Zobrazit normální verzi : 1 item
Myslím že by bylo lepší dát zpet 1 item důvody ani psat nemusím..
Môj názor je nechať 2 itemy ale znižiť dmg spôsobované platinkami, titankami a plukami + aby proti nim fungovala obrana a zrušiť nano (na miesto nej pridať item ktorý dáva odolnosť voči knife od comanda)
nebabrat s tym, je to dobre tak ako je... lepsie by bolo pridat itemy :
- topanky, ktore by zvysovali kondiciu o 15 + int/4 - hlavne pre commando, aspon by ta int na nieco bola
- item ktory by pridaval INT o 30
- item na immunku voci killu knifom od commanda
- item na znizenu viditelnost, taky tu uz kedysi bol
Grakon2702
03-11-13, 13:11
Jsem jedinej, kdo nechápe tento thread?
Nejsi.
To asi proto, že nehrajete cod.
Jinak za mě, dal bych to zpět na 1 jeden item. S dvěma to občas byla sranda, ale přišlo mi to někdy komplikovaný
Grakon2702
03-11-13, 14:46
No právě že COD hraju, ale absolutně jsem tohleto nepochopil.
SomTu/sefk_O
03-11-13, 15:09
Ja by som to tiež vrátil na 1 item.
Grakon2702
03-11-13, 15:26
Jo myslím, že už to chápu. Na COD:MW mohu dostat maximálně 2 itemy za zabití nepřítele, a tady se dohadujou, jestli by nebylo lepší dát spíše jen na jeden item. Nemám pravdu?
knot je pán jen 2x dobře, ano o tom se tu diskutuje (to není hádka) :D
jinak ten item
immunity od comm knife jsem navrhoval já už dávno- pro
30 int by nebylo špatné taky- pro
viditelnost-pro
ale pořád si stojím za tým at je jen jeden item ,ale vše záleží na kotlovy
Proxima Centauri
03-11-13, 21:35
Nechať 2 itemy. !!
1! kôli lepsiemu balansu classov -howgh-
lynxi,myslíš si že oni to chápou? oni by proste s 1 itemem nic nedali tak musí mít 2 (nano a platiny/notes a patiny)
narovinu obyčejné lowky
Jo myslím, že už to chápu. Na COD:MW mohu dostat maximálně 2 itemy za zabití nepřítele, a tady se dohadujou, jestli by nebylo lepší dát spíše jen na jeden item. Nemám pravdu?
Right :)
shootradar
04-11-13, 11:25
Když se přešlo na 2 itemy, byl jsem dost proti, ale teď jsem si už zvykl, i když by mě to nevadilo, protože def item typu notes či nano mě padne stejně jednou za 3 dny.
Ale já by sem byl spíše pro to, aby se u všech classů zvedlo hp o 50 aspoň, tím by se vyřešilo rychlé zabíjení pl na 2 až 5 ran nehledě na lvl či naštvání lidí na rakety, miny a dynamit, hra by se víc vyrovnala a nezáleželo by tolik o tom, kdo má lepší item, ale kdo se lépe trefí či pohne. Protože situace, kdy jdu a nějakej "bot" tam na infernu dřepí za T v baráku a kempí, ty k němu přiběhneš zezadu nasypeš do něj půl zásobníků, aniž by si tě všiml a on se otočí na na pár ran tě sundá, protože má notes a dejme tomu pl, tak tyhle situace sou vážně k zamyšlení.
Grakon2702
04-11-13, 16:02
Hraju COD krátce, takže si nepamatuji doby, kdy tu byl ještě jeden item, ale máte pravdu, poslední dobou mi to příjde takové nudné a kolikrát si ani nemohu vybrat, které itemy si na jakou classu mám nechat, a které vyhodit. Vůbec by mi tedy nevadilo, kdyby se tento mód staj jedním z nejtěžších, ba naopak bych byl rád, alespon by lidi začali při té hře více přemýšlet a skilly by se o hodně zlepšily. Kdybych to tedy mohl nějak ovlivnit, dal bych zpět na jeden item a možná u všech class, které mají nějaký předmět dvakrát, bych počet předmětů snížil o jedno. Konečně bych se i při hraní přestal nudit :).
Ja by som bol rád keby sa to hodil s5 na 1 item lebo teraz sa niekedy nedá ani hrať keď má niekto full obranu + nano + pluky,titany , platiny ...
na 100% 1.. Proč? To už tu psalo dost lidí..
Pre mna su lepsie 2 itemi davam si ich 1 off a 2 deff ale trochu by som upravil dmg na SS. Lebo kazda class ma nejaku vyhodu ale SS ani ne. Mam lv 125+ ale som dost slaby bez tit alebo plu sa neda hrat. Ale knot je pan :D ci??
Obmedziť počet dropnutí itemu na 6 krát za mapu a vyriesi to problemy ... najlepšie by bolo dávať tých 6 dropnutých itemov a 2 itemy ktore máte do nejakeho inventara ... v tomto inventári by ste si mohli prepínať ktory z týchto 8 itemov si chcete vybrat na dalsie kolo... este by som zmenil ze AWP sniper úberá hráčovi s notesom aspon zakladný damage ktorý má, počet hracov s nano obmedzit na 1 v kazdom teame/ked tak 1 nano za celu mapu ... Vyriesilo by sa :
- obmedzený pocet hračov so silnými itemamy (awp sniper, nano, k. notes,platinky)
- moznost lvl 30 zabiť level 200..
- môj non-skill
Jsem pro stím co napsal slide
- max 1 hráč nano u CT/T
- invertár na 1 mapu + 8 itemů
ps : dzeki dá se hrát za sharpa i bez itemů
Zvednutí HP o 50 by mohlo být zajímavější. Obrana bude fungovat i na itemy, takže zatím přidám 20HP.
`Dr[.E.]nkY.:)
07-11-13, 20:19
Smaž si ten popis!!! :-DD Šak si tam nadával :-D
lynxi,myslíš si že oni to chápou? oni by proste s 1 itemem nic nedali tak musí mít 2 (nano a platiny/notes a patiny)
narovinu obyčejné lowky
Ano, ale hlavně, že ty si ty 2 Itemy, které jsi teď vyjmenoval necháváš taky pohromadě ^^
Ja som sice nehral ked bol 1 item, ale nevedel by som si to predstavit, teraz ked má niekto dobrú kombinaciu tak lahko nepadne
Ano, ale hlavně, že ty si ty 2 Itemy, které jsi teď vyjmenoval necháváš taky pohromadě ^^
bol by blbý, ak by si ich nenechával...
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.