Přihlásit

Zobrazit normální verzi : Vánoce 2013

3k a Jerry
01-12-13, 21:14
Tak kdopak zvás už psal ježíškovy ?

Oj, oj, oj !
Dnes první adventní neděle vánoce za rohem a v letácích to nedávaj vubec najevo, tak se pochlubte co si přejete od ježíška :D
Popřípadě můžem rozvést debatu o top vánočních písníčkach, jak nesnašíte santu clause nebo co velkého plánujete :)
Každopádně bych vám chtěl doporučit hru Hugo: Zimní hrátky..
Kde vašim úkolem je splnit úkoly a zachránit tak zmrzleho santa clause a tak zachránit i vánoce ! Tak si pospěšmě přátele, at zachráníme vanoce ! Samozřejmostí je každodenní příběh o vánocích a nebo strojení stromečku..
Odkaz na stažení: http://www.uloz.to/xr1BWct/hugo-zimni-hratky-iso
http://s21.postimg.org/9hrkyrv1j/5643_f1.jpg (http://postimage.org/)

Váš hráč měsíce, měnič nicku, best spamer of chatbox a dobrý kamarád 3k a Jerry..

Giussepe
01-12-13, 21:18
Tuhle pařbu mám doma originálku. Je stará jak metuzalém. Už ani nevím o co v tom šlo, ani jak se ovládala. Ale pokud, jak píšeš, se opravdu má zachranovat santa, tak ji hrát nebudu. U nás rozdává dárky Ježíšek.

3k a Jerry
01-12-13, 21:21
Já to měl "vypálene" tehdá asi tak 5 - 6 let zpět .. Samo že jsem si poslechl každej příběh a zachránil santu, ovládačka myší a měl si tam několik kol kde si rozehříval skřítky a lezl sněma po eskalátoru nebo si přeskakoval ledové plochy a nébo si střílel do nějakejch darebaku co ti chtěli vzít skřítky a nébo si tam hral s kuličkama ..
Na YT jsem bohužel nic nenašel ..

J3ZUsSs*
01-12-13, 21:25
Mne ešte nikto nepísal. :)

Giussepe
01-12-13, 21:27
Ty si somar. Ty nemaš sedět doma u CS, ale letat kolem domů a ty dopisy za okny sbírat.

3k a Jerry
01-12-13, 21:29
Mne ešte nikto nepísal. :)

Ty seš čínskej padělej, tobě chodí jen dopisy z Rumuska a Maďarska :D

3k a Jerry
01-12-13, 21:41
http://www.uloz.to/xr1BWct/hugo-zimni-hratky-iso
DODAVAM ODKAZ JE TO FAKT SMAŽBA - IDU HLEDAT PRVNÍ DOMEČEK A ZACHRAŇOVAT TAK SANTU GL !
A nezapomente zachránit vánoce !

3k a Jerry
01-12-13, 21:58
Nemožu nějak najít první domeček a zahrát hru, kdyby někdo vědel kde je tak mě napište ja mam pocit že mě tam chybí pulka te mapky :()
Popis hry..
Zlá čarodějnice Scylla se rozhodla, že nebudou absolutně žádné Vánoce. Přicestovala na sever do Města skřítků, aby jej uvrhla do té nejstrašnější kletby, jakou kdy mohla vymyslet. Scylla uvěznila všechny skřítky v obrovských blocích ledu. Otec Vánoc mezitím zmrzl ve městské studni. Nsštěstí 1. prosince přijede Hugo a rychle si uvědomí, že všechny skřítky a Otce Vánoc bude muset osvobodit on sám. Nyní musíte Hogovi pomoci odstranit kletbu Scylly, aby skřítci mohli dětem připravit všechny vánoční dárky ještě před Štědrým dnem. Pro každý den před Vánocemi až po Štědrý den je připraven jeden úkol.. Každý z těchto úkolů musí být dokončen, pokud se chcete dostat k úkolu dalšího dne. Také můžete naslouchat epizodám příběhů Otce Vánoc, jestliže se vám podaří najít v jeho domě Knihu vánočních příběhů. S každý úkolem, který dokončíte, se Město skřítků dostane o krok blíže k návratu oslav Vánočních svátků. Bavte se dobře a Veselé Vánoce!

