Zobrazit normální verzi : Zákaz k CT!!!
Ahoj,
teď jsem přijel z turnaje z Prahy. Tak si říkám že si zahraju CSko na JB. Připojím se vše v poho, ale prý.. Máš zakázáno hrát za dozorce... Jato nebyl jsem tu 3 dny a před 3 dny jsem normal hrál u CT.. PLS udělejte s tím něco.. Podívejte se na moji IP třeba... Jestli není někde chyba.. Díky
Moje IP a Valve: VALVE_0:0:1261359207 a 89.29.39.91
Mám takovej dojem, že už se to tady jednou řešilo.
IP:89.29.39.91 VALVE_0:0:1246688429 dragog
Máě holt asi smůlu. Buďto budeš muset počkat, až vyprší zákaz "dragogovy" nebo musíš počkat až se k tomu nějak vyjádří Kotel.
Ale tak to by se stím mělo něco dělat ne? Mám zaplacený VIP a nemůžu k CT to mě docela štve! A jak je možný že máme stejný IP? Můžu to něják vyřešit?
Máě holt asi smůlu. Buďto budeš muset počkat, až vyprší zákaz "dragogovy" nebo musíš počkat až se k tomu nějak vyjádří Kotel.
Takže asi tak..
Máš zaplacený VIP tak zkus i jinej server než JB, je jich tu plno :)
Jo, ale chci hrat na JB!
Tak to tipuju, ze mas asi smulu!
No jo, ale proč mám pykat za někoho jiného koho neznám? Nemám si třeba stáhnou znovu CSko, aby to nedělalo?
Nedalo by se to něják vyřešit? Protože u CT to umím... a pykat za někoho kdo to neumí to se mi nechce!!
tim, ze napises srackoidni multipost se ti ten unban neda, fakt ne
Ne ja jen chcu ať se o to někdo zajímá...
Nenapadlo tě, že je víkend a když je venku tak krásně, že asi většina adminů bude třeba venku?
Počítám s tím že by se admini měli zajímat CSkem, když už jsou teda admini...
dobře beru ale všichni admini nemají povinosti...
Fakt? Víš, že mi nežijem jen CSkem? Přesně jak řekl dura. Já třeba byl od rána na zápase a kdybych si tam nevymknul kotník tak tady taky nejsem, ale fakt nemůžu moc ted cohdit, jinak bys mě tu asi neviděl, nehledě na to, že mám plno jiné práce a za týden mi začíná škola, tak mám id starosti se školou, a myslím, že takový problémy mají i jiní admini ne jen já.
To že ty jsi ještě teenager a celej den jen sedíš u pc a kamarády máš jen na skypu a ani je neznáš nám nějak nevadí. Prostě se to vyřeší až tu budou admini co se konkrétně o tebe starají (resp. celej JB server)
Na skype si přidávám jen toho (vetšinou) koho znám osobně třeba jednoho admina z Kotelny... Taky mám toho dost škola, floorball a jiné zájmy... A teď mě docela vytočilo to že se nepřihlásím k CT!!
Jo přiznávám že jsem se nezachoval nejlíp, ale taky mě to dost vytočilo.
Na JB sem byl asi 3x a za T mě to baví víc teda, k CT sem ani nechtěl :D
Mě to teda baví být u CT, ale být simonem :) a nevíš jestli něják jde změnit IP nebo Valve, abych už to nemusel řešit?
IP změníš tak, že přejdeš k jinýmu poskytovateli internetu a nebo současného požádáš o veřejnou IP :) ale tady se jedno o valve_id a tam to uděláš jedině tak, že si koupíš steam, to už s tebou nikdy nikdo nebude mít stejný SteamId:)
A jinak by to vyřešit nešlo? Protože steam za 250 se mi moc kupovat nechce.. :D
Steam stoji 8 euro = staci ti PSC za 200,-
Dekuji moc Kotle, fakt si moc hodný, nevím jak ti mám poděkovat :)
No ale jak vidíš asi je to všem jedno :D
kotle ještě jsem se chtěl zeptat jestli jde něják udělat aby se to nestávalo. Nebo co mám pro to udělat?
Koupit si steam a FAKT NENI ZADNA JINA MOZNOST, NEZ SI KOUPIT STEAM
+1. btw Pepin, nebylo by od věci, příště si svůj post promyslet, než ho sem vložíš .. pak jsou tu v 10ti minutových intervalech 3 posty, každej o 3-5 slovech. Taky by se hodila špetka trpělivosti --> myslíš, že jsi jedinej, kdo tu o něco žádá a že když si založíš svůj thread a 5minut na něj nikdo neodpovídá, tak je to špatně ? A poslední věc: když ti někdo na něco jednou odpoví, tak to, že se na stejnou otázku zeptáš trochu jinak, odpověď adminů nezmění .. ;-)
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.