Veles
10-11-13, 18:08
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 86923)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'WH jde i na steam :P'
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): Illuminator | Mlc a hraj !
[AMXBANS] Tvuj nick: Illuminator' | Mlc a hraj !
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): STEAM_0:0:7519211
[AMXBANS] Tvoje SteamID: STEAM_0:0:7519211
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 78.102.109.105
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 78.102.109.105
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: dhaaqu
[AMXBANS] Server: csko.cz | Capture the Flag
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
[AMXBANS] =================================
Na serveru hraji asi 1 měsíc každý den dávam úplně stejně ale dneska jsem poprvé na serveru stačil hráče s nickem blue' který stále nadával na to že ho sundavám a to ve stylu : jasně, illuminator jasně, dobrý WH, Mlc a hraj WH a AB apod.. pak mi vyhrožoval že půjdu na forum neodpovídal jsem nějakému dítěti co stále pláče no a pak odejde ze serveru a je konečně klid ;).Dám si oběd, z kouknu pár seriálů v televizi a pak se vrátím si zahrát na mém oblíbeném publicu na kterým se rozehrávám před mixma a pod.... a najdenou ban za wh s důvodem WH jde i na steam :P od admina co nehraje ani se nechová jako admin napíšu jde někdo na ts a on ts ? nevím teď jestli to byl on nebo blue' ale chápete kdo neví co je ts nemá na cs ani co dělat ;).
Prosím tedy admina co mě zabanoval o demo na kterém je vidět že mám wh na steamu díky moc ;).
S pozdravem ten super číííter co hraje na vašem FLAGU ;).
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 86923)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'WH jde i na steam :P'
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): Illuminator | Mlc a hraj !
[AMXBANS] Tvuj nick: Illuminator' | Mlc a hraj !
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): STEAM_0:0:7519211
[AMXBANS] Tvoje SteamID: STEAM_0:0:7519211
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 78.102.109.105
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 78.102.109.105
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: dhaaqu
[AMXBANS] Server: csko.cz | Capture the Flag
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
[AMXBANS] =================================
Na serveru hraji asi 1 měsíc každý den dávam úplně stejně ale dneska jsem poprvé na serveru stačil hráče s nickem blue' který stále nadával na to že ho sundavám a to ve stylu : jasně, illuminator jasně, dobrý WH, Mlc a hraj WH a AB apod.. pak mi vyhrožoval že půjdu na forum neodpovídal jsem nějakému dítěti co stále pláče no a pak odejde ze serveru a je konečně klid ;).Dám si oběd, z kouknu pár seriálů v televizi a pak se vrátím si zahrát na mém oblíbeném publicu na kterým se rozehrávám před mixma a pod.... a najdenou ban za wh s důvodem WH jde i na steam :P od admina co nehraje ani se nechová jako admin napíšu jde někdo na ts a on ts ? nevím teď jestli to byl on nebo blue' ale chápete kdo neví co je ts nemá na cs ani co dělat ;).
Prosím tedy admina co mě zabanoval o demo na kterém je vidět že mám wh na steamu díky moc ;).
S pozdravem ten super číííter co hraje na vašem FLAGU ;).