Přihlásit

Zobrazit normální verzi : Star Wars mód ? Čo vy nato ?

MarcelloR
26-10-13, 19:34
Nedávno som našiel na nete nejaké skiny do CSka s tématikou Star Wars včetne svetelných mečov a kedže som veľký fanúšik a som aj trošičku tvorivý, tak ma napadol Star Wars mód.

Ako si predstavujem Star Wars mód?
Bol by to vlastne mix módov dm,war3,zombie a cod.

Ako si to predstavujem ?
Pri war3 sa to delí na hrdinov a rasy. Tu by to bolo rozdelené na temnú stranu a stranu dobra. Určil by sa určitý počet killov a ktorá strana ako prvá dosiahne to číslo, tak zvíťazí. Čiže žiadne čakanie na pokladanie bomby a následne defusovanie. Proste aby ta hra bola neustále svižná, čiže non-stop zabíjanie.

Za koho by sa hralo a ako ? Tak jasne, že by sa schopnosti získavali s levelom(čiže klasický XP systém), ale kedže je to DM a veľmi rýchlo by sa vyexpili postavy, tak by bolo potrebné nahrať oveľa viac XP na získanie levela.

Temná strana:
1. Jedi - žiadne zbrane! len svetelný meč, zvýšená rýchlosť pohybu, zmenšené gravity(aby vyšiel skákal), ultima zapálenie nepriateľa ako blood mage + ešte niečo domyslieť. lvl 0-4 titul Padavan, lvl 5-9 titul Jedi, lvl 10 titul Master Jedi.
2. Soldier - narozdiel od jediho by mu nepridávali lvly schopností, ale stále lepšie zbrane a hp. Soldier by taktiež mohol mať aj nejaké míny čo sú v cod(neviem čo tam všetko je, ešte som to nikdy nehral, ale proste aj nejaké bomby dať soldierovi)
3. Nejakú príšeru - kedže chewbacca je moja obľúbená postava, tak určite by som ho pridal do tohto módu. Ale na Stranu dobra. Mal by znížené gravity, guľomet a ešte nejaké vlastnosti. Kedže toto je temná strana, tak tu by som dal nejakú inú príšerku s podobnými vlastnosťami. Preto chcem, aby to bol mix aj zombie módu, aby sa tu mohla použiť nejaké príšerka so schopnosťami. Ja zombie nehrám, takže neviem aké zombici majú schopnosti, ale určite sa tam niečo zaujímavé nájde.

Strana dobra:
1. Jedi - to isté ako na temnej strane, ale miesto zapálenia by bola schopnosť blesku(ta ultima čo má Orc ak sa pamätám dobre)
2. Soldier - to isté ako na temnej strane, ale iný skin postavičky + ešte nejakú schopnosť aby to bolo rozdielne od temnej strany
3. Chewbacca - ako som už spomínal znížené gravity, guľomet a nejakú schopnosť

Prečo tento mód vytvoriť ?
Zviditeľnenie portálu, kedže ak by sa tento mód uchytil a nik iný ho nemá, tak by to pritiahlo nových hráčov.
Skíny postavičiek, zbrani a svetelných mečov už sú vytvorené, takže sa s tým nemusí pipľať. Jedine čo by sa dorobilo, tak by bol skin jediho a chewbacca.

Prečo tento mód nevytvoriť ?
treba nad tým stráviť čas.

Ako vyzerajú tie skiny?
POSTAVY A ZBRANE (http://cs.gamebanana.com/skins/124009) skin, zvuk streľby, muzzle flash
SVETELNE MECE (http://cs.gamebanana.com/skins/123891) skin, zvuk

Ako by sa bojovalo? No Jediovia by samozrejme zabíjali svetelným mečom a pomáhali si schopnosťami ako zapálenie nepriateľa alebo bleskom. Soldieri by zabíjali strieľaním a pomocou nastražených mín. Chewbacca guľometom a príšerka na temnej strane pravdepodobne pazúrmi a nejakými schopnosťami.

Toto je ešte len návrh. Najprv napíšte či by ste mali vôbec záujem o niečo také a ak áno tak potom by sme spojili sily a a doladili to až do detailov. Hneď na začiatku by bola tradičná hláška "May the force be with you " a pri napájaní na server by hrala star wars zvučka.

