hard minule som dal jednomu 5 hláv s mp5 a jednu raketu pod nohy a on si pekne sekol a 200hp v .... Čiže pri zíaskaní kevlaru/armoru by sa obrana o 1/2, 1/4 znížila a normálne by fungovala pri nábojoch.
já bych ji nechal,já mam taky full a třeba takový radar bez naboju mne da na 25 naboju :DDD
Tak obrana využití má určitě, ale je potřeba ji něčím přerušit jinak by stačilo 100lv. kondice a obrana/obrana a životy a nedá se to hrát
ale mně kotel v pm psal že obrana funguje i na of itemy,ale nejde.. lvl do 50 mně dá v pohode na 3 rany s full
ale mně kotel v pm psal že obrana funguje i na of itemy,ale nejde.. lvl do 50 mně dá v pohode na 3 rany s full
Já jsem toho názoru že i pod 50 by měli mít šanci...dropnou náboje? jako větši lv máš výhodu v kondici(jeho menší acc) a v žoivotech(i to dá 3 rany navíc u platinek, plukáčů)
shootradar
24-10-13, 09:42
Já jsem toho názoru že i pod 50 by měli mít šanci...dropnou náboje? jako větši lv máš výhodu v kondici(jeho menší acc) a v žoivotech(i to dá 3 rany navíc u platinek, plukáčů)
Drago nikdy si neměl velkej level tak nevíš, jakej je to pocit, když ses nadřel na levelu 150+ a teď tam dojde nějakej jouda, kterému padnou náboje a má level pod 15, ten většinou někde zakempí a ty jdeš okolo a na 4 rány jdeš do kytiček s full hp. A když se to takhle opakuje kolo co kolo tak už to fakt zábava není, přitom máš třeba všechno full a obranu více jak 80 a je ti to k ničemu.
Drago nikdy si neměl velkej level tak nevíš, jakej je to pocit, když ses nadřel na levelu 150+ a teď tam dojde nějakej jouda, kterému padnou náboje a má level pod 15, ten většinou někde zakempí a ty jdeš okolo a na 4 rány jdeš do kytiček s full hp. A když se to takhle opakuje kolo co kolo tak už to fakt zábava není, přitom máš třeba všechno full a obranu více jak 80 a je ti to k ničemu.
Máš pravdu, nevím jakej je pocit mít lv 150+ ale vím co to je když si dám na SS full obranu a i když jsem pomalej že spíš chodím pozpátku tak jsou neuvěřitelný problémy mně sundat
Obrana už bude fungovat i na itemy.
shootradar
08-11-13, 10:26
Autodestrukce nezabíjí lidi jen ubírá kolem 130 hp a comando nezabíjí na jednu ránu nožem lidi co mají kevlar.
Tak to je dusledek obrany. Budu tam muset hodit damage 10000.
Ako obranu by som nerusil ale ked ju nemas na full je celko naprd. :D
shootradar
11-11-13, 10:15
Ako obranu by som nerusil ale ked ju nemas na full je celko naprd. :D
Furt lepší než to bylo po celou dobu doteď.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.