Zobrazit normální verzi : Kopiractvo
13:53:15 <STEAM_ID_LAN><62.245.98.122> : Albus Brumbal zmenil nick na: -/VeTeRaNs/ Alb
13:54:43 <STEAM_ID_LAN><84.47.3.14> : Justin Bublifuk zmenil nick na: -/VeTeRaNs/-Justin Bublifuk
Je to jasné kopírovanie clantagu..do klanu som ich nepozval.
jednou ste holt slavny, tak se nediv ze kazdej chce do toho vaseho cupr "klanu"
Doslovne ma urážali a potom som začal aj ja
stačí kuknúť chat logger, a môžte dať ban i mne lebo som nadával, ale veľmi ma to vytočilo čo spravili
EDIT:// ako je možné, že na servery nie je admin? nechápem...
a to tam jako Albuse Brumbala a Justina nechcete? Proc ne? Dyt podle nicku se jejich vek pohybuje kolem 13 a barva jejich pokoje kolem staroruzovy, takze by do vasi -/CrEw/- docela dobre zapadli..
uvedomuješ si, že fakt že si mu nadával aj ty ťa robí tiež adeptom na ban?
Ved to napísal."a môžte dať ban i mne lebo som nadával" čítaj to celé kým niečo napíšeš.
a to tam jako Albuse Brumbala a Justina nechcete? Proc ne? Dyt podle nicku se jejich vek pohybuje kolem 13 a barva jejich pokoje kolem staroruzovy, takze by do vasi -/CrEw/- docela dobre zapadli..
Chcel by som vidieť, že by si došiel na server a mal by niekto meno ufousek.. či by si to isté napísal..je to to isté ako s Clantagom..by som bol zvedavý či by ťa to neurazilo a nepísal si hneď do admin chatu alebo na fórum.
Chcel by som vidieť, že by si došiel na server a mal by niekto meno ufousek.. či by si to isté napísal..je to to isté ako s Clantagom..by som bol zvedavý či by ťa to neurazilo a nepísal si hneď do admin chatu alebo na fórum.
ja se ingame menuju -/VeTeRaNs/- uPhOuShEq_* !!!
hej, to som si nevšimla.. ospravedlňujem sa.
Nevadí. Chyba sa môže stať každému.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.