The Frisco
01-12-13, 22:06
Huga a jeho série jsem hrával pár roků zpátky a mělo by si to zahrát každé dítě.. Lepší než nějaký battlefield..

karl0b
01-12-13, 22:18
Přeju si i5 4670, gtx 760, 8 gb cl9 1600mhz, ssd,.., 24 lcd, klávesnici a deathaderku a nějaký to repro, přeju si, aby se to vlezlo do 30 klacků, který za to ježíškovi dám, ale vypadá to, že si ještě nějakej ten měsíc počkám, i když kdo ví?

3k a Jerry
01-12-13, 22:21
Huga a jeho série jsem hrával pár roků zpátky a mělo by si to zahrát každé dítě.. Lepší než nějaký battlefield..

Tak tak já hrával v 9 letech tohle někdo nějakou ultra střílečku ..
Btw jinak našel jsem 1 domeček a už mám aj splněno hihi ..

Přeju si i5 4670, gtx 760, 8 gb cl9 1600mhz, ssd,.., 24 lcd, klávesnici a deathaderku a nějaký to repro, přeju si, aby se to vlezlo do 30 klacků, který za to ježíškovi dám, ale vypadá to, že si ještě nějakej ten měsíc počkám, i když kdo ví?
Takže klasika co si koupim k ježíškovy..

Acid
02-12-13, 09:35
kurva, to si pamatuju :) dá se tomu říkat legenda?

gladiuZ
02-12-13, 13:07
Docela bych rád dostal HAL3000 o kterej sem si řikal :D

Eso./digl
04-12-13, 17:25
HUGO :D toho mi krstna kupila raz na vianoce asi 5 rokov dozadu. Strasne som bol v tedy na nu nasrany :D

3k a Jerry
04-12-13, 17:30
Proč je to dobrá hra .. už mám splněný 4 den .. jedu si pěkne každý den 1 úkol abych měl do vánoc co dělat ..

Eso./digl
04-12-13, 17:32
Tak dostal som to v 11 rokoch a uz som si myslel aky som velky chlapec a taka hra je pre decka.. :D bude to tym ze mi zas krstny v 7 rokoch nainstaloval do PC mafiu.. :D

3k a Jerry
04-12-13, 20:15
Ja myslím že i pro 11 lete dobrá hra .. Jen se to trošku všechno posunulo ja se ke střilečkam dostal tak ve 12 a dneskaj to hraji od 8 o péčku ani nemluvě, to si necháme na jindy ted podme řešit vánoce :D

Charon35
04-12-13, 20:39
http://mallsurfer.files.wordpress.com/2013/11/bs5651.jpg

Ho ho ho Jerry & 3 kej.
http://www.abc.net.au/thingo/img/ep36/santa01.jpg

3k a Jerry
04-12-13, 20:40
To si pamatuju je to parádní film, ale nevzpomenu si na název hoď napovědu :)

Charon35
04-12-13, 20:41
http://images.zap2it.com/moviephotos/AllPhotos/35605/35605_aj/bad-santa.jpg

Jeden z najlepších vianočných. Bad santa predsa!

3k a Jerry
05-12-13, 21:28
Btw 5 den splněný už se mě tam občas nějakej skřítek projde :)

The Frisco
05-12-13, 21:39
Tak jsem to stáhl taky a co den to úkol.. Musíme zachránit Vánoce ..

3k a Jerry
05-12-13, 21:43
Přesně tak to dělám :) mohl bych to zachrát do 2hodin, ale rači si to každej den zapnu na 5 minutek ..

The Frisco
06-12-13, 18:58
https://scontent-b-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/578155_10151781173006466_1686768888_n.jpg

Volume up
06-12-13, 19:58
http://mallsurfer.files.wordpress.com/2013/11/bs5651.jpg

Ho ho ho Jerry & 3 kej.
http://www.abc.net.au/thingo/img/ep36/santa01.jpg

Dík za připomenutí, dlouho jsem ho neviděl. Jdu si ho stáhnout :)

Charon35
06-12-13, 20:07
Dík za připomenutí, dlouho jsem ho neviděl. Jdu si ho stáhnout :)

http://static.guim.co.uk/sys-images/Admin/BkFill/Default_image_group/2010/12/21/1292944313890/-BAD-SANTA-007.jpg - žiadosti o UB
http://m5.paperblog.com/i/4/45998/bad-santa-L-Rb9tcQ.jpeg - žiadosti o práva
:D potom sa nečudujte, že admini potrebujú chlastať cez víkendy, že slide :D

J3ZUsSs*
06-12-13, 23:03
https://scontent-b-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/578155_10151781173006466_1686768888_n.jpg

Servus

nechcem sa nejako vyhovárať na finančné problémy ... ale štát nam nedal peniaze na zaplatenie všetkých darčekov. Takže bude mať každý ponožku iba na jednu nohu :D .

