Zobrazit normální verzi : Hlášení Hackra hráče lynx
Hráč lynx ma Aimbot hack
Důkaz : dává furt headshoty
A sám to příznal podívejte se sami
Ty si ale prípad. Nemáš žiaden dôkaz. Lynxa som kukal moc krát a nic nemal.
Hráč lynx ma Aimbot hack
důkaz ?
Tak se podívejte co napsal sám to příznal
Přiznání nebo samé hs opravdu nestačí. Chce to hmatatelný důkaz.
taky když mi někdo říká že mám wh nebo ab, tak si z něho udělám prdel a řeknu že to mám... kdyby se tu za toto dával ban, tak tu 1/3 je banned
Zoer kopíčuješ jméno přiznej to vím jak dlouho ho máš!
Does jak dlouho seš admin protože mi připadá že by jsi neměl být admin řekni mi co uděláš když někdo Nahlásí Hackra a někdo zase kámoš ho brání a jiní ne čemu budeš věřit víc levý která má 50 % a durhá 50 %
A sebrali byste adminovi který by nevěděl že když dostanu na Csko ban bapř 30 minut jestli když změní jméno tak jestli ho nebude mít. já to vím a pro Minecraft taky jenom že to de
Does jak dlouho seš admin protože mi připadá že by jsi neměl být admin řekni mi co uděláš když někdo Nahlásí Hackra a někdo zase kámoš ho brání a jiní ne čemu budeš věřit víc levý která má 50 % a durhá 50 %
Budu věřit tomu, co uvidím na demu nebo co uvidím ve spectu. Žádná protekce v tomhle směru neexistuje.
http://csko.cz/forum/showthread.php?5755-Jak-spr%E1vn%26%23283%3B-napsat-nahl%E1%9Aen%ED-st%ED%9Enost
panebože Esmeraldo ty to nevíš :D jak se má hlásit Hackři a cheatři už jsem nahlásil na steamu víš kolik lidí 5624 lidí a dostalo perma ban 5531 hmm a to je kus
Chtělo by to navštívit Dr. Chocholouška.. (myšleno v dobrém..) :)
Hráč lynx ma Aimbot hack
Zoer kopíčuješ jméno přiznej to vím jak dlouho ho máš!
Zakop sa
A máš staem jenom rok to by se ti nehodil admin!
Zoer tak jak má dlouho to jméno no kopíruje jméno mího kámoše který ho má už 15 let!
panebože. hlášení nemá hlavu ani patu, tak to někdo lockněte
Jsem měl na dnešek něco v plánu. Asi tu zůstanu a budu se kochat na jeho příspěvky :D
Vše ti bylo vysvětleno. Potřebuješ důkaz.
Už na serveri si neskutočný retard, ale tu si sa prekonal.
http://csko.cz/forum/showthread.php?5755-Jak-spr%E1vn%26%23283%3B-napsat-nahl%E1%9Aen%ED-st%ED%9Enost Precitaj si to este raz a pozorne.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.