Na akých mapách by sa hralo?
jedna Star Wars mapa už existuje a myslím, že by sa k tomu módu veľmi hodila. Ostatne by sa mohli použiť nejaké zombie mapy alebo nejaké z gun game, kým by niečo niekto nevytvoril špeciálne pre Star Wars. (autor mapy by mohol za odmenu dostať VIP na nejakú dobu).

Čo ponúkam ?
Tak ponúkol som už nápad a určite by som ešte rád prispel s ďalšími nápadmi, potom by som mohol spraviť trailer na tento mód aby to pritiahlo ľudí a mohol by som sa pokúsiť spraviť skiny Jediho a Chewbacca, ale potreboval by som pomoc + by som sa pokúsil určite robiť tomu módu reklamu, aby som tak pritiahol nových ľudí.

Je to len nápad, tak ma neukameňujte.

See me
26-10-13, 20:14
Je to něco nového a určitě to je zajímavé :)

MarcelloR
27-10-13, 21:46
Tak bohužiaľ si to asi myslíme len my dvaja. Bo to zvyšok kotelni bude radšej písať retardované príspevky do retardovaných tém ako napr. "Poslední slovo vede" ako by mali napísať svoj názor k niečomu. Takže poprosím o lock alebo ešte lepšie zmazanie tejto témy. Zbytočne tu na ňu sadá prach a zaberá 1kb v nejakej databáze... Dík.

Charon35
27-10-13, 22:10
Je to tu jeden deň tvle, nečakaj, že do týždňa to bude funkčný server. Nápad pekný, len to nejak zhrň. Napr. ja osobne nemám čas čítať okolo toho. Ale skniy vyzerajú zábavne a vyzerá to na celkom pekný nový mod.

J3ZUsSs*
27-10-13, 22:12
Jo ja som určite PRO . Vyzerá to fakt super ... ja by som to určite hral :)

metriox
27-10-13, 22:42
Nevyzerá to zle :) Rád by som to vyskúšal.

MarcelloR
27-10-13, 23:07
Takže môj plán vyšiel :D Napísal som to naschvál, aby som vyprovokoval ľudí a konečne sa to tu rozbehlo, pretože by som aj ja chcel niečo také si zahrať. :D

Tix_Tax
28-10-13, 01:12
To by nemuselo být špatný :) jen by mě zajímalo kdo by se toho ujal..

Beat
28-10-13, 18:24
Vyzerá to zaujímavo, len aby to nedopadlo ako ostatné módy - týždeň až 2 bude server plný a potom to už nikoho nebude baviť.

caHor
28-10-13, 19:25
Takže môj plán vyšiel :D Napísal som to naschvál, aby som vyprovokoval ľudí a konečne sa to tu rozbehlo, pretože by som aj ja chcel niečo také si zahrať. :D
to bolo múdre :D
inak k veci, neviem, či som jediný ale ja by som to nehral. Star Wars ma nebavilo, aj v TV čo chodilo nepozeral som to, ale určite by to bolo hrané

Tix_Tax
28-10-13, 21:46
star wars ma nebavilo

jsi divnej !!!
:d

Despe
29-10-13, 00:07
Jó, musím uznat, že by sem to rád zahrát, jak si psal, nikdo to skoro nemá(tento mod), no asi tě budu muset opravit, existuje mapa a existuje i server. Ale jak sem psal já sem PRO!

yadort
29-10-13, 06:02
Pro, zahrál bych si ale nevím jak by to vzládal můj pc (hlavně to zombie..)

See me
29-10-13, 08:40
Když už se k tomu vyjadřujete tak i já dávám své PRO

_AnGeL_
29-10-13, 17:16
Je to dobrý nápad a rád by som to uvítal. :) PRO.

P4inKill3r
29-10-13, 20:36
Taky jsem pro, minimálně bych si to vyzkoušel...

`Dr[.E.]nkY.:)
29-10-13, 21:24
Určitě to není špatný nápad.. možná až bude vývojářský čas tak by možná mohly být přídány ty vesmírný loďky takový ty kadibudky černý :-D Zvetšit sky prostor a nějak si s tím pohrát :-D Inspiroval bych se od jb_anzo tam jsou dobré lasery vhodné pro tu loď.. :-)