Zobrazit normální verzi : [Soutěž o VIP na jeden měsíc] Pozornost na fóru
Grakon2702
25-11-13, 18:39
Tento odkaz (http://uloz.to/x8sZX9U8/vip-kod-zip) odkazuje na zaheslovaný nahraný archív na serveru uloz.to. Archív obsahuje textový soubor s kódem na VIP na jeden měsíc.
Co udělat pro jeho získání?
Stačí čekat!
Heslo totiž v následujícím měsíci v náhodný den a hodinu zveřejním zde přímo na fóru a ten, kdo ho aktivuje nejdříve, má VIP na jeden měsíc.
Heslo je náhodně vygenerované dvacetimístné se speciálními znaky, takže žádný haker jej neprolomí.
Soubor se dá stáhnout jen jednou!
Tento odkaz (http://uloz.to/x8sZX9U8/vip-kod-zip) odkazuje na zaheslovaný nahraný archív na serveru uloz.to. Archív obsahuje textový soubor s kódem na VIP na jeden měsíc.
Co udělat pro jeho získání?
Stačí čekat!
Heslo totiž v následujícím měsíci v náhodný den a hodinu zveřejním zde přímo na fóru a ten, kdo ho aktivuje nejdříve, má VIP na jeden měsíc.
Heslo je náhodně vygenerované dvacetimístné se speciálními znaky, takže žádný haker jej neprolomí.
Niekto si ho obnoví a výherca príde o vip a popr. aj o to svoje...
Myslím, že na uložto se dá nastavit, že se po prvním stažení smaže ne?
Grakon2702
25-11-13, 20:30
Soubor je nastavený pouze na jedno stažení.
tak přes pm pošle heslo ne?
Grakon2702
25-11-13, 21:05
tak přes pm pošle heslo ne?
Tak ještě jednou. Po náhodně vybraném dni a čase sem vypíšu heslo pro soubor. Soubor se dá stáhnout pouze jednou tzn. ten, kdo ho stáhne první, bude ho mít jenom on.
Jop, to už je promyšlené, aspoň nějaká soutěž no. :)
E: Dle mě měl Does zábavnější soutěž. :)
Jop, to už je promyšlené, aspoň nějaká soutěž no. :)
E: Dle mě měl Does zábavnější soutěž. :)
každá snaha se cení :D
každá snaha se cení :D
Jako jo, to je pravda, ale prostě kdyby to bylo něco co musíš napsat, třeba otázečka, kde nikdo na googlo odpověď nenajde, ale tak máš pravdu no. :)
Grakon2702
25-11-13, 22:15
Chtěl jsem být originální :D
Chtěl jsem být originální :D
To se cení ještě víc.. :P
Si na to zapomněl, nebo to byl jen žertík?..
Si na to zapomněl, nebo to byl jen žertík?..
asi mu došel kredit za tu dobu :D
Grakon2702
27-12-13, 17:21
Zdravím, omlovám se, že jsem tu teď nic nepřidal, po tom výpadku a nakonec přes ty svátky jsem na to úplně zapomněl, každopádně dnes ráno jsem byl na serveru upozorněn tak jsem se rozhodl, že kód dám hned dnes v libovolný čas.
No ten čas již nastal, takže gratuluji šťastlivcovi, kdo si jako první tento kód stáhnul.
Kód najdete zde:
vu6o5.wms&GddOLc899i
Zdravím, omlovám se, že jsem tu teď nic nepřidal, po tom výpadku a nakonec přes ty svátky jsem na to úplně zapomněl, každopádně dnes ráno jsem byl na serveru upozorněn tak jsem se rozhodl, že kód dám hned dnes v libovolný čas.
No ten čas již nastal, takže gratuluji šťastlivcovi, kdo si jako první tento kód stáhnul.
Kód najdete zde:
vu6o5.wms&GddOLc899i
Heh, konečne som v nejakej súťaži zvíťazil, dík za vip. :D
cg beate
Druhé Vánoce máš asi když čtu první win.. :D
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.