Zobrazit normální verzi : Rychlost střelby
Grakon2702
28-10-13, 15:04
Co takhle přidat nějaké itemy, které by zvyšovaly rychlost střelby. Dejme tomu, že by se to dělalo na procenta. [Jméno itemu] 1 - rychlost střelby zvýšená o 10%, [Jméno itemu] 2 - rychlost střelby zvýšená o 20%..... [Jméno itemu] 5 - rychlost střelby zvýšená o 50% (maximum).
Př.: M4 za sekundu vystřelí (teď plácnu) 6 ran za sekundu. S itemem 5 by se jeho rychlost zvýšila o 50%, tedy M4 by za sekundu vystřelila 9 ran.
Ok, Všichni budou hrát SS, FS, kvůli palební síle a dokážeš si to představit na Protectorovi? Vyšší lvly by akorát rushovaly s 50% střelbou a Nanem... :/ nápad sicé dobrý, ale zkazilo by to podle mě hru.. Můj názor :)
Grakon2702
29-10-13, 08:42
Nedíval bych se na to tak pesimisticky, ono kdyby se systém padání těchto itemů dal stejný jako u nano nepo notesem, bylo by to alespon vyrovnané a nepadalo by to tak často. Ke každé classe se hodí jiné itemy, např. představ si takové platinky 32 u sharpshotera nebo ranger boty 60 na commanderovy. Takhle by se to brát nemělo. Tento item se více méně hodí ke všem classám (teda až na toho commanda)
No Nano platí ke všem classám... akorát nevím jak to funguje, ale podle mě to má něco s aktivitou za kolo, protože Nano jsem už snad měl na všech Classách, nebo jsem to viděl. Nevím přesně co jsi myslel těma Platinkama na SS, ale platinky u nich vidím často, ranger botky nejdou na commanda to máš pravdu. No každopádně za zkoušku nic nedáš, ale akorát lidi, co hrajou za SS s tím bonusem každá 3 rána extra dmg z INT tak vystřeli teda přibližně těch 9 střel za VTEŘINU a to máš 3x Extra dmg, taková 70-100 by neměla problém rushovat...
Proti Comando by mělo velkou nevýhodu a Protector by byl s tímto itemem Op.Už vím jak to ,ale dopadne..přidá se tento item."A aby nebyl ss tak Op s tou rychlo střelbou tak ať se mu sniží dmg".Zbytečné všechno.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.