Zobrazit normální verzi : pomoc
Ahoj lidi žádám všechny adminy na co mají práva na JB 4 aby chodili pravidelně na servery ...
Prominte mi že to píšu tak natvrdo ale začal jsem u vás hrat a vás JB je dobrý server až na ty CT děti a nikdo tam není aby to pročištil kdyžtak
pokud se u vás chytnu zkusím vám pomoci .... :) díky za odpověd :)
Ahoj stačí když napíšeš přes ! do chatu zpráva se pak ukáže všem adminům a pokud bude nějaký online tak by měl dojít.Pokud nedojde admin tak natoč demo a hod to do sekce Hlášení cheaterů,stížnosti/stíznosti z Jailbreak serveru a tam to postni někdo se na to pak podívá.Taky berte to že admini nemohou být online 24h denně a né všichni admini tomu modu taky rozumí.
aha ok příště .. jen ještě něco pro vás mám ... :) Dvě CT zrovna jsou na serveru nadržuji jednomu z věznu řekknou že nikdo nesmí z cely ven jen on dovolí mu jít do zbrojky at si vezme gun a potom zapnout box je toto normalní??? tady jsou jejích IP
# 1 "Pijem Pivo Mierim Krivo" 232 VALVE_0:0:594818129 22 43:31 27 0
#12 "[Frozen] rufo123" 193 VALVE_0:0:1882606553 7 1:55:47 26
pošlu dukaz jestli chcete :)
bez dema se nikam nepohneš s touhle stížností . .
aha já udělal jen screen ok začnu natačet... :) hlavně aby tam chodili admini ;)
No tak o těchhle dvou zrovna vim že jsou někdy problémový ale bez dema s tim nic neudělam
rád bych se kvám přidal abych to mohl čistit.. :) :D
originální žádost o práva
Admini se vybiraji ze speslu coz nejsi :).
dakujeme za pomoc, ale adminom sa nestanes len tak, lebo chces.....a na JB uz vobec nie....
ak mas podozrenie na porusovanie pravidiel tak pouzi "!", alebo "/cheater"
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.