3k a Jerry
16-12-13, 09:14
Je to za pár, tak co máte doma za stromky ?

Charon35
16-12-13, 19:00

Nič. Času dosť. Hádam si už nevešal ozdoby.

Charon35
16-12-13, 19:34
Nejde mi edit, tak ďalší post.

Pre mňa sú už vianoce teraz. Keď ide znovu Kotelna. Za celý týždeň som nenatrafil na normálny 1.6-tkový portál. Buď retardi a cheaters so supermegaextragigaVIP (asi vieme o čo ide...), alebo 0/20 obsadenosť serverov a keď som natrafil na server kde boli ľudia, tak tam bolo tak stupidné nastavenie, že všetci mali 22 000, ale nedalo sa dierovať, kúpiť awo a každé kolo si začínal s full výbavou. Tragédia totálna. Chvála Bohu a Kotlovi za classik Kotelnu.

J3ZUsSs*
16-12-13, 20:02

My sme ešte nestavali stromček. Ale mali by sme sa už dať do toho :)

3k a Jerry
16-12-13, 20:04
Tak odzdoby samo že až na vánoce, ale většinou se kupuje (ehm řeže) pár dní před vánocema žejo, tak co máte na dvorku ..

Charon35
16-12-13, 23:10
Tak odzdoby samo že až na vánoce, ale většinou se kupuje (ehm řeže) pár dní před vánocema žejo, tak co máte na dvorku ..

Chlape, neuveríš, ale teraz tak maximálne hovienka od psa :D šak na stromček je ešte čas, ale asi kúpime nejaký živý a potom zasadíme. Robíme to opačne ako zbytok masakristov s motorovou pílou. Bonus bol, keď nám na záhradke odrezali v POLOVICI strom a tak ho úplne pokašlali a teraz rastie krížom krážom. Retardácia národa.

3k a Jerry
17-12-13, 07:50
Nevím teda jak je to inde, ale třeba v naší dědině stromek nekoupíš a vedle ve městě taky ne, proto jsem už skočil obhlídnout školku a jeden si vybral .. abys nakonec neřezal sousedum letos :D

vedouci venny
17-12-13, 22:29
bez stromku bez darku worth it (y)

Shamino
17-12-13, 22:50
bez stromku bez darku worth it (y)

me too :cray:

3k a Jerry
18-12-13, 13:11
me too :cray:

To prodáváte aj na vánoce ?

3k a Jerry
18-12-13, 15:50
Btw hraje toho huga ješte vůbec někdo ?
Jsem u 18 dne a mám tam skřítku jak namr.d.áno
Jinak zjistili jsme že to celkem laguje u hry kdy máte ten vozík v dolu a koulí máte rozbíjet led ..

Shamino
18-12-13, 16:06
To prodáváte aj na vánoce ?
My jedeme nonstop

Giussepe
18-12-13, 18:55
když jsme u těch Vánoc, měl jste už někdo hento:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b5/Vanilla_Coke_Wiki.jpg

hofy
18-12-13, 19:09
Měl a nějak extra mě neoslovila, to už mi víc chutná vanilková Kofola. Aroma vanilky mi nepřišlo moc intenzivní, ale někomu třeba bude chutnat. Mají ji v Bille, Albertu i Tescu.

když jsme u těch Vánoc, měl jste už někdo hento:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b5/Vanilla_Coke_Wiki.jpg

Charon35
18-12-13, 21:05
Čo je na tom vianočné Guissepe? Vanilka? :D

EDIT: Ahaaa, zas som si rozšíril obzory. Som ani nevdel O.o

Giussepe
18-12-13, 21:21
ano. Jak u coca coly tak i u kofoly jsou tyhle vanilkovy edice limitované pouze o Vánocích.

J3ZUsSs*
18-12-13, 21:24
Už ste hladali po dome darčeky? :D

_AnGeL_
18-12-13, 21:26
To asi netreba, keď viem, že nič nedostanem.

