Zobrazit normální verzi : BAN za NIC!!!
Ahojte Admini, píšu zde proto, že jste mi dali ban za WH, asi prec 2-3měsíci, a já už nevím co hrát, bavilo mě csko hrát, jenže už nemůžu, WH mi posílal kámoš ze školy, já nevěděl cotoje, tak jsem to zkusil, a už vím co to je..., zabil jsem tím 3-4lidi na DeathMachu(nevím jak se to píše) a hned sjem měl BAN, ale už to "WH" nepoužívám, tak proto Vás prosím, zrušte mi ten BAN, díky, mějte se...
Tak buď máš ban za nic, nebo za cheaty, to jsem nějak pochopil. Každopádně unban na NS se dává po dvou letech, druhou šancí je koupě originální hry.
Já nevím jak tu mám dát ten výpis nebo co, PC nerozumím skoro vůbec :-( :-D, takže jsem marný :(...
No, ten BAN mám za to WH, ale jak v popisku píšu, jenom jsem to zkoušel, a už to v životě nechcu ani vidět, stačilo mi to..., a mám NetBook a tady na NetBooku není CD-ROM- na ty cédéčka (nevím jak se to jmenuje), tak prosím zrušte mi BAN...
ban ti urcite nezrusime lebo si cheatoval , jedina mozno si kupit originalku na steam
Ale ja to jenom zkoušel bo kámoš říkal že to je výborné, ale mě toi nějak neujalo..., už necheatuju.
A kdy se mi změní IP adresa? Když budu mít nový počítač nebo internet?
u nas za chety UB nedava...ak to chces skusit znova, tak si kup originalku
lock
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.