Zobrazit normální verzi : Unban - moqq
Žiadam o unban, týždeň už dávno prešiel a nič :blink:
http://csko.cz/bans/ban_details.php?bid=86294
Pravidla som porušil, bol som potrestaný, ale unban nikde :mad:
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 86294)
[AMXBANS] Mas 1 tyden, 11 hodin, 8 minut a 38 vterin do vyprseni BANU
[AMXBANS] Duvod banu: 'kopirace admin nicku'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): Fantozzi
[AMXBANS] Tvuj nick: Fantozzi
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:2069991839
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:2069991839
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 95.170.242.108
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 95.170.242.108
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: :moqq
[AMXBANS] Server: csko.cz | OldSchool
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
[AMXBANS] ==================================
Ban máš na tři týdny, takže ti zbývá ještě týden. Admin ti ho ještě potom asi prodloužil, protože jde o opakované porušení stejného pravidla.
Tak admin sa musel určite s koňom zraziť :wall: lebo ja som to urobil prvý krat. Nikdy som nemal za nič ban lebo vždy som hrál podstivo len teraz som si len meno prepísal, lebo som nehral polroka a moja pozícia v top 20 spadla na top 2000.
Čiže :moqq trošku sa uvedom, čo robíš, lebo ja som to urobil iba RAZ !!!!! :censored:
Jasne mi bol dani ban na týždeň, tak žiadam o unban, lebo urobil som čo som urobil, ale bolo to po PRVÝ !!! aj posledný krát. Nech si tu admin/i nerobia čo chcú, a keď pre mňa platia pravidla, tak pre neho/vás tak isto by mali platiť. Čiže prosím o unban , ktorý som mal dostať po týždni ako bolo mi to najprv dané.
Ďakujem, p.s. chcem si isť ešte rýchlo dnes zahrať zombie.
Tak admin sa musel určite s koňom zraziť :wall: lebo ja som to urobil prvý krat.
http://csko.cz/bans/ban_details.php?bhid=61030
Ono to bolo takto:
Došiel si s tým nickom na server, tam som ti dal ja ban na týždeň ale keďže to bol nick :moqq tak on dáva 3 týždne. Nechápem prečo kopíruješ nick...
Veď som skopíroval, dostal som týždeň, ale nechapem prečo zase :moqq dal ďalšie 2 týždne navyše do riti, on si robí svoje vlatné pravidla ?!!!:censored:
pocuj mlady, krot slovnik, lebo sa ti to moze vypomstit
a za dalsie, vysvetli z akeho dovodu kopirujes nicky inych hracov a este k tomu admina?
miesto toho, aby si si sypal popol na hlavu a ospravedlnil sa, sak aj moqq je len clovek a dokaze odpustat, tak tu len prudis ako wemeno
http://csko.cz/bans/ban_details.php?bhid=61030
Aha, Because, ty jsi to banoval taky. Tím se to asi vysvětluje. Takže mu to zobrazovalo tvůj ban a jakmile vypršel, ukazuje to můj. Já totiž jednou za čas projedu chat log a probanuju kopirovani nicku. Takže dostal 2 bany, tvůj na týden (vypršel) a současně můj (jak říkáš, dávám obvykle na tři).
Tak admin sa musel určite s koňom zraziť :wall: lebo ja som to urobil prvý krat. Nikdy som nemal za nič ban lebo vždy som hrál podstivo len teraz som si len meno prepísal, lebo som nehral polroka a moja pozícia v top 20 spadla na top 2000.
Čiže :moqq trošku sa uvedom, čo robíš, lebo ja som to urobil iba RAZ !!!!! :censored:
Já obecně nemám problém takovejhle ban zkrátit na minimum, ale to se tak trochu očekává, že sem člověk nepříjde a nezačne na admina řvát jakej je to koňomrd. Pokud vím, tak pravidlo, kterým se oháníš (že bys musel dostat 1 týden), neexistuje. To, že se ti zobrazoval kratší ban (od because), místo toho mýho, je spíš chyba technickýho rázu. Takže si ještě týden počkej.
Po prvé nie som mladý, po druhé urobil som čo som urobil, priznám si to, dostal som týždeň, vydržal som to celý čas, bez žiadného obchádzania banu a podobne, a keď chcem si ísť zahrať, tak pozerám že ďalší ban, tak nemám byť naštvaný ? Ešte k tomu padne obvinenie, že sa to už opakovalo, čo ma vytočilo do vývrtky.
Mne to príde ako keby si niekto robil čo chce. Inač v tomto prípade by malo byť jedno koho nick som zkopýroval, potrestany som bol týždeň za jediné kopýrovanie tak prosím o unban.
matis, každy by bol na mojom mieste naštvaný, keď ho niekto obviní za niečo čo neurobil (viac krát sa to už stalo,preto vyšší trest) a dostal zbytočne ďalší trest.
pozri ja som ta len upozornil, tak sa skus na to pozriet aj z nasej strany...takych ako si ty tu riesime denne desiatky, preto uz nemame trpezlivost s takymto humorom....
Po prvé nie som mladý, po druhé urobil som čo som urobil, priznám si to, dostal som týždeň, vydržal som to celý čas, bez žiadného obchádzania banu a podobne, a keď chcem si ísť zahrať, tak pozerám že ďalší ban, tak nemám byť naštvaný ? Ešte k tomu padne obvinenie, že sa to už opakovalo, čo ma vytočilo do vývrtky.
Mne to príde ako keby si niekto robil čo chce. Inač v tomto prípade by malo byť jedno koho nick som zkopýroval, potrestany som bol týždeň za jediné kopýrovanie tak prosím o unban.
matis, každy by bol na mojom mieste naštvaný, keď ho niekto obviní za niečo čo neurobil (viac krát sa to už stalo,preto vyšší trest) a dostal zbytočne ďalší trest.
Zjevně to stále zcela nechápeš, takže ti s radostí vysvětlím co se stalo. Dostal jsi 2 bany současně od dvou různých adminů nezávisle na sobě. Jeden od because na týden a druhý ode mě na tři. Tohle se soudí individuálně a každý admin sám posuzuje na jak dlouho banuje. Z historie banů navíc vidím, že nejsem sám, kdo za tohle banuje na 3 týdny. Když jsi se chtěl připojit, tak ti to zobrazovalo jen ban od because a proto jsi měl falešné očekávání, že ti ban po týdnu vyprší, ale ve skutečnosti byly v platnosti oba bany současně a nyní je platný už jen ten můj. Kdyby ti because ban nedal, tak vidíš od začátku rovnou ten můj na 3 týdny. Takže nenastalo nic jako prodloužení banu. Admini v systému vidí dva bany a proto si to Does vyložil jako recidivu, což je pochopitelné.
Není to tedy prodloužení ani ban za druhé provinění. Pouze jinak posouzený ban za stejnou událost. V platnosti je můj třítýdenní ban a vzhledem k povaze tvé žádosti nevidím důvod zkracovat. Odůvodňuješ své chování tím, že jsi naštvaný. Tak poslouchej. Kopíruješ mi nick a ještě mi tu nadáváš. Já mám být naštvaný a nejsem. Je to prkotina, která si nezaslouží ani polovinu času, kterou tu nad ní trávíme. Tobě nechť je přestávka od CS přínosem.
Sayonara.
Ban odomna si dostal ingame a den potom si dostal ban od :moqq z chatlogu...
Pojdem radšej hrať WoT, tam aspoň nie su admini, ktorí by v tom mohli mať bordel.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.