Zobrazit normální verzi : Žádám o práva na ZOMBIE serveru
Zdravim podle mě bych mohl bejt dobrej admin na zombie serveru
Hraju to 2 roky vím že na tomhle PC ne ale na jiným ano. :)
Moje IP počítače je : 78.102.178.149
Steam jméno : Glurdy,√ιק Ä®mĄäĐä (CZ)
Mam skušenosti hodně na Zombie
A umim rozeznat Hackra ale to umí každý pokud on ten hacker nedává to na jevo
A tak si myslím že bych byl dobrý admin
Zdraví Armyada (to je moje skratka)
Denně tu hraju 3-2 hodin
Snad jsem napsal vě důležité
Napište na můj skype nebo steam nebo na email ? :)
nainstalovaný steam může mít každý, ale máš originální hru ? pokud ano, tak dodej SID. v chatlogu vidím VID.
A musim ho mít jako original můžu si ho koupit
Jestli musim?
A musim ho mít jako original můžu si ho koupit
Jestli musim?
Zakazovat ti to určitě nebudeme (http://csko.cz/shop/).
Tak je to jedna z podmínek pro přijetí - Pravidla žádostí !!! (http://csko.cz/forum/showthread.php?954-Pravidla-%9E%E1dost%ED-!!!).
moje STEAM_0:0:5977046 ID a já si ho koupím teda v pátek jo?
moje STEAM_0:0:5977046 ID a já si ho koupím teda v pátek jo?
Ak si ho chceš kúpiť len koli právam nerob to !
Kolko máš rokov ?
Dával by si bany aj zato že niketo spamuje chat ? - Kukal som chatlog a máš dobrý spam :D
Za smamovaní bych nejdřív upozornil a když bude furt tak kick a pak když hodně ban?
a když jaklo hodně hodně hodně hodně :D velice hodně smanovat tka pak ten ban už
a jemi 13 :) ale už jsem byl na jendom Counter Strike 1.6 Standalon Adminem takže mam trochu skušenosti (důvod přoč tam nejsem furt) tak že ho zrušili ten server :( ale umim to :)
Tam se to tak bralo že za spamovaní nejdřív upozornění když bude furt tak kick a když opravdu hodně velice hodně tak ban na hodinu
A sice jsem na Forum Nováček ale umim to a hraju to 2 roky protože jsem to hrál na jiným PC ale umim to :)
Jenom v pátek si koupím Csko 1.6 Kotelna
Edit stále nepoužíváš a ještě jednu věc mi objasni: Pocházíš z Česka, Slovenska, nebo odjinud?
PRAETORIAN
04-11-13, 17:23
Nízkej věk,na zm není třeba expert na cheaty ale spíše znalost všech pravidel atd atd atd, neznám ho.proti
Ježiši ne !! jak vubec uvažujete o tom , že někdo tak primitivní jako on by mohl být adminem _?!
Neznám tě Steam nic takže proti. :)
Nechápu proč si takoví lidé dávají žádosti :-D PROTI
Jsem z Česka mě někdy blbne KLÁVESNICE ale dostanu novou
A aspon bych mohl dostat takovího práskače vím že někdy to napíšu ale neni to třeba pravda na 50 % ale ušetřili trápení aaspon' práskače ale jak chcete.
Funkacia "práskač" nieje pokial dobre viem .
odomňa máš Nie
E: Ne nemáš preeto lebo si chcem udržať pozíciu ale preto lebo podľa mňa nato nemáš dostatočné skúsenosti:)
To se dá , neznáte to tak to byste nemeli mít admina a vi všem dáváte ne jenom abyste si udrželi pozici
Edit používám ale na offline mapách
PRAETORIAN
25-11-13, 15:14
A aspon bych mohl dostat takovího práskače vím že někdy to napíšu ale neni to třeba pravda na 50 % ale ušetřili trápení aaspon' práskače ale jak chcete.
hahahahahahaah funkci práskače D D D.Pořid si steam a mužeš mne hlásit porušení pravidel na zm jednoduše ty práskači.Koukám že nemáš co dělat když sem ti dal ban za opakovanej Spam.Tohle muže Cháron LOCK
Ty to jsi nebyl ty to Male bile kotatko
Ty si mimo. Určite NE a LOCK prosím.
Já mám steam ale přečti si to první ty
PRAETORIAN
25-11-13, 17:07
Ty to jsi nebyl ty to Male bile kotatko JESUS TO TREFIL OPRAVDOVEJ MIMON.Jen tak pro info ti neco ukážu------------Hráč */Ghost/* -> V.I.P Armyada
Typ banu IP adresa
SteamID VALVE_0:0:422771552 TOHLE JE TEN STEAM JO
IP adresa 78.102.178.149
Udělen 25-11-2013 - 12:18
Délka BANu 600 minut
Vyprší 25-11-2013 - 22:18 (0 měsíců 0 týdnů 0 dní 6 hodin 13 minut ještě zbývá )
Důvod spam
BAN dal Admin Male bile kotatko (PRAETORIAN)
BAN dal Server csko.cz | Zombie (zm_toronto_v2)
Předchozí bany 1
koko tobě bi se mělo říkat kokos!
http://blazinec.com/index.php?section=seznam&§ion1=box1§ion2=box4&typ=0&kraj=0&one=41
tam si vitany
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.