PDA

Zobrazit normální verzi : bindy do konzole



hopik
08-12-10, 23:28
normálně binduju např. bind "x" "say xxx" .. jak nabinduju na nějakou klávesu něco do konzole? třeba stop/record demo? :)

morbe
09-12-10, 18:15
bind "x" "record nazevdema.dem"
bind "x" "stop"

negative
12-12-10, 11:10
Morbe, nemôžu byť dva bindy na jednej klávese.

morbe
12-12-10, 22:52
Morbe, nemôžu byť dva bindy na jednej klávese.

proboha..
to byl jenom příklad

negative
13-12-10, 15:34
Ten príklad ho môže zmiesť :)

hopik
13-12-10, 16:21
:D tak blbej zase nejsem, jen sem si v tu chvíli neuvědomil že je to jen bez say :D

negative
13-12-10, 16:28
:D tak blbej zase nejsem, jen sem si v tu chvíli neuvědomil že je to jen bez say :D

Mňa splietlo ako robí kravička :D To som bol mimo :D

MAGi
13-12-10, 22:14
Morbe, nemôžu byť dva bindy na jednej klávese.

odkdy nemuzou byt 2 bindy na 1 tlacitku?

negative
14-12-10, 15:15
Ospravedlnujem sa, opäť som sa splietol...

MildaL
15-03-11, 23:42
Může být více bindů na jedné klávese např.vybavení atd. Od kdy ne!!!!???

apach29
16-03-11, 08:40
To je ale jen jeden bind na jednu klavesu. Je jen slozenej z vice prikazu. Treba takto vypada muj bind na primarku : bind "F1" "ak47;m4a1; primammo;vesthelm;vest; ss"

Larodar56
16-03-11, 10:26
Apachu nevíš jaký je bind na respawn na serveru surf?

ZombieBot
16-03-11, 11:49
bind "x" "say /respawn" ?!

apach29
16-03-11, 14:15
Jj, Bot ma recht :)

Larodar56
16-03-11, 14:41
Ok díky. :)

hopik
16-03-11, 18:39
laro, až pujdeš na jump, tak si /restart unbinduj... neni příjemný když skáčeš 35 min jednu dost hard mapu, zmáčkneš "x" a objevíš se na startu bez času, bez checkpointu, bez ničeho :D

Wartrik
19-03-11, 13:21
funguje i tento příkaz bind "x" "messagemode record" kdy se v míste chatu ukáže record: pro název dema
btw: uvozovky tam musí být

Love or Hate
22-10-11, 09:06
?! ??? se mi nezda

vedouci venny
22-10-11, 17:08
?! ??? se mi nezda

Si dobrej retard.. (19-03-11 13:21)

Bobik
26-10-11, 20:02
jak nabinduju na "num cislice"

bones
26-10-11, 20:17
"KP_MINUS" Minus
"KP_PLUS" Plus
"KP_Enter" Enter
"KP_DEL" ,
"KP_INS" 0
"KP_END" 1
"KP_DOWNARROW" 2
"KP_PGDN" 3
"KP_LEFTARROW" 4
"KP_5" 5
"KP_RIGHTARROW" 6
"KP_HOME" 7
"KP_UPARROW" 8
"KP_PGUP" 9
"KP_SLASH" /
"KP_MULTIPLY" *

Bobik
26-10-11, 20:24
"KP_MINUS" Minus
"KP_PLUS" Plus
"KP_Enter" Enter
"KP_DEL" ,
"KP_INS" 0
"KP_END" 1
"KP_DOWNARROW" 2
"KP_PGDN" 3
"KP_LEFTARROW" 4
"KP_5" 5
"KP_RIGHTARROW" 6
"KP_HOME" 7
"KP_UPARROW" 8
"KP_PGUP" 9
"KP_SLASH" /
"KP_MULTIPLY" *

dík

TheFinrod
30-10-11, 10:31
Jako tento bind binduje čísla na numerickou kl.? Mě to nejde :D :D

72 Virgins
15-11-11, 05:44
Protože to musíš dávat bez těch čísel. Bones to tam dal jen jako vysvětlivku

"KP_END" je prostě 1 ber jen to co Bones dal do uvozovek.

TheFinrod
15-11-11, 22:08
Protože to musíš dávat bez těch čísel. Bones to tam dal jen jako vysvětlivku

"KP_END" je prostě 1 ber jen to co Bones dal do uvozovek.

Aha, díky. Tím je problém vyřešen :)

Ridik :D
16-11-11, 11:01
jestli chces tak ti sem hodim sve bindy do configu uz hotove ;)

TheFinrod
16-11-11, 18:30
Byl by si hodny, Ridiku :)

Ridik :D
16-11-11, 22:25
bind "KP_HOME" "vest"
bind "KP_UPARROW" "mp5;primammo"
bind "KP_PGUP" "galil;primammo"
bind "KP_LEFTARROW" "flash"
bind "KP_5" "sgren"
bind "KP_RIGHTARROW" "defuser"
bind "KP_END" "deagle;secammo;secammo;secammo"
bind "KP_DOWNARROW" "usp;secammo;secammo;secammo"
bind "KP_PGDN" "hegren"
bind "KP_ENTER" "primammo"
bind "KP_INS" "awp;primammo"
bind "KP_DEL" "m4a1;ak47;primammo"
bind "KP_PLUS" "secammo"

tu to mas :)

VINCE C.
02-12-11, 01:07
Nikdy... nekupovat... všechny... náboje... do... sekundárky..., speciálně... ne... do ... USP.

chmod a+x /bin/laden
02-12-11, 08:11
Nikdy... nekupovat... všechny... náboje... do... sekundárky..., speciálