PDA

Zobrazit normální verzi : Žádost o práva - Knife - PRIJATY

TKozuch
04-11-13, 17:51
Předem bych chtěl všechny co si to budou číst pozdravit, jinak tím to bych chtěl požádat o práva na knife servery.

Nick pod kterým hraju : Kozuch

STEAMID: STEAM_0:1:46205074

Takže, zkušenosti s herním modem (knife) myslím že, mám dobré rozpoznání vlaku, bloku není žádný problém popřípadě KB.
Adminem jsem již byl na na gs je to asi půl rok zpět co jsme si nechal odebrat práva z důvodu zničení celého knifu a dosazení do vedení řekněme psychicky nezdravým jedinců a to byl také důvod proč jsem žačal hrát zde na kotelně kde jsem se přátelil s mnoha lidmi kteří na serveru hrajou. Jinak důvodem proč žádám o práva je že, na serveru je admin potřebný non-stop protože, neustále dochází k stále opakovaným vlakům, blokům které slušným hráčům hru velice z nepřijemnují a tím je odrazují od hraní toho to velice zábavného modu. Taktéž mi přijde že, jsi tam někteří jedinci chodí vybít nervy do chatu takže je třeba je krotit.
Dalším důvodem moji žádosti byl fakt že, na serveru jsem poměrně aktivní a podlemě doufám že, i podle vás splnuji potřebně atributy pro admina takže mi přišlo škoda to nezkusit a tím pomoci hráčům, adminům udržet server v ještě věčím herním komfortu.
Jinak na serveru hraji více méne každý den tak ty dvě mapy věčinou ale, víc podle toho jaká je nálada a chut.

Menší info o mně je mi 18 let studují na SPŠ strojírenství, záliby v létě surf,kolo... zima lyže,snowbaord...

Prohřešky- Mám jeden ban od Jola za blok.

chatlog- No myslím že, tam možná ne vše co tam najdete bude slušné ,ale spíš to bylo bráno jako sranda a snad to nikomu na serveru nevadilo. Jinak ano jsou tam i určitě moje u brečené slohy o tom jak mám špatné nastavení jak mi to laguje jak server laguje atd. (na něco svojí neschopnost svést musím :-D) Ale, každopádně jako admin bych si nedovolil na serveru chovat vulgárně nebo dětinský.

To bude z mojí strany nejspíš vše všem co jsi to přečetli děkují a případné dotazy rád zodpovím tady,TS,steam atd..

because
04-11-13, 17:57
Z GSka si ta pametam ked som tam hraval knife na NS ako dobreho admina

Za mna bezvyznamne PRO :)

mija.
04-11-13, 18:35
Od Pukyho..
Je to v pohode typek , na knife hra už nejaký čas a u neho viem , že ked sa mu daju práva tak na ten server bude aj chodiť. Skusenosti , skill , brain ma. To by mu mohol Kotlik rovno nahodiť prava , lebo som presvedčeny , že knife admini budu mať rovnaky názor ako ja. Kozuch , tak gl nech ti to vyjde.

fake?
04-11-13, 19:51
Jednoznačné PRO. Lepšího kandidáta si neumim v současné době představit. Navíc má skill , v hlavě to má .

zyx
04-11-13, 21:10
Nevidím důvod ti dát proti.

hofy
04-11-13, 21:15
Za mě pro.

human
04-11-13, 23:02
Jediny starsi a rozumnejsi clovek na knife urcite pre

TKozuch
05-11-13, 19:58
Všem co se vyjádřili děkuji.

Kacko
16-11-13, 19:28
Nějak jsem zapomněl se vyjádřit, takže sorry za zpoždění.

Kozucha mám zafixovaného jako v pohodě hráče, často mi hlásil, na serveru byl aktivní a dobrý. Tuším, že i je někde admin, takže nějaké počáteční zaučování nebude třeba. Jestli je stejný jako byl v době, kdy jsem hrál, jsem pro a držím Kozuchovi palce :-)

TKozuch
16-11-13, 21:27
Díky za vyjádření kacko.

zyx
16-11-13, 23:47
Od založení threadu tě tam už takřka vůbec nepotkávám. Máš nějaký důvod?

TKozuch
17-11-13, 17:11
čau, no menší problem s pevný diskem jinak jo hráju tam často mín než předtím ale, hraju docela mně tvuj prispěvek zarazil jsem tuším 2-3 v ranku to o aktivitě něco svědčí a myslím že sám tušiš že to hraju už náky ten rok a stále mne to baví takže aktivita byla je bude... kdyby mně ten mod nebavilo nebo celkově csko tak si snad nežádám o práva ne ?.-D

fake?
17-11-13, 18:25
Jop , musím uznat , že jsem s nim nedávno hrál :)) snad to nebude tak velký problém ten HDD :blink:

TKozuch
17-11-13, 18:49
No HDD je docela vřiti už musím koupit nové ale tak ještě jsem ho rozchodil ale jak dlouho vydrží kdo ví...:-)

zyx
17-11-13, 21:29
Své ano jsem ti už dal. Pouze se ptám:)

Charon35
06-12-13, 19:23
22. 23. a 29. 11 chatlog. Hrá tu vôbec?

Penegal
06-12-13, 20:42
je to dobrej kluk, ale je pravda že co jsem sám admin, tak jsem ho na serveru neviděl :/

human
06-12-13, 22:58
Myslim, ze chodi na ns. Nie tak casto ale chodi

TKozuch
15-12-13, 20:01
Ahoj, pravda ted jsem tam poslední dobou moc nehrál to HDD pak ještě steam no hral jsem tam na ns ,ale nic moc ted ještě potřebuju vyřešit jeden problém a už bych tam zase mohl začít hrát víc.

PRAETORIAN
15-12-13, 22:51
Pěkná žádost a týpek se zdá v pohodě.Má samé pro avšak vzhledem k nějakému problému se Steamem a PC bych počkal jestli bude ok a začně hrát pravidelně.Proto malé bezvýznamné doporučení na odložení žadosti a pokud bude aktivní tak si podá v dalším kole náboru stejnou žádost kde by navázal na tuto a vítej v admin teamu.Momentálně bych počkal.Mno uvidíme co ještě Cháron

Charon35
16-12-13, 20:05
Ako píše pretorian. zatial to locknem a keď si doriešiš problémy (dosť zásadné na danie práv), tak mi napíš PM.
A btw sleduj torchu fórum, nech vieme čo si zač ;)

Charon35
08-01-14, 23:07
http://www.playzone.cz/uzivatel/kozuchfun
http://www.shifters.eu/profile/Kozuch

Problémy doriešené, OK.