Shamino
18-12-13, 21:31
Leda tak starý ponožky jsem našel

hofy
18-12-13, 21:57
ano. Jak u coca coly tak i u kofoly jsou tyhle vanilkovy edice limitované pouze o Vánocích.

Coca-Cola podle mě bude mít vanilkovou už celoročně, jen Kofola ji má limitovanou. Alespoň si to teda myslím ;)

Charon35
18-12-13, 22:09
Leda tak starý ponožky jsem našel

A nikto si ich nezaslúžia viac než ty. ;)

Počuj ty smrad. A už si rozdal po dome darčeky?! Ja som teda nič nenašiel...

vedouci venny
19-12-13, 07:20

hledal jsem v obchode co si koupim

peta
19-12-13, 07:24
Žádný jsi mi zatím nekoupil takže nebylo co hledat.. ale byl jsem docela smutný fňuk..

3k a Jerry
19-12-13, 09:07

PPlka psala že by to mělo zitra přijít :/
Ale kupodivu to chce ještě ježíšek zaplatit :(
Neni nad dárek, kterej si koupíš sám :van17:

mirous
19-12-13, 09:37
To my jsme si s přítelkyní dárek už dali. Resp. já jí, 4 dny jsme teď byly v Budapešti. Jinak ale u nás jsou Vánoce o dobrém jídle, klidu a hlavně o tom, nebýt 14 dní v práci a neřešit sračky. Na dárky nejsou peníze, musel jsem koupit nové pneumatiky :D

3k a Jerry
19-12-13, 09:42
To je gól koupit si auto , gumy a nafta s přítelkyní počká :D
Správně si to vyřešil..
Já mám třeba 4 starší sourozence, proto vím že ježíšek je většinou skromnější než v jinejch rodinách, proto si potrpím na pěknem vánočním stromku a výzdobě a jsem uplně spokojenej..
Někdo vánoce třeba řeší jen tak, že čeká novej notas / TV / PC / Playstation alebo neco iné, ale mě stačí když matka s tatou se nehádaj a je to dárek největší ..

Slunicko
20-12-13, 08:51
Vy si stezujte, pred mesicem jsem zjistil, ze ani nemam s kym ty vanoce slavit :'( Jinak to u me vzdycky vyresi nejaky ty doplnky a ostatnim kupuju kosmeticke tasky.. :-D

mirous
20-12-13, 09:07
Jerry: na naftu taky je :), ale to víš, bez dobrých pneumatik by to bylo k ničemu :D.

Já třeba nemám rád ty tuny dárků pod stromem. Neříkám, že jako malý jsem z toho neměl radost, ale dnes se na to dívám jinak. Jsem rád, když se celá rodina setká pohromadě, což se mi už bohužel nikdy nepoštěstí, jsem rád, když je klid, když je spousta řízků a tuna br salátu. Pak nějaké ty dárky, ale dáváme si spíš praktické dárky, které by člověk stejně musel koupit.

Slunicko: jakto, s rodinou ne?

Slunicko
20-12-13, 09:15
Jerry: na naftu taky je :), ale to víš, bez dobrých pneumatik by to bylo k ničemu :D.

Já třeba nemám rád ty tuny dárků pod stromem. Neříkám, že jako malý jsem z toho neměl radost, ale dnes se na to dívám jinak. Jsem rád, když se celá rodina setká pohromadě, což se mi už bohužel nikdy nepoštěstí, jsem rád, když je klid, když je spousta řízků a tuna br salátu. Pak nějaké ty dárky, ale dáváme si spíš praktické dárky, které by člověk stejně musel koupit.

Slunicko: jakto, s rodinou ne?

No, to bude tezke, mama je ted uz 14 dni v nemocnici, tata bydli jinde, nevlastni tata je v praci a s pritelkyni jsem se pred mesicem rozesel :-) Takze vanoce na kok**. Takze to asi oslavim se segrou a jejim chlapem a budu si rikat, jak jsem tu zbytecne a ze nenavidim vanoce.

3k a Jerry
20-12-13, 09:27
Připadáš mě jako Grinč co nemá rád vánoce .. najdi si tam i něco pozitivního a nehledej jen to negativní i když je toho víc ..

Slunicko
20-12-13, 10:01
Připadáš mě jako Grinč co nemá rád vánoce .. najdi si tam i něco pozitivního a nehledej jen to negativní i když je toho víc ..

