Zobrazit normální verzi : Jump - Podvádění
Zdravím,
nevím kam přesně bych to měl napsat a tady to bude asi nejvhodnější.
Hraji na serveru Jump a našel, nebo vynalezl jsem nový způsob podvádění aby se hráč dostal co nejrychleji do cíle.
Pomocí Hooku se dokážu vystřelit až do cíle :D
Na serveru hraji stále, takže stačí mě tam potkat a já vám ukážu jak se to dělá. Doufám že tuto chybu opravíte.
Můj Nick: Leo
Děkuji.
dneska se tam za tebou zastavím a napíšu to podrobně kotlovi
Doufám, že mě za to nezabanujete :D párkrát jsem tuto metodu použil abych se jí naučil co nejefektivněji :D mapu na 30min jsem dokončil za 4 sekundy.. Ale nechci podvádět, tak jsem to sem napsal
Po použítí hooku sa ale čas resetne nie? To je také isté ako keď si dám auto bhop...
Tento problém Beate jsem vyřešil bugnutím rychlosti Hooku ještě před tím než zapnu čas.. při zapnutí času mě rychlost vymrští tak daleko jak si nastavím rychlost v /hookmenu.. za letu jen stačí korigovat směr kam poletím :D proto jsem dokázal mapu na 30 minut, dát za 4 sekundy :D
ok napsal sem kotlovi pmku s tím problémem a podrobně sem mu ho tam popsal a dodal i demo. Snad to půjde nějak vyřešit.
Krajní řešení by bylo odstranit Hook :D ale s tím by většina, né-li všichni hráči nesouhlasili a nejspíš by mě ukamenovali, že za to můžu já :D ... omezení tohoto bugu by bylo řešení odstranit /hookmenu ale hook zanechat.. pak už jen vyřešit bug s Duckem při spuštění startu. :D Rád jsem pomohl
Ten bug uz jsem resil driv, ale mozna se to ztratilo v jine verzi.
Uz by to nemelo jit.
Zkusil jsem to.. nefunguje :D Díky.. Beru věc za vyřízenou. Do doby dokud nevymyslím jiný způsob jak podvádět :D když tak se ozvu na co jsem přišel
Dřív to používal jen wosk (Zoid) :D
E: už to nefunguje :) Jen potvrzuju :D
Skoda, oprava zabrala 5 minut. Ted budu muset resetnout vsechny stats.
EDIT: opravil jsem asi 6 failu, zbytek je ok
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.