Zobrazit normální verzi : Zadost o prava na KNIFE server.
ScavenGeR?
05-11-13, 17:58
Dobry den, měl bych zájem o ADMINA na váš knife server.
Moje jméno je Vojta Pošta.
Bydlim na Kladně.
Je mi 17let a studuju Logistické finanční služby.
Csko hraji přes 6let -knife hraju přibližně 3roky .
Na vašem serveru trávím celkem dost času a proto vím jak to chodí.
Amxx ovládám bez problémů.
Pluginy , příkazy a jiné také ovládám.
Můj Nick ve hre: ScavenGeR?
Steam ID: STEAM_0:1:68994601
Steam: scavenger171
Prosim o zpetnou vazbu.
Snad´mi vyhovíte.
Dekuji přeji přijemný zbytek dne.
Ako dlho tu hraješ ? v chatlogu som našiel že od 21.10 co nie je dlhá doba. A už sú tu lepší záujemcovia .
ScavenGeR?
05-11-13, 18:06
Hraju na vašem serveru;) dost dlouho ;) akorat kvuli krádeži meho 1. STEAMU mám již nový.
Na nem +- 220hodin. Scavenger171 muj steam;) mužete kouknout na založení meho učtu ;) je to cca 2mesice
no ta aktivita na fore velmi, ale velmi slaba
ScavenGeR?
05-11-13, 18:23
Pan kotel se nezmiňoval o nějaké aktivitě na forum...viz admin info :)
Pan kotel se nezmiňoval o nějaké aktivitě na forum...viz admin info :)
coze? si myslis, ze tu prava rozdavaju pre modre oci? povedz ako si prispel na chod tohto portalu, alebo ako a s cim si tu pomohol
na fore nie si aktivny
cheaterov nehlasis
na steame strasne malo hodin
posli mi tu tvoj predosly steam...
ziadal si uz niekedy inde o prava?
ScavenGeR?
05-11-13, 18:30
ano žádal :)
ScavenGeR?
05-11-13, 18:31
Knifebotery atd...sem hlásil adminum osobne na steamu viz Does.
ok, tak ja to necham na knife adminov
Kdyby se neotevřel nábor, tak si ještě válíš špeky někde jinde. Co si tak o tobě pamatuju, tak to na admina nevidím.
Jinak
To myslíš vážne ty si žiadaš o práva? Aj keby knife nebol plný práva nedostaneš... na servery nadávaš adminom blockujes a pod.... Určite Nie !!!
Pokial viem, ty si u nas zabanovany za kb a nevrav mi, ze to je nahoda. Aj ked si kupis 30 novych steamov
E: Vysvetli mi prosim toto: http://csko.cz/forum/showthread.php?15408-%9E%E1dost-o-UB-jolo&highlight=veritas
Rozpravku o ukradnutom steame si prosim nechaj pre niekoho ineho. Dalsie fakty? Prisiel si na knife turnaj, ktory usporiadal does so zapnutym kbotom.
Tu je tvoja IP pre porovnanie banu.
STEAM_0:1:68994601
78.102.143.45
(http://csko.cz/bans/admin/add_ban.php?player_nick=scavo.&player_id=STEAM_0:1:68994601&player_ip=78.102.143.45&server_port=27019)
ScavenGeR?
07-11-13, 18:50
Zyx co to si o sobe s tímto myslis..zajimavej tim nejsi...nevim co to s tim ma spolecneho...sry ale tohle s tim nesouvisi...jA zadam tady o prava
ScavenGeR?
07-11-13, 18:52
A jolo...to uz je uzavrena zalezitost...ja sem kb nemel...rikej si co chces..ja kb nemel nikdy..prava bych si zaslouzil az na tu aktivitu na foru
ScavenGeR?
07-11-13, 18:53
plus jolo na knife turnaji sem nebyl nikdy...Nejdřív si to zjisti do haje pak neco rekni...nastval si me...
ScavenGeR?
07-11-13, 19:01
co?
ScavenGeR?
07-11-13, 19:03
Nechapu jen ze se furt vraci kazdy k tomu banu :DD když sem ho neudelal ja
chci vyjadreni presne
Hráč sice dobrý , ale jako admina si tě nemůžu představit,sorry. Navíc tu jsou 2 žhavý kandidáti . PROTI
btw. používej tlačítko "edit"
ScavenGeR?
07-11-13, 19:07
Jak myslíš..ale dik ...je to tvuj nazor :) admin sem byval hodnekrat ale to je jedno stejne to uz nema cenu
Zyx co to si o sobe s tímto myslis..zajimavej tim nejsi...nevim co to s tim ma spolecneho...sry ale tohle s tim nesouvisi...jA zadam tady o prava
Předpokládám, že admin na daném serveru ti to nenapsal jen tak z prdele, abys nedostal práva. Nepočítám-li další důvody, proč ti dát proti, tak toto mi stačí.
ScavenGeR?
07-11-13, 19:36
Nepis mi uz ses nula pro mě...
ScavenGeR?
07-11-13, 19:37
rikej si co chces...
ScavenGeR?
07-11-13, 19:40
LOCKNI to a neřeš
ScavenGeR?
07-11-13, 19:43
Nemel sem davat zadost uz vidim proc budu koncit..tenhle server sem mel rad-.ted je to naopak
Jeden žhavý kandidát nám vyhořel. Tož škoda.
Ukradol ti nick aj IP, ze? Prosim ta, to mi do hlavy netlac
ScavenGeR?
08-11-13, 14:50
Prosimte jolo....nevis o co jde..tak si hled sveho ty velkej knifere :)
Prosím vás, lockněte to už někdo. Velkou hubu to má, argumenty, to už ne.
ScavenGeR?
08-11-13, 17:27
LOCKNI ano, velkyho kokota mozna :)
EditByTupelko:Nenadavaj nebo bam
Bol si uz ako veritas primitiv a teraz si taky isty. To si nam uz dokazal. A ano o proti tebe som velky knifer. Hral som to ked si sa ty este ucil abecedu
Ano, jednoho jsi mi tuším hlásil, ale jak vidíš výše, tak by to skutečně nemohlo fungovat. Zejména díky velké spojitosti s nevymáchaným kboterem Veritasem.
Proti. Proč to tu ještě straší? :D
Tiež neviem. Asi som čakal na teba, heh.
Nie.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.