Zobrazit normální verzi : Deathrun trénink
Zdar,
Napadlo mě, jestli by se nemohl udělat DR trénink. Bylo by to něco jako HnS training, akorát na dr. Byl by prostě stále mód deathmatch, u Teráku by byl jenom ten bot = nikdo a normálně by se daly trénovat mapy, které někomu nejdou, nebo si je chce někdo nacvičit bhopem. (když by někdo byl v cíli, tak si dá normálně kill a může od znova). Já bych si tam třeba něco rád zkusil a myslím si, že by to bylo užitečné.
Napište svoje názory, popřípadně poprosím o výrok Kotla.
PRO, určitě by to ocenili nováčci, jenž ani nemájí šanci si celou mapu projít, když si jí např Michaela proskáče celou za 10 vteřin....
Já bych to určitě hojně využíval, takže PRO!
já jsem pro, třeba se konečně nejakou mapu naučím narychlo :D
Mně se to zdá zbytečné. Je to jen můj názor tak mě neukamenujte. Ale pro ty nováčky je to dobré.
Mně se to zdá zbytečné. Je to jen můj názor tak mě neukamenujte. Ale pro ty nováčky je to dobré.
Neberu ti ho, ale na nacvičení map, natrénování bhopu apod., se mi to zdá dobré, protože na normálním se toho moc nenaučíš.
Neberu ti ho, ale na nacvičení map, natrénování bhopu apod., se mi to zdá dobré, protože na normálním se toho moc nenaučíš.
Říkám pro nováčky a nacvičení map klidně. A bhop se snad naučíš na bhop serveru ne ?
Rekl bych, ze mysli autobhop ;)
Jinak otazka na Kotla... (mozna zbytecna :D )
pokud by se zavadel server, tak aby se udelalo, ze budes mit pokazde hodne bodu, nebo aspon pokazde dostatek bodu , aby sis mohl koupit co chces...
Jsem pro, přesně jak řekl zemi, někdo to projde za pár sekund a to si pak moc člověk nenaučí :)
Nechci kvůli tomu zakládat nový thread, tak se zeptám tady - nepřemýšleli jste nad DrShopem v4 na klasický DR? Možná je to hloupost, nevim, ale třeba to ukládání bodů mě zaujalo (ale to by se muselo předělat na nick, protože to funguje jen na steamid).
https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=87536
EDIT: aha, tak ten plugin má asi nějaké bugy, takže to asi nepůjde
ten trenink by byl tak,že by ty věci byly zadarmo, aby měl každý co chce.
To je jasné, já měl na mysli shop na klasickém serveru Deathrun. Nechtěl jsem kvůli tomu zakládat nový topic, tak snad nevadí, že jsem to napsal sem.
Edit: aha, to byla reakce na ZeMiho post, já myslel, že na můj :D
Určitě Pro
Rád se naučím Bhop lépe i na jiných mapách než projetocs2 nebo třeba fly on the wall :D
@ Mr.Brown : promin, ze sem debil, nedoslo mi, ze by to slo udelat zadarmo :D
@ - dOeS - : je to zajimave, myslim ten princip ukladani bodu a tak, ale pokud b3 se tu pridavalo, tak bych byl urcite pro upravu toho shopu co nabizeji na strankach cos postnul.... Napriklad vyradit deagle, protoze s tim bys mohl hned nazacatku skrz sklo dat Tcku hlavu :D pak treba tu gravitaci, protoze myslim, ze ta by to zjednodusovala az moc, a to stejne i jetpack :)
Vieš čo :D ja som tiez PRO
@ - dOeS - : je to zajimave, myslim ten princip ukladani bodu a tak, ale pokud b3 se tu pridavalo, tak bych byl urcite pro upravu toho shopu co nabizeji na strankach cos postnul.... Napriklad vyradit deagle, protoze s tim bys mohl hned nazacatku skrz sklo dat Tcku hlavu :D pak treba tu gravitaci, protoze myslim, ze ta by to zjednodusovala az moc, a to stejne i jetpack :)
Díky za názor. Souhlasím, že by to bylo až moc snadné. Ale právě díky ukládání bodů by se mohla nastavit klidně až moc vysoká cena tak, aby se to dalo používat opravdu jen zcela výjimečně.
Ukládání bodů je zajímavé :)
A co tu gravitaci, jetpack atp. dát za premium body ?
Například by se to dalo udělat tak že obyčejné body by šli vyměnit za premium. Třeba 10 bodu za 1 premium bod.
A nebo za každé zabití T jeden prémium bod.
To je podle mě zbytečně komplikované. Stačilo by u těchto až-moc zjednodušujících funkcí typu gravitace, jetpack, atd. nastavit vysokou cenu (body).
Nebo u toho jetpacku jde nastavit doba letu, takže by to samozřejmě nebylo na celé kolo (defaultně 10 sekund), to samé u noclipu a longjumpu.
U DR FREE by to ještě chtělo zamezit mačkání pastí, nastavit aby se hráč spawnul hned po připojení a nemusel čekat na konec kola a přidal bych do checkpoint menu volbu port na start / kill, aby se to nemuselo psát do konzole (většina hráčů se ptá, co má dělat, když jsou na konci). Pak to bude dokonalé :)
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.