Zobrazit normální verzi : Žádost o práva
Dobrý den
Je mi 15 let.
Csko hraji už kolem 3 let a na kotelne tak 2 roky bavi mě to tam.
Chtěl bych se stát adminem na Classicu.
Už mě jistě zná mnoho lidí ... kdysi jsem hrával na NS pod jménem OriNaToR, pozdeji AfraCeQ*, a ted FraGmenT
Muj STEAM : STEAM_0:0:35645634
Mám zkušenosti s AMX ze "Surmiserveru"
na serveru musí být pořádek :) Předem děkuji... :)
FraGmenT
Ještě bych poprosil, aby si dopsal, jestli si byl někde admin. "Mám zkušenosti s AMX" může znamenat jen to, že si nabinduješ amxmodmenu :D. Jinak tě na classicu vídám často a nikdy jsem s tebou žádný problém neměl. Jsem Pro.
Nazdaaar :-D, natoc par cheateru a posli to sem, sance se ti zvysi ;).
Natočit dema .. kde to sme :D
Dema jsou moc na dlouho...
Kdyby ste to odsouhlasili a dali mi je na zkoušku tak za to nic nedáte
Aha, takze proc se prcat s nejakou picovinou jako demo, proste vypermuju pul serveru a pak placnu kec "jezis, dema, ja jsem FRAGMENT pico, ja nemusim"...
Kamo Uklidni se ale jenom řikam že je budu točit mesíc
vedouci venny
06-09-11, 21:48
Dneska rozhodl předposlední mapu na d2 dal bych mu je..
Ako hráč v pohode. Žiadne problémy (aspoň som nezaznamenal). Ale mám pocit, že tie žiadosti na Classik a JB sa nejak rozmnožili. Aj keby som bol ZA, adminov je dosť.
Ja ta velmi nepoznam, ale to asi preto, ze sa na classiku malo objavujem (radsej chodim na maxi), mozno ta tu pozna len par ludi. Ak sa trochu zapojis do komunity tu na fore, tak mas daleko vacsiu sancu dostat prava, jak teraz ked si si prisiel len poziadat o prava a šmitec. Nahodou to dopadne tak, ze dostanes prava a na fore sa uz neobjavis, pridu sa ludia stazovat a akurat co si tu spravime zle meno. Snad chapes aspon taketo zakladne principy, preco ti nemozme vyhoviet presne tak, ako to ty chces. Mas tu celkom pekne naznacene, co mas konkretne robit, no uvidime ako si budes vychadzat s ostatnymi clenmi tohto portalu, nechame sa prekvapit a nepredbiehajme.
Orinator :D, poté co si tu předvedl o pár postu na horu tvé šance klesly pod bod mrazu. U mě máš palec dolu :)
na forko chodim pořád
dtr o čem mluvíš ?
Mám to demo dneska na kotelne ve 13:40 pořízeno... hráč měl WH...
STEAM_0:1:40696730
T[]X!c R.I.P
http://www.uloz.to/10219450/kotelnawh-dem
Mám to demo dneska na kotelne ve 13:40 pořízeno... hráč měl WH...
STEAM_0:1:40696730
T[]X!c R.I.P
http://www.uloz.to/10219450/kotelnawh-dem
Banned. Diky za info.
Tak co jak to vidíte admini ???
Tak jak to vidíte admini?
Tak co, jak to vidíte admini ?
Seš asi mentálně retardovaný nebo co? Nepsamuj laskavě..
"D trosku bug sory
a nechapu proč
vysvětlíte mi to ?
A lepši výmluvu si nenajdeš.. Práva na zkoušku se nedávají.. A už ne lidem jako si ty..
myslis ze bych to napsal 3x behem minuty jenom tak ?
zrovna mi to skocilo na dalsi stranku tak sem si rekl kde to je ?
co je na mě blbého ?
demo sem dal
Na classiku by melo byt dost adminu, pokud tedy nehrajou vsichni na jb.
Seš asi mentálně retardovaný nebo co? Nepsamuj laskavě..
Honí příspěvky kámo :D
3k a Jerry
10-09-11, 08:18
demo sem dal
Si myslíš že když dáš jedno demo že budeš admin ?
ja nic neříkám ale nechápu proč ste hned tak hnusní
na classicu je mozna hodne adminu ale skoro nikdo tam nehraje
hele mohli by sme začít odznova
prostě sem si dal zádost o práva protože tam hraju dlouho a často tam vídávám spamery,cheatry,atd... ale není tam admin . tak sem se rozhodl že si o ně požádám aby tam byl pokoj...
za to nahoře se omlovám
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.