Liken
12-11-13, 17:44
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 87033)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'WH '
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): ^[L]!KeN`<3
[AMXBANS] Tvuj nick: (1)Player
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:1999849582
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:1999849582
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 217.194.173.49
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 217.194.173.49
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz (http://www.csko.cz) muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: because
[AMXBANS] Server: csko.cz | Aim
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
[AMXBANS] ==================================
Ahoj admini. Chtěl bych požádat o unban, dostal jsem ban od because za wallhack, který ale nemám. Nevím proč jsem ho dostal, ale asi ze sem mel skore 28 ku 0. Fakt to na Aimu bylo moje nej skore a mel sem zrovna štěstí, že sem měl v týmu druhého s topky a tym proti mě byly "Docela lamy". Fakt nemam WallHack nikdy sem ho ani nepouzil.
Díky, ^[L]!KeN`<3
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 87033)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'WH '
[AMXBANS] Zabanovany nick(0): ^[L]!KeN`<3
[AMXBANS] Tvuj nick: (1)Player
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:1999849582
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:1999849582
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 217.194.173.49
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 217.194.173.49
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz (http://www.csko.cz) muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: because
[AMXBANS] Server: csko.cz | Aim
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
[AMXBANS] ==================================
Ahoj admini. Chtěl bych požádat o unban, dostal jsem ban od because za wallhack, který ale nemám. Nevím proč jsem ho dostal, ale asi ze sem mel skore 28 ku 0. Fakt to na Aimu bylo moje nej skore a mel sem zrovna štěstí, že sem měl v týmu druhého s topky a tym proti mě byly "Docela lamy". Fakt nemam WallHack nikdy sem ho ani nepouzil.
Díky, ^[L]!KeN`<3