Lajbor
20-11-13, 16:57
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 87947)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'Reklama'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): ^
[AMXBANS] Tvuj nick: ^
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): STEAM_0:0:1600614
[AMXBANS] Tvoje SteamID: STEAM_0:0:1600614
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 178.255.168.64
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 178.255.168.64
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: because
[AMXBANS] Server: csko.cz | Hide & Seek
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
[AMXBANS] =================================
Zdravím, žádám o zkrácení banu, permamentní ban za reklamu se mi zdá moc, ale to už nezáleží na mě, udělal jsem prostě chybu měl jsem na bindu reklamu a prostě jsem to tam hodil, nebudu si tady vymýšlet nějaký historky o "bratrovy" apod. jak je zvykem, ale přiznávám mojí chybu a víckrát by se už to nestalo. Pokud by to šlo, klidně bych to vyměnil za VIP, kt. bych si znovu koupil. To bude asi tak všechno, děkuji za vyslechnutí.
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 87947)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'Reklama'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): ^
[AMXBANS] Tvuj nick: ^
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): STEAM_0:0:1600614
[AMXBANS] Tvoje SteamID: STEAM_0:0:1600614
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 178.255.168.64
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 178.255.168.64
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: because
[AMXBANS] Server: csko.cz | Hide & Seek
[AMXBANS] Pokud si myslite, ze jste ban dostal(a) nepravem, muzete pozadat o unban na foru csko.cz
[AMXBANS] Oznacte tento text mysi, pravym tlacitkem ho zkopirujte a pak vlozte na forum
[AMXBANS] =================================
Zdravím, žádám o zkrácení banu, permamentní ban za reklamu se mi zdá moc, ale to už nezáleží na mě, udělal jsem prostě chybu měl jsem na bindu reklamu a prostě jsem to tam hodil, nebudu si tady vymýšlet nějaký historky o "bratrovy" apod. jak je zvykem, ale přiznávám mojí chybu a víckrát by se už to nestalo. Pokud by to šlo, klidně bych to vyměnil za VIP, kt. bych si znovu koupil. To bude asi tak všechno, děkuji za vyslechnutí.