Zobrazit normální verzi : Oprava
Dobý večer,
chcel by som sa opýtať, či by nešlo vrátiť kupovanie cez menu naspäť na pôvodné čísla a písmená (napr. zombie šílenství M, 2, 2, minigun a bazooka na M, 2,2 a M 2,3).
Myslím si, že s týmto by súhlasili viacerí hráči. Ak sa to dá nejako riešiť, budem len rád.
Prajem príjemný zvyšok dňa.
Je fakt že když sem hrál tak jsem taky místo night vsion kupoval radar scaner a místo silenství protilatku :D
No vidíš, to sa dnes stalo viacerým, nie len tebe a mne, tak dá sa to nejak opraviť ?
Asi si budeš muset zvyknout na nové menu.
Uvidíme, dá sa to ešte vyriešiť, ak nie, zvyknem si postupne, bol to iba dotaz.
PRAETORIAN
10-11-13, 15:49
Samozřejmě že by to šlo změnit ale to musí gamemaster.Také jsem byl zvyklej m 2 2 šílenství m 2 3 granát nebo broučci když byl odhozen a nebo holt si zvykat na nové menu
Ja beriem to, že sa tam pridali nové veci, ale nech sa menu zmení na staré, to by bolo najlepšie.
havingsexwithanimals
10-11-13, 19:35
Je fakt že když sem hrál tak jsem taky místo night vsion kupoval radar scaner a místo silenství protilatku :D
Taky se mi to stava hodne krat :D
Samozrejme že by boli asi všetci radi keby sa to dá späť tak ako to bolo.
Slo hlavne o to, aby byl radar na stejne klavese u zm i u lidi, tak jsem ho dal na 5 a vestu na 1, jenze to nekomu vadilo, ze se mu pak prepinala zbran, kdyz se uklikl, tak jsem dal vestu na 5 a radar na 1, zbytek se tomu musel podridit. Az budu pridavat dalsi veci, tak uz to zustane stejne.
ak si dal vestu na 5 a radar na 1 tak je to super :happy:
Kotel, ale tie menu u zombie by si mohol pomeniť trošku, nie ? Pretože viacerí si zvykli na staré a teraz miesto zombie šílenství dávajú proti.
Hm, to uz si zase vsichni zvykli na to nove.
To si zvyknete .. ;)
Kdyz to tak ctu, tak zase zajdu na zombie :D
A ešte BhopZM by mohol ísť späť na 7.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.