Zobrazit normální verzi : práva na paintball
Ahoj je mi 13 let
countr hraji us asi 3roky z toho 2 na kotelne pod ruznymi nicky ale ted se jmenuji [chAos]matej strihac
muj rank na hre se pohybuje o kolo 300 a porad klesa
chci byt adminem prototze na paintbalu jich moc neni a cheaterove to maj dobry tak jsem tam chtel udelat trochu poradek na servrech jsem docela dost znamej a mam i mnoho pratel s dobrym rankem pod 100
ocekavam na vasi odpoved ale diky:thumbup:
tím na servrech myslim paintball obcas chodim onli fy maps a he granates
To niejo o tom aky mas rank ale ci vies rozonat chaetrov a ako myslim dal by si ban niekomu kto to vie dobre hrat... podla mna nie
Věk -
Žádost -
Příspěvky na fórum -
=
Ne
Na paintballu už mám nahrány cca 2 roky,ted už nějaký týden jsem se tam neukázal,co se týče cheaterů:Já osobně jsem byl několikrát označen jako cheater a nebyl jsem sám,na tento server ve většině případů chodí děti a ty nadávaj a stěžují si,ty vyspělejší dokážou pochopit,že když někdo hraje tu mapu po 50tý,tak ví kam se chodí :) navíc na paintballu je antiwh,což mi napsal kotel při menší písemné konzervaci před pár měsíci.Velký problém tam je vulgarita,cheaterů jsem tam taky pár potkal,ale oproti jiným serverům je to jen malý počet.
Na Paintballe je až príliš veľa cheaterov.3/4 sú z nich cheateri. Ale všetkým ako vidím je to jedno.
Na Paintballe je až príliš veľa cheaterov.3/4 sú z nich cheateri. Ale všetkým ako vidím je to jedno.
To som pisal tiez, ked som to nevedel hrat.
věk, steam.?A dalsi veci, nikdy jsem te nevidel takze za me NENE
13 let a žádá o práva,ten kluk si zadělal na velke hovno
Podle těch hoven co ty píšeš, je chlapec nejspíš starší jak ty..
Hej vyser se na psani tadytech sracek, kdyz chces nekoho trollovat, tak si to co napises nejdriv poradne promysli, protoze v tech 19ti postech co tu mas si ze sebe zatim dokazal v kazdym z nich udelat jen kokota a dokonce post od postu cim dal vetsiho.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.