Zobrazit normální verzi : žádám o unban k CT dulezite..!
Ahoj jak jistě výte, mám takou špatnou příhodu z new noťasem a chci to už vyřešit tímto žádám ounban k ct herní jméno H3ROin | VranyS. Hraju poprvi na new notasu a mam zničeho nic zákaz k Ct už sem si i znova kupovala Vip a na starym PC se stejnou Ip zakaz nemama ps lsem i kotlovi a ten rikal že mi pomuze ale neodepsal jeste pls ADMINI o unban..
Dobře ale to se mi zruší VIP c ose msi ted koupil ne ? :((((
Pokud máš pořád tu SMS, tak ho akorát obnovíš...
jojo mam jí tak fajn skusim to no jinak díky za ochotu oboum :) hele a co kdžy to nepude ? date mi unban ?? protže ja sem fakt nic neudělal :)
Já sem vážně nic neproved ... to by mi to asi na tom starym Pc nefungovalo :) tam sem normálně hrál a všechno :) a sem to skoušel odinstalovat a mit jenom na to new ale nic pokud to pude to čo si mi radil tak ti dam co budeš jenom chtít :DD .. :)
AnnoyingGreg
16-09-11, 20:43
Sám od sebe ti BANán k CT nepřiletěl. BAN k CT platí zřejmě pouze na valve/steam ID.
Ale gregu já fakt žádný pravidla neporušil an starym PC mam stejnou IP a tam za CT hrat muzu a navic na new notasu kde mam zakaz sem tam jeste CSko nehral ...
Hele Duro tak to nejde to cos mi radil pořád píše že mam zákaz dáš mi pls ten unban ??..
prosím o další vyjádření admina na můj stav presumkce neviny a prosím, aby ohodnotil muj stava popřípadě dali unban..!_
Pokial nebude v /ban(liste) tvoj nick, tak by si mal pravdepodobne dostat unban. Nepostrehol som, ze by si hral pod inym nickom a zakaz plati (pokial viem) na IP adresu co znamena, ze ju mozes zdielat s niekym, kto ma zakaz. Neviem isto, treba sa spytat Kotla.
A tyses teda do toho banlistu koukal a nenašel si me tam ?? protože me dura poradil abych Csko stahnul na stary ma pres USB ho pretah na new a pak aninstaloval jenze ani ot nefunguje uz sem si tu koupili VIp a stále nechápu proč mam zákaz ..tohle se muzefakt stat jenom me :(( a kdyby ste me v banliste nenasli tka to bude ass bugle ne nedje to nejak odbugovat ??
Neviem, ako sa tam kuka.. :yay:
Cože ty to nevíš ?? ale buben i bawson se mi tma minule koukali když sem měl zákaz tak jakto že tyto neumíš ?
:(((((((
Nevim o tom, ze bych se tam "minule" koukal. Ale kdyz jsem se ted dival, tak tvuj NICK tam neni. Bud to bude nejakej problem s ip a nebo nas vodis za nos a hral si pod jinym nickem. Nic jineho me nenapada.
Bawsone ja opravdu nehrla pod jinym nickem ježiši :((( ja sem si koupil new notas a chtel sem hrat na JB za CT jenže mi to psalo že mam zákaz tak sem si akorat koupil vip . Ale na starym mi to vsechno fungovalo tka jak ma a mam tam stejnou IP a pak mi dUra poradil abych stahnul CSko na starym a pres USB dala na new a nainstaloval, ale to nefungoval :((( a už sem psa li kotlovi tak doufám že se to vyřeší ale já fakt nehraju pod jinym nickem každej me zná pod H3ROin|VranyS :(((
Vcera vranys si hovoril ze mas spolocnu ip s dragog a ze kôli nemu mas ban a pritom po zadani amx_ip som videl ze tam nieje nic spolocne.
Eol ja sem jenom opakoval to co mi rekla " Lucca " ta říkala že sekoukala do banlistu a mam stejnou IP jako dragog takže to neni moje chyba ale podle me to bude se sdilenim steam id assi :((
Mas pravdu, neni to IPckou, ale mas stejne "valve_id" s hracem (*DC*)Smajdova Mama*(-_-)*.
já si to myslel protože už jeden hráč chmode... psal že se mu stal oto samé a ja kse to dá vyřešit ?? stahnout znova csko nebo jak ? ja se vtomhle moc nevyznam :/
Tak mozna by pomohlo stahnuti noveho cska tady z kotelny. Jinak nevim.. budes se muset zeptat kotla.
Ä ono se zmnění steam id když si stahnu new csko nebo mi zustane tohle starý ?..
aha twl :(( a co stim teda mam dělat ? :(
Mas steam alebo nonsteam? Ak nonsteam, tak by ti malo pomoct to, ze si stiahnes CS odtialto.
Já steam zatim nemam mam nonsteam (pokud to znamená že mam staženou verzi CSka)...
gRez a nefunguje to skoušel sem to 3x stáhnout nainstalovat a nic pořád mi to píše že mam zákaz.. :(
Hele tak uy mi to nepise nic kddyz napisu /simon takze uz je to assi v poradku :))
Ted jsem se dival do banlistu a pulka zakazu k CT zmizelo, takze to je duvod, proc ti to ted fakci.
Mno to sem mco rád víš co ale já sem zákaz nedostal bud má někdo stejnou Ip nebo nevim ale ja fakt zákaz k CT nedostal :)) to ti přísahám..
chmod a+x /bin/laden
17-09-11, 19:50
Mno to sem mco rád víš co ale já sem zákaz nedostal bud má někdo stejnou Ip nebo nevim ale ja fakt zákaz k CT nedostal :)) to ti přísahám..
VALVE_0:0:1227732658 H3ROin | VranyS
Ne, nikdo nemá stejnou IP adresu, ten zákaz je na Valve ID, je tvůj a už to proboha pochop že ti ten zákaz nikdo nezruší!
Hej si normállní ? ja to vim už od včerejška že to neni Ip ale steam id a dozvěděl sem se to od tebe když si to psal někde tady na forku že si měl stejný problem a zákaz už nemam !!
chmod a+x /bin/laden
17-09-11, 23:47
Hej si normállní ? ja to vim už od včerejška že to neni Ip ale steam id a dozvěděl sem se to od tebe když si to psal někde tady na forku že si měl stejný problem a zákaz už nemam !!
Ty jsi ale výplach... kdyby sis přečetl mou odpověď na ten tvůj nesmyslný post, nikdy bys tohle nevypustil z pusy. Přečti si ho alespoň teď kliknutím na tento odkaz (http://csko.cz/forum/showthread.php?2213-Probl%E9m-sd%EDlen%E9-VALVE-ID&p=37005&viewfull=1#post37005).
Jenom hledáš výmluvy a snažíš se chytit každého stébla, které by tě mohlo vytáhnout z toho srabu ve kterém jsi.
Nemám rád, když se někdo překrucuje moje slova!
http://www.motivateusnot.com/resize.php?name=LzM3OC9Gb3JldGhvdWdodC1UaGluay1iZW ZvcmUteW91LWFjdC00YjVmMzU0YWQ0Mzk2LmpwZw==&w=550&h=1200
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.