Jo, odpoledne půjdu do posilky :D Jiná pozitivní věc na tom není.

peta
20-12-13, 10:34
Neboj se nejsi sám kdo je na tom stejně takže tak Sluníčko :)).

Vy si stezujte, pred mesicem jsem zjistil, ze ani nemam s kym ty vanoce slavit :'(

Slunicko
20-12-13, 12:11
Neboj se nejsi sám kdo je na tom stejně takže tak Sluníčko :)).

Měli jsme domluvit na ty vánoce nějakej sraz, pro ty, co to nemají s kým slavit a alespoň by to nebyla taková hrůza :D

peta
20-12-13, 12:52
To jo teda to by bylo fajn. Tak na další rok když to bude to samé tak se může něco domluvit nebo třeba na silvestra to by bylo taky bad..

Měli jsme domluvit na ty vánoce nějakej sraz, pro ty, co to nemají s kým slavit a alespoň by to nebyla taková hrůza :D

Slunicko
20-12-13, 13:04
To jo teda to by bylo fajn. Tak na další rok když to bude to samé tak se může něco domluvit nebo třeba na silvestra to by bylo taky bad..

Ten silvestr už není takovej problém, to se dá pořešit s kámošema, ale na vánoce se nikam cpát nabudu, to jen vstanu, pocvičím, nažeru se, možná kouknu na nějakou českou pohádku a jdu radši zase spát :)

peta
20-12-13, 14:19
Taky řešení docela good idea.. :))

Ten silvestr už není takovej problém, to se dá pořešit s kámošema, ale na vánoce se nikam cpát nabudu, to jen vstanu, pocvičím, nažeru se, možná kouknu na nějakou českou pohádku a jdu radši zase spát :)

Charon35
20-12-13, 22:43
Čo stresuješ. Aj tak sa stretneme na vianoce večer tu a zatancujeme si. :van7:

Slunicko
23-12-13, 10:29
Čo stresuješ. Aj tak sa stretneme na vianoce večer tu a zatancujeme si. :van7:

Však jasně, jsem zapomněl, omlouvám se, já jsem hned věděl, že mě v tom moji mladí dobří kamarádi z kotle nenechají ;) :mml:

Slunicko
23-12-13, 12:10
Piči, řeknu si, že si udělám alespoň hezkej byt na ty vánoce, tak sem postavil strom, teď jsem si šel zacvičit, přijdu a víte kde je strom?! Leží na zemi rozsekanej kurva....To se vážně stavá jen mě ne?!

noirbun
23-12-13, 12:20
:ddddddddddddddddddd

3k a Jerry
23-12-13, 13:34
http://www.youtube.com/watch?v=1UrkC7L3_lw
To nemůže ani snežet venku ? To že mají být vánoce jde poznat jen z toho že mám práznou peněženku a nervy z uklízení v prdel..
To máš umělej nebo proč je rosekanej ? :D

peta
23-12-13, 13:52
To se Ti jak podařilo udělat toto.. :D

Piči, řeknu si, že si udělám alespoň hezkej byt na ty vánoce, tak sem postavil strom, teď jsem si šel zacvičit, přijdu a víte kde je strom?! Leží na zemi rozsekanej kurva....To se vážně stavá jen mě ne?!

Slunicko
23-12-13, 13:59
To se Ti jak podařilo udělat toto.. :D

No, mě to moc k smíchu nepřišlo.. :D Mám i fotku, později se o to s Váma podělím :D

Slunicko
23-12-13, 14:00
http://www.youtube.com/watch?v=1UrkC7L3_lw
To nemůže ani snežet venku ? To že mají být vánoce jde poznat jen z toho že mám práznou peněženku a nervy z uklízení v prdel..
To máš umělej nebo proč je rosekanej ? :D

Strom vydržel, ale ze svíček a většiny ozdob zbyla přibližně 1/3 -,-

A strom umělej tentokrát nebyl, koupili ho a tak jsem si řekl, že když už tu je..Tak ho ozdobím, teď toho lituju :D

peta
23-12-13, 14:54
Promiň, to byla taková chvilka slabost tak jsem se aspoň usmál mračit se mi moc nechce a brečet taky ne. To jsem zvědav co to bude.. :D

No, mě to moc k smíchu nepřišlo.. :D Mám i fotku, později se o to s Váma podělím :D

