Zobrazit normální verzi : Prosba o zrušení zákazu k CT
The King of Limbs
17-09-11, 20:20
-nick ve hře: The King of Limbs
-ip: 94.112.102.35
Myslím, že jsem to už někde psal, někde tady... http://tinyurl.com/63oj2qb
Na serverech jsem zaslechl, že existuje nějaký SEZNAM X kde jsou hříšníci, kteří mají zákaz jít k CT, tak se ptám -
1. Proč mám stále zákaz k CT, když jsem nic neprovedl a to nejdůležitější, KDY budu moci hrát za CT?
2. Pokud existuje ten tajemnej seznam, kde je? Pořád o něm někdo na serverech mluví jako by existoval tak napůl.
Děkuju za každou pozitivní reakci. Zdar!:smile:
chmod a+x /bin/laden
17-09-11, 20:26
Divím se, že všichni jsou tak žhaví hrát za dozorce.
1. Proč mám stále zákaz k CT, když jsem nic neprovedl a to nejdůležitější, KDY budu moci hrát za CT?
Opravdu jsi nic neprovedl? Měl jsi funkční mikrofon, neodmítal jsi vzít simona, nedával jsi multi-FK?
Pokud tě ze seznamu nevymažou admini, tak z něj vypadneš až se zcela naplní a ty budeš "přetékat". To může být tak v rámci týdnů až měsíců.
2. Pokud existuje ten tajemnej seznam, kde je? Pořád o něm někdo na serverech mluví jako by existoval tak napůl.
Pokud to dobře chápu, do toho seznamu mají přístup jen admini.
Yes. Chmod už ti to všechno vysvětlil, takže Kingu tebe poprosim, aby si sem hodil svojí IP a valve.
The King of Limbs
17-09-11, 21:15
Yes. Chmod už ti to všechno vysvětlil, takže Kingu tebe poprosim, aby si sem hodil svojí IP a valve.
Ip je nahoře, ale Valve? Jest-li myslíš něco se Steamem, tak Steam nemám.
Pripoj se na server a napis status, najdi svuj nick a celej radek sem prekopiruj. Pak oslav 15 narozeniny a uzivej si zivota!
The King of Limbs
17-09-11, 22:57
"The King of Limbs" 1835 STEAM_666:88:666 0 00:20 18 0
Ufousek, říká ti něco ber to s klidem? Nemusíš hned každýho podělávat, když ho neznáš irl a nevíš kolik mu je...
"The King of Limbs" 1835 STEAM_666:88:666 0 00:20 18 0
Ufousek, říká ti něco ber to s klidem? Nemusíš hned každýho podělávat, když ho neznáš irl a nevíš kolik mu je...
Musim, roste mi penis!
No, v banlistu zákazů k CT na JB nejsi. Ale koukám, že nemáš ani cs z kotelny. Stáhni si kotelňácký cs (http://csko.cz/?strana=download) a když ti to nepude, tak už nevim. Tohle bude muset řešit Kotel.
Tohle se už může zaarchivovat :)
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.