Zobrazit normální verzi : Furien server - Bug antiflash u CT
Ak tomu spravne rozumiem, tak Antiflash:
-CT si mozu kupit
-T dostanu vzdy na zaciatku kola/po prehodeni teamov, aby sa nemohli flashovat v ramci teamu
Co som si vsimol uz pred tym je, ze flash ma nie vzdy oslepy... ani ked je ocividne dobre hodeny
S VIP mam penazi o dost viac a Antiflash sa mi uz kupovat oplati, avsak ked som na servri pripojeny uz dlhsie, vypise mi, ze ho uz mam
Problem podla mna je, ze /*TLDR BEGIN*/ pri prehodeni teamov sa byvalim furienom hodnota premennej antiflashu nezmeni na false /*TLDR END*/, zostane true (teroristom sa pri vymene z CT na T automaticki prida antiflash, ale pri vymene z T na CT sa neodoberie - a tak by to podla mna byt nemalo/nechcelo)
GN
Pridam promenou, ktera ukaze, jestli mas antiflash nebo ne. Pri zmene tymu se vsem urcite antiflash smaze. Muze to zpusobovat bug primo v enginu hry, coz je normalni, ale ne tak caste, jak se asi stava.
Ja bych flashe zrušil, to je ta věc co nepoužívá 95% hraču, ne radar.Bohatě stačí když mají furieni he granat.
Ja bych flashe zrušil, to je ta věc co nepoužívá 95% hraču, ne radar.Bohatě stačí když mají furieni he granat.
Praveze dobrym flashom dokazes zabit aj radovo silnejsieho hraca
Ci myslim, ze ked po mne niekto hodi flash a ja nemam antiflash, tak ma maju sancu zabit :D
Praveze dobrym flashom dokazes zabit aj radovo silnejsieho hraca
Ci myslim, ze ked po mne niekto hodi flash a ja nemam antiflash, tak ma maju sancu zabit :D
Na mě ani nemusí nikdo házet flash,když dostanu 200hp tak mi někdo lupne hs nebo záda.
Na mě ani nemusí nikdo házet flash,když dostanu 200hp tak mi někdo lupne hs nebo záda.
Alebo ta zabije VIP, ktorych nevidis :D
Ja som nedokazal odpozorovat, za akych okolnosti sa to deje, ale scenar rovnaky
Napojim sa na zaciatok mapy za furienov, odohram 5 kol, myslim, ze sa potom bez mojho umrtia zmenia teamy a za CT nemusim kupovat antiflash, pretoze ho uz mam
Mna to nejako nestve, ale dovod, preco by sa to mohlo fixnut je, ze ak si nejaky furien kupi flash a dobre ho po CT hodi, zasluzil by si, aby CT nic nevidel, ale to sa nemusi stat a CT ani nevie, preco sa to nestalo, ale je mu to jedno
Stalo sa mi, ze takemu CT potom napisu, ze ma WH alebo antiflash
Taktiez vela z hracov si mysli, ze last CT hrac, (ktory stoji proti aspon 4 T) ked dostane 200 HP a M4/AK, ze dostane aj antiflash
Totiz last CT byva zrovna ten hrac, po ktorom sa oplati hodit flash, kedze ten si vacsinou zacuva dakam do rohu a striela co po nom ide a casto vidi aj ked po nom lietaju flashe
To ale pravda nemoze byt, niekedy ako last antiflash mam a niekedy nie, co podla mna plynie z problemu o ktorom tam hovorim
Ctrl+F na tu antiflash premennu v configoch servra to musi odhalit... podla mna to niekde chyba/je navyse :)
Vsimol si to aj niekto iny? Ja tu o tom pisem slohy, nezalezi mi na tom az tak, ale som celkom detailista
Podľa mna to zbytočne riešiš , ok si detailista ale to neje až taká "závažná" chyba . Hralo sa stým doteraz a nikomu to nevadilo .Ale ak sa to pravý ,budem len rád
PS: Flashe sa hádžu pomerne málo , a súaj malo používanéé
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.