Slunicko
31-10-13, 12:27
Ahoj, rozhodnul jsem se prodat svůj steam acc, vůbec mi nejde o to, abych se z těch peněz zajistil do konce svého života, hrát už nic z toho nebudu a nechci to zase nechat jen tak ležet, když už jsem do toho taky pár stovek dal, takže ho nabízím tady, na steamu jsou tyto hry:
- Counter strike 1.6 nahráno kolem 1000 hodin STEAM_0:1:47253533
- Counter strike condition zero
- Counter strike condition zero deleted scenes
- Counter strike Global offensive
- Day of defeat
-Deathmatch classic
- Ricochet
- Metro 2033
+ hry, které jsou na steamu volně hratelné..
Většinu těch her jsem zakoupil v jednotném balíčku, který jsem kupoval asi za 600 Kč + GO cca 300 Kč
Ani na jedné hře neni nikdy ban, na cs 1.6 byly 2 bany za "WH" na ruských serverech, které jsem už asi před rokem pořešil a tím pádem je celý tento acc se všema hrama čistý, na žádném portálu jsem si neudělal špatnou vizitku, takže by nikde neměl být žádný problém.
Rozhodnul jsem se to dát tu, protože tu mám snad taky nějaké to dobré jméno a doufám, že se to obejde bez zbytečných komplikací, jako třeba co se na nejmenovaných portálech dělo, např. prodej účtu více lidem, vzít peníze a už se tu neukázat, ne nic takovéh v plánu rozhodně není :)
Cenu si nepředstavuji ani tak z poloviny takovou, co jsem do toho dal.
Nejvyšší nabídku beru.
Možnost platit přes psc, převodem na účet, nebo poštou :)
S pozdravem Sluníčkoo :)
http://i41.tinypic.com/2cichmf.png
- Counter strike 1.6 nahráno kolem 1000 hodin STEAM_0:1:47253533
- Counter strike condition zero
- Counter strike condition zero deleted scenes
- Counter strike Global offensive
- Day of defeat
-Deathmatch classic
- Ricochet
- Metro 2033
+ hry, které jsou na steamu volně hratelné..
Většinu těch her jsem zakoupil v jednotném balíčku, který jsem kupoval asi za 600 Kč + GO cca 300 Kč
Ani na jedné hře neni nikdy ban, na cs 1.6 byly 2 bany za "WH" na ruských serverech, které jsem už asi před rokem pořešil a tím pádem je celý tento acc se všema hrama čistý, na žádném portálu jsem si neudělal špatnou vizitku, takže by nikde neměl být žádný problém.
Rozhodnul jsem se to dát tu, protože tu mám snad taky nějaké to dobré jméno a doufám, že se to obejde bez zbytečných komplikací, jako třeba co se na nejmenovaných portálech dělo, např. prodej účtu více lidem, vzít peníze a už se tu neukázat, ne nic takovéh v plánu rozhodně není :)
Cenu si nepředstavuji ani tak z poloviny takovou, co jsem do toho dal.
Nejvyšší nabídku beru.
Možnost platit přes psc, převodem na účet, nebo poštou :)
S pozdravem Sluníčkoo :)
http://i41.tinypic.com/2cichmf.png