PDA

Zobrazit normální verzi : Nejde mi to späť v 0pti0nS :(

qyx :)
09-11-13, 10:32
Dobrý deň ! Potreboval by som poradiť lebo ja som si v csku 1.6 dal options a tam s tym video a s tymi debilinami som to dokazil a mam to veľke strašne a dam options a nevidno mi to cele a neda sa mi tam dostať späť kotelna TEAM prosím vás pomôžte mi :) Ďakujem outzzz^ :)

qyx :)
09-11-13, 10:36
ODpisujte prosim dakujem za pozorne čitanie :)

Grakon2702
09-11-13, 10:46
Nejsem sice zběhlý ve znalostech řeči cizích kmenů, ale myslím, že si v nastavení dal příliš malé rozlišení a teď, když si pustí hru, tak má tak velké UI, že nevidí na celou obrazovku a nevidí tak ani na část okna s nastavením. Není-li tak pravda?

See me
09-11-13, 11:34
Je to tak jak říkáš Grakone. Někde na fórku jsem na to návod viděl. Zdá se mi ze ho dělal knaz. Zkus mu napsat, ale nejsem si jisty jestli ho dělal on. Mezitím než ti odepise zkus hledat na fórku.

lynx
09-11-13, 12:02
klikni pravym na odkaz na csko,potom vlastnosti, a tam kde mas cestu dopln parameter "-windowed."
"C:\Valve\hl.exe -game cstrike -steam -windowed"
hru to spusti na ploche v okne, takze si to mozes prenastavit spat ako si to mal, potom uz len to "-windowed" zmaz a hotovo.

lynx
09-11-13, 12:06
pre pripad ze mas steam , tak ak kliknes v library na csko pravym, das vlastnosti a "launch options". Tak do toho policka pridas tiez"-windowed", pre fullscreen to uz len po zmene rozlisenia z launch options znovu odstranis.

pre tych co tomu rozumeju :D viem ze sa to da aj inak, cez "-h -w" alebo cez registre, ale toto mi prislo najjednoduchsie, hlavne na pochopenie.