Zobrazit normální verzi : Unban
Prosím vás dali by ste mi unban. Bol som na servery a ja som nechcel zapnúť WH (Wallhack). Bol u mňa kamarát a hral sa ja som nebol pri ňom a zapol mi WH. Za pochopenie Ďakujem. Kvik
kamarat ti zapol WH , ktore si mal ty v pc , a ako onom vedel kamarat ze mas v csku wh ? :think: Rozpravky si nechaj pre inych ....
On mi to tam nainštalovala však ja som bol asi hodku preč.. Však ja som predtým neopužíval WH ani AB ani žiadni cheat. Tak prosím žiadam o unban.
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 86786)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'Wallhack'
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): -jk-
[AMXBANS] Tvuj nick: Mr.Kv!k
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:1402179482
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:1402179482
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 178.40.129.209
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 178.40.129.209
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: :moqq
[AMXBANS] Server: csko.cz | Mega pub 2 (de_aztec)
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
[AMXBANS] ================================
Za svou hru zodpovidas sam. Jsem si jist, ze svemu (pravdepodobne smyslenemu) kamaradovi pekne podekujes.
Pro poradek kdyz pominu ze jsi priznal, ze tam wh je - HLTV demo je jeste k dispozici:
http://csko.cz/hltv/27047/27047-1311091726-de_aztec.zip
Unban necekej.
Ja som netvrdil ze ste mi dali ban za nic a kedze to ten kamarat sposobil ci mi ste mi nemohli dat unban. Keby ste mi ho dali uz by som ho nepouzil.
Ja som netvrdil ze ste mi dali ban za nic a kedze to ten kamarat sposobil ci mi ste mi nemohli dat unban. Keby ste mi ho dali uz by som ho nepouzil.
nemozme, zahras si jedine s originalkou...
A chcel by som dodat: ten admin co mi dal ban :moqq to je pre teba... Mna si vsimnes ze mam WH ale tam co jeden deroval stenu a daval same hlavy tak jeho si nevsimnes ale mna hej... Tak to si dobry... To je vsetko.
Nemuzu se divat na vsechny soucasne a kdyz hraju a neumru, tak si neceho vsimnu stezi, jestlize neni reportovanej. Kdyz mi reknes o koho slo, tak se klidne na to demo jeste mrknu a jestli ma taky wh, dostane ban taktez. V tom je ten nejmensi problem.
ako vies ze tam niekto nieco dieroval ked si bol hodinu prec?
A chcel by som dodat: ten admin co mi dal ban :moqq to je pre teba... Mna si vsimnes ze mam WH ale tam co jeden deroval stenu a daval same hlavy tak jeho si nevsimnes ale mna hej... Tak to si dobry... To je vsetko.
vsak hral kamarat s wh si pisal na zaciatku:slap: a zrazu pises ze si hral ty ? :wall: toto mozte LOCK rovno ...
Za 1.: Vraveli ste ze som si kamosa vymysles (to si vy myslite) tak naco mam pisat ze to bol on...
Za 2.: Ja som mal natocene demo tak som si ho pozrel tak so videl ze ten tam deroval...
sbohem a satecek
LOCK
ok sefe
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.