Dreiwer
28-11-13, 16:03
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 88749)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'wallhack'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): |[Drei]wer|
[AMXBANS] Tvuj nick: |[Drei]wer|
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:1008709064
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:1008709064
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 193.165.228.166
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 193.165.228.166
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: mrtve deti v zivom plote
[AMXBANS] Server: website
Dobrý den rád bych vyřešil nedorozumění... na serveru FUN sem měl docela masivní skore byla mapa Buzzkill a tu zkrátka umím je to moje nejsilnější mapa a zřejmě tu došlo k nedorozumění že mám wallhack ... žádnej wallhack nemám hraju cs už opravdu dlouho a né že bych se vytahoval svým uměním jen spíš chci říct že už mám nějaké zkušenosti a cheatery považuji za ubožáky... sám sem byl dříve admin ale jsou to 4 roky zpátky a byl jsem adminem i na CSS ... chápu že ani admin není neomylný ale rád bych toto nedorozumění napravil protože vás server patří k nejlepším a podle mě bezkonkurenčním na 1.6 a nerad bych o to přišel ;)
předem díky, |[Drei]wer|
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 88749)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'wallhack'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): |[Drei]wer|
[AMXBANS] Tvuj nick: |[Drei]wer|
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:1008709064
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:1008709064
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(1): 193.165.228.166
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 193.165.228.166
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: mrtve deti v zivom plote
[AMXBANS] Server: website
Dobrý den rád bych vyřešil nedorozumění... na serveru FUN sem měl docela masivní skore byla mapa Buzzkill a tu zkrátka umím je to moje nejsilnější mapa a zřejmě tu došlo k nedorozumění že mám wallhack ... žádnej wallhack nemám hraju cs už opravdu dlouho a né že bych se vytahoval svým uměním jen spíš chci říct že už mám nějaké zkušenosti a cheatery považuji za ubožáky... sám sem byl dříve admin ale jsou to 4 roky zpátky a byl jsem adminem i na CSS ... chápu že ani admin není neomylný ale rád bych toto nedorozumění napravil protože vás server patří k nejlepším a podle mě bezkonkurenčním na 1.6 a nerad bych o to přišel ;)
předem díky, |[Drei]wer|