Slunicko
23-12-13, 15:04
Promiň, to byla taková chvilka slabost tak jsem se aspoň usmál mračit se mi moc nechce a brečet taky ne. To jsem zvědav co to bude.. :D

Já si dělám prdel, ale jak jsem přišel domu, utahanej, kouknu do obejváku a tam leží strom, pes tam se svěšeným ocasem a už jsem jen křičel.. :D Te´d už se směju taky.. :D Musel jsem vytáhnout 64 let starý ozdoby, aby tam alespoň něco bylo, teď jdu ještě cvičit, protože je pak zavřeno, tak musím mít 2 tréninky denně, doufám, že až přijdu, tak bude stát!! :D

peta
23-12-13, 16:11
Ehm, tak to muselo být pěkně nemilé přivítaní.. Přijdeš a stromek bude invisible beztak.. :D

Já si dělám prdel, ale jak jsem přišel domu, utahanej, kouknu do obejváku a tam leží strom, pes tam se svěšeným ocasem a už jsem jen křičel.. :D Te´d už se směju taky.. :D Musel jsem vytáhnout 64 let starý ozdoby, aby tam alespoň něco bylo, teď jdu ještě cvičit, protože je pak zavřeno, tak musím mít 2 tréninky denně, doufám, že až přijdu, tak bude stát!! :D

Slunicko
23-12-13, 16:48
Ehm, tak to muselo být pěkně nemilé přivítaní.. Přijdeš a stromek bude invisible beztak.. :D

Na po 2. mi to prošlo.. :D

Charon35
23-12-13, 22:51

Kua ty si jak gremlin, alebo Hulk. Presný rozvrh a inštrukcie k tebe :D

peta
24-12-13, 06:21
To ses ale modlil určitě ať nejsou tak velké překvapení, ne? :D

Na po 2. mi to prošlo.. :D

Slunicko
24-12-13, 08:14
Kua ty si jak gremlin, alebo Hulk. Presný rozvrh a inštrukcie k tebe :D
Musis si jit za svym snem.. :-D ted zase musim najit jinou posilku v okoli, kde maji otevreno pres svatky a maji 60kg jednorucky, taky docela problem :'(

To ses ale modlil určitě ať nejsou tak velké překvapení, ne? :D

Ten strom by se mel modlit, ja uz bych ho hodil z okna.. :-D

peta
24-12-13, 08:28
To by pro něj nebylo moc milé teda, ale co už každý má jen jedny nervy.. :D

Ten strom by se mel modlit, ja uz bych ho hodil z okna.. :-D

3k a Jerry
24-12-13, 09:04
Já se mužu tak střelit , den před vánocema se ožeru a to říkam že na chlast se musím vysrat uplně .. ach bože

J3ZUsSs*
24-12-13, 09:14
Já se mužu tak střelit , den před vánocema se ožeru a to říkam že na chlast se musím vysrat uplně .. ach bože

hh ja som mal iba pivo a vínečko

peta
24-12-13, 09:19
Ach ta slabá vůle.. Jen otázka mimo kouříš i nebo jen chlast? :D

3k a Jerry
24-12-13, 09:53
Cigaretu ani ine sračky jsem v životě v ruce neměl, takže vulí mam silnou, jen jsem byl celou dobu v pohodě a najednou jsem byl mimo a to jeli ješte v uzke uličce vedle nas policajti a modlil jsem sa at mě nazastaví, protože jsem šel přes celou silnic ..
Tohle je věc co mě bude určitě cele svatky mrzet ..

Slunicko
24-12-13, 10:00
Cigaretu ani ine sračky jsem v životě v ruce neměl, takže vulí mam silnou, jen jsem byl celou dobu v pohodě a najednou jsem byl mimo a to jeli ješte v uzke uličce vedle nas policajti a modlil jsem sa at mě nazastaví, protože jsem šel přes celou silnic ..
Tohle je věc co mě bude určitě cele svatky mrzet ..Co tě bude mrzet kurva? :D Však jednou za čas to nevadí, nikdo neodolá věčně ;) A moc opilej si nebyl, když už teď jsi v pohodě a zpytuješ svědomí.. :D

3k a Jerry
24-12-13, 10:20
že se ožeru den před vánocema , pozvracím si pokoj včetně postele a do rána mě hlídal otec ..
a utratil jsem poslední korunu, takže nemám ani hovno, to by se možná ještě někde našlo

Slunicko
24-12-13, 10:34
že se ožeru den před vánocema , pozvracím si pokoj včetně postele a do rána mě hlídal otec ..
a utratil jsem poslední korunu, takže nemám ani hovno, to by se možná ještě někde našlo

Měl sis zavolat záchytku vole.. :D

3k a Jerry
24-12-13, 10:50
Já byl v pohodě jen doma jsem to nějak neustál .. Svědomí je svina největší to mě uhryže fakt že jo ..

