Zobrazit normální verzi : Žádost o unban
Ahojte admini.Chtěl bych požádat o unban, dostal jsem ban od MilkaCz za Wallhack+Aimbot tak vás šíleně prosím abyste mi daly unban pouzíval jsem ty hacky protoze mne jeden dva tři hraci mne parkrat zabili pres zed a taky sem si mislel ze maji Wallhack a tak sem se na ně naštval a neuvedomil jsem si ze zato dostanu ban.Tak vas prosím abystemy daly poslední šanci a daly ten unban fakt vás prosím.Jestli byste mi ho daly tak bych vás mněl rád.
S láskou vás zdraví SkillerFinishCz.:happy:
Lebo Zem je gulatá. (lebo si číter)
Prosím moc vás prosim dejte mi unban :'(
Nedostaneš UB, za chyby se platí
slibuju ze uz nebudu citovat fakt slibuju
ale vy mi to neodpustite takze asi mam smulu.
plsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplspl splsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsp lsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplspls plsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplspl splsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsp lsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplspls plsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplspl splsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsp lsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplspls plsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplspl splsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsp lsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplspls plsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplspl splsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsplsp lspls:cray:
jedine s originalkou - lock
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.