Zobrazit normální verzi : Stahování resources ze serveru
Ahoj,
když jsem se chtěl připojit na furien, začalo to stahovat modely, ale hrozně pomalu. Vypadalo to jakoby je to stahovalo z herního serveru a ne z dedikovaného http:// v proměnně sv_downloadurl v configu serveru. Většina lidí, co tam chodí pravidelně tento problém nemá, ale když se připojí někdo nový/nebo by se přidávaly nové modely, pak by to bylo otravné.
Dík,
-NtO-
Hmm, mne tuším pomohlo reconnect. Aj keď by sa to určite malo vyriešiť lepšie.
Hlásí to víc lidí, ale třeba mě to vždy stáhne rychle. Pravděpodobně ještě nejsou aktualizované dns servery.
Hlásí to víc lidí, ale třeba mě to vždy stáhne rychle. Pravděpodobně ještě nejsou aktualizované dns servery.
Tak neviem či som to pochopil správne a vôbec sa do toho nevyznám, ale mne to robilo už dávno (rok+). Ako keď chceš pozerať online film. Ide ti na prd, spustíš to cez iný server (napr. nie SK, ale ENG) a ide to normal. Vysvetlenie hodné medaile, ja viem... :D Teraz mi to už dávno nespravilo.
hmm, já měl za to, že třeba po restartu tam nebylo všecko nahraté, nebo že specifické typy souborů cska nejsou pro http://csko.cz/adresář povolené, ale asi je to jen dns, jak píše kotel. Asi se tím už zabýval :)
-NtO-
Vsechny soubory tam jsou, uz asi vim, kde je problem.
Pravda, ked sa pripájam na deathrun, tak mi stiahne pár modelov s fastdownloadu, a potom mi to začne stahovat normálne s ftpčka pomáli... Stahuje sa to asi 3min pri mojej rýchlosti internetu,... Dúfam, že vyriešite.
Dneska? Uz by to melo byt ok.
dnes nie, myslim ze pred dvoma dnami, potom to skusim, a napisem ci funguje. :)
Dneska byl problem taky, ale trochu jiny, ale ted uz je to ok.
Sefe a kde byl ten problem? Jen informacne. Nechci vubec rejpat.
No uz mi to ide, diky Kotle. :D
Některé složky nebyly pro web pro čtení.
Ahoj, dnes jsem mel opet podobny problem s jednou mapou ze surfu. Nevim presne ktera to byla. :(
Mne sa to po poslednom steam update deje stale, dokym som mal oldpack tak to islo v pohode jak malo ale teraz to aj subor .txt stahuje asi 30 sekund. Aj ked download status je vzdy complete tak tam to stahovacie okno este ostane aspon 10 sekund.
A tiez aj na mapach ktore som mal uz predtym stihnute a fungovali v pohode to stahuje nejake nove veci...
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.