3k a Jerry
24-12-13, 11:17
Btw zimní hrátky - dnes jsem udělal 24 a ukončil přitom je to podle amíku a je tam úkol 25 a už tam byla závěrečná scénka jak tahají santu ze studny a už letí do tramtárie ..

Charon35
24-12-13, 12:51
nemas chlastat cez vianoce ty prasa. toto nepochopim tvle. to aj na orave su experti co maju taky zvyk, ze sa sterdry den idu do krcmy a ozeru sa. WTF?! za 2 dni su Stefanske zabavy tyvle, za tyzden silvester...

karl0b
24-12-13, 15:21
co je na tom k nepochopení :D

3k a Jerry
24-12-13, 15:31
ja nešel s umyslem spit se do němoty, jenže potkali jsme spolužaka ze škole a už to jelo :D
Ja taky nechapu ty co se na vánoce zavřou do hospody a jedou si svoje ..

Charon35
24-12-13, 16:29
co je na tom k nepochopení :D

Vianoce sú o pohode, byť s rodinou pokiaľ sa dá, odpočívať alebo niečo podobné, ne čumet na seba že "zas si chlastal". Nadrbať sa môže človek celý rok, hlavne keď za 2 dni je Štefana, za týždeň Silvester. Preto to nechápem.

Slunicko
24-12-13, 17:51
Vianoce sú o pohode, byť s rodinou pokiaľ sa dá, odpočívať alebo niečo podobné, ne čumet na seba že "zas si chlastal". Nadrbať sa môže človek celý rok, hlavne keď za 2 dni je Štefana, za týždeň Silvester. Preto to nechápem.

A ještě o padání stromků, to je taky docela důležité :)

Volume up
24-12-13, 19:30
Tak jak jste dopadli ? :)

Johny Pampeliska
24-12-13, 19:34
Já dopadl dobře, ale konečně když jsem poprví v životě nedostal ponožky od našich, tak přišel ke me kámoš, že dostal ponožky, ale jelikož má nohu jak slon a nejsou mu, tak mi je daroval, takže pro mě zase jako každej rok ponožky :-D

Slunicko
24-12-13, 20:48
Já dopadl dobře, ale konečně když jsem poprví v životě nedostal ponožky od našich, tak přišel ke me kámoš, že dostal ponožky, ale jelikož má nohu jak slon a nejsou mu, tak mi je daroval, takže pro mě zase jako každej rok ponožky :-D

Si stěžuj, dostal jsi alespoň něco.. :D

peta
24-12-13, 21:11
Co jsi dostal vůbec Ty? :))

Si stěžuj, dostal jsi alespoň něco.. :D

Slunicko
24-12-13, 22:29
Vubec nic zatim :-)

3k a Jerry
24-12-13, 22:44
Tak co nerdi, kolik je tu novejch počítaču ?
Ja jsem teda bez penež koupil jsem rodičum darek a hlavně sobě a jsem spokojenej ..
Přece to neni jen o dárkách, btw vánoce křestanský svátek tady je to samej satan co nadavaj že kostel je pičovina, přitom nebýt křestanskych svátku tak slavíš maximálně tak novej rok .. Tak kdo byl ráno na mši nebo aspon plánuje pulnoční .. Nemyslím pulnoční ožíračku, ale kostel chalani ..

Charon35
24-12-13, 22:52
Tak co nerdi, kolik je tu novejch počítaču ?
Ja jsem teda bez penež koupil jsem rodičum darek a hlavně sobě a jsem spokojenej ..
Přece to neni jen o dárkách, btw vánoce křestanský svátek tady je to samej satan co nadavaj že kostel je pičovina, přitom nebýt křestanskych svátku tak slavíš maximálně tak novej rok .. Tak kdo byl ráno na mši nebo aspon plánuje pulnoční .. Nemyslím pulnoční ožíračku, ale kostel chalani ..

