Zobrazit normální verzi : Unban 2x Offline.
Prosim o unban hraca Offline.
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server!
[AMXBANS] Mas 15 tydnu , 6 dnu , 23 hodin , 40 minut a 41 vterin do vyprseni BANU
[AMXBANS] Duvod banu : ' AB '
[AMXBANS] Zabanovany nick ( 0 ) : Offline.
[AMXBANS] Zabanovane SteamID ( 0 ) :
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa ( 1 ) : 78.141.85.37
[AMXBANS] V banlistu na www.kotelna-web.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin : fuk ju
[AMXBANS] Server : Kotelna - Maxi | csko.cz ( de_aztec )
[AMXBANS] Pokud si myslite , ze jste ban dostal ( a ) nepravem , muzete pozadat o unban na foru www.csko.cz
[AMXBANS] ========================================
Proste nic proti adminom ale..2x som dostal ban za nic, vcera admin Kashpi za wh a vyslo najavo ze to nebolo nic,a teraz banovany za AB
no nic zas..najlepsie bude ak si kupim steam.
mohol by som vidiet to demo?
chmod a+x /bin/laden
13-09-11, 07:45
najlepsie bude ak si kupim steam.
Nač rovnou steam, já bych začal tím, že si stáhnu nonsteam csko z Kotelny (http://csko.cz/file.php?soubor=cs16full_v42f_cskocz.exe&kategorie=cs), jinak si musíš na demo počkat, než se Maly Buu objeví na fóru
okej ..vies hrajem tu uz viac nez 2roky ked dobre pocitam hral som vzdy cestne na maxi , a niekedy na classic ,a bol to moj oblubeny server a teraz mi daju ban na 16tyzdnov vraj za ab..jo no potom to demo.
chmod a+x /bin/laden
13-09-11, 08:08
16 týdnů (112 dní) je standardní délka BANu za AB/WH pro nonsteamáky na základě IP adresy.
Kdybys hrál se steamem nebo s nonsteamem staženým z Kotelny, tak je za AB/WH permanent.
Pokud jsi si jistý, že jsi necheatoval (a demo nebude průkazné), a nemáš dost trpělivosti, tak ti jen říkám, že pokud si stáhneš nonsteam z Kotelny, tak můžeš hrát hned. Ale v případě, že na demu bude vidět aimbot (AB se pozná docela dobře), tak dostaneš permanent za obcházení BANu a na Kotelně už si víc nezahraješ. Nic víc, nic míň.
:( pozeral sem moje last activity a moje killy naposledy byly 2headshoty a potom banned..asi ked mam dobry aim :)
To se mi nezda. Mas moc starou verzi cs. Unban nebude.
tak teraz mam pocit ze som bol banovany pre staru verziu c.s nic som nemal a teraz je problem pre staru verziu dat unban keby vyslo najavo ze som nic nemal?....tak ked nechcem cakat 4 mesiace aby bol ban zruseni, tak musim stiahnut kotelnovu c.s ako hovoril bin laden?
...
Otazka je, proc hrajes s tak starym cs.
niekedy som stahoval kotelnovu c.s a neslo to.. ale ako si hovoril Kotel ked unban nebude , tak to este raz skusim.
Mal som problemy s inymi cskami a hral som na tom ktore som nasiel tak uprimne nevyznam sa v patchoh ale urcite je to premna takisto zle pri hrani.
Kotle mozes zistit aku ma verziu ked je to v28 tak cheatoval on lebo nanu idu all cheaty...
Kotle mozes zistit aku ma verziu ked je to v28 tak cheatoval on lebo nanu idu all cheaty...
To vis z vlastni zkusenosti ?
DeviL se nějak moc vyzná ve všech cheatech, je to podezřelí, on je fakt asi studuje tady na serveru :D
Offline.: Jinak veř tomu, že ti nový CSko z kotelny pojede a bez problémů. Hlavně kvůli tomu, že máš starou verzi CSka bych ti ban nechal. Aspon si stáhneš novej a budeš mít klid. Nový patche na CS vychází, protože na starších se muselo něco opravit, viz problémy s cheatama asi:)
Stáhni ho odsud
http://csko.cz/?strana=download
a budeš mít klid
jo dik skusim to :) ...ide ale ten ban zostal.Tak budem musiet pockat na demo, alebo uz je to na 100percent fix ze ban zostane.Ako hovoril Kotel
Ban na server bys neměl mít, pokud hraješ přes to nový CS tak se na tebe bany na IP nevztahují, pokud ano tak napiš co ti vyhodila konzole
tak to ze mam ban :( i ked si zmenim meno.
Kicked : Tady mas BAN. Zkontroluj konzoli proc !!!
chmod a+x /bin/laden
13-09-11, 21:29
To je ale překvapení!
Máš BAN na IP adresu, ne na přezdívku. Tak naposledy: Nainstaluj si csko z Kotelny a zahraješ si!
Kdyz sem zkopirujes konzoli, zjistim, kde je problem.
Ako si povedal bin ladine som nainstaloval to csko z kotelny , mam to ale zas mi to pise ze mam ban.
Kicked : Tady mas BAN. Zkontroluj konzoli proc !!!
chmod a+x /bin/laden
13-09-11, 21:50
Sorry moje chyba, přehlédl jsem příspěvek kde to zmiňuješ.
Dej sem prosím tě výpis z té konzole. Vypadá zhruba takhle:
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu : ' Wallhack '
[AMXBANS] Zabanovany nick: ...
[AMXBANS] Tvuj nick : ...
[AMXBANS] Zabanovane SteamID: ...
[AMXBANS] Tvoje SteamID : ...
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa : ...
[AMXBANS] Tvoje IP adresa : ...
[AMXBANS] Ban dal admin : ...
[AMXBANS] Server : ...
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas 15 tydnu , 6 dnu , 23 hodin , 40 minut a 41 vterin do vyprseni BANU
[AMXBANS] Duvod banu : ' AB '
[AMXBANS] Zabanovany nick ( 0 ) : Offline.
[AMXBANS] Zabanovane SteamID ( 0 ) :
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa ( 1 ) : 78.141.85.37
[AMXBANS] V banlistu na www.kotelna-web.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin : fuk ju
[AMXBANS] Server : Kotelna - Maxi | csko.cz ( de_aztec )
[AMXBANS] Pokud si myslite , ze jste ban dostal ( a ) nepravem , muzete pozadat o unban na foru www.csko.cz
[AMXBANS] ========================================
chmod a+x /bin/laden
13-09-11, 22:17
Spustil jsi CS stažené z Kotelny a tohle ti to vypisuje? Opravdu to není výpis z konzole toho starého cska?
demo nemuzu najit sry kazdopadne bych unban nedoporucoval
To stare uz nemam v pocitaci a potom som nainstaloval to nove csko z Kotelny....no neviem (teraz som dal unintall to stare c.sko a vsetko zmizlo z disku D kde som mal aj ine veci ale to od temy)...
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.