Presne tak!!! Ja idem na polnočnú. Je to pekná tradícia, kde sa stretneme s chalanmi a susedmi, povynšujeme si a potom máme pokoj od seba pár dní. Heh

Inak dary žiadne. Ešte aj drogériu čo som dostal (voda po holení, pena na holenie a pod.) som dal fotríkovy, keďže mám holiaci strojček... Ale aspoň sa doma nikto neháda, nedohaduje a nerozmýšľa, akú dlažbu dáme do baráku a akú do herne. To mi úplne stačí.

3k a Jerry
24-12-13, 23:08
Voda po holení u nas se stal takovej fail no matka samozřejmě hard english žejo chtěla nám koupit vonavky a ono to bylo v krabici plechove doma otevřem a misto vonavky najednou voda po holení :D

Většina lidi ma na háku svátky, nesvátky hlavní je že mají z toho něco oni, takže kdyby někomu doma zavazel lepší pc tak víte kam snim žejo :D Doufam že jste se pomodlil1 vy blechavci před večeří než jste tahli ke stromku ! :D

Tvaroh#
24-12-13, 23:12
Pulnocni me nejak nelaka. Sezeni v preplnenem kostele a poslouchani kazani,kterym stejne nerozumim, neni muj salek kavy. Stedrovecrerni vecer travim s rodinou,jelikoz se bratr vratil z Danska. Nikoho tim nechci soudit,ze je spatny,kdyz chodi na pulnocni,koneckoncu ja jsem na ni taky jednou byl,ale jak jsem jiz napsal,ja tento vecer travim s rodinou. Jinak pod strom jsem nedostal sice fusekle,ale zato pyzamo,coz je pro me snad jeste horsi. Na druhou stranu me potesily nove lyze,ktere jsem si tak pral.

peta
25-12-13, 07:51
Aha.. potom něco dostaneš nebo raději nic celkově..? :)

Vubec nic zatim :-)

Slunicko
25-12-13, 09:31
Jak psali, darky jsou to posledni.. :-) jinak dostanu nejaky doplnky stravy a nejake obleceni jako vzdy ;-) Co ty?

Acid
25-12-13, 10:30
kupuju novej zesilovač bjač!

peta
25-12-13, 11:02
Jako každý rok obálky s penízky :))

Jak psali, darky jsou to posledni.. :-) jinak dostanu nejaky doplnky stravy a nejake obleceni jako vzdy ;-) Co ty?

Toreto
25-12-13, 11:19
Ja som spokojný, peňaženka, parfem James Bond :D, 2 knihy Game of Thrones (1000stran každá ), obalka s peniazmi (100 eur), za ktoré si plánujem objednať tento prívesok http://i39.tinypic.com/2888i74.jpg a nejaké to oblečenie alebo to vrazím do cvičenia. Ajtak sa najviac teším z tých dobrôt, čo máme v chladničke :)

Charon35
25-12-13, 12:01
Ja som spokojný, peňaženka, parfem James Bond :D, 2 knihy Game of Thrones (1000stran každá ), obalka s peniazmi (100 eur), za ktoré si plánujem objednať tento prívesok http://i39.tinypic.com/2888i74.jpg a nejaké to oblečenie alebo to vrazím do cvičenia. Ajtak sa najviac teším z tých dobrôt, čo máme v chladničke :)

Ty si tuším dopadol najlepšie. Že si si polovicu z toho kúpil sám... :D

Slunicko
25-12-13, 15:07

Ten dodatek o cvičení se mi moc líbí! :D

Toreto
25-12-13, 20:01
Sakra :-D Ten prívesok ma výjde na 39,50 ..
Strašne sa mi páči.. platí sa zrejme za tú kvalitu, kedže to je chirurgická oceľ. Ale neviem ..tá cena ma dosť zarazila. Čo vy nato ? Príde vám to prehnané .. ?

Toreto
25-12-13, 20:06
Ano, radši to dej na charitu :D
Charitu nech platia tí čo maju nadbytok :D ..

Charon35
27-12-13, 00:49
Sakra :-D Ten prívesok ma výjde na 39,50 ..
Strašne sa mi páči.. platí sa zrejme za tú kvalitu, kedže to je chirurgická oceľ. Ale neviem ..tá cena ma dosť zarazila. Čo vy nato ? Príde vám to prehnané .. ?
Tak určite prehnané. Ale asi to je tým, že neviem čo to vôbec je tá skratka. Ak to vôbec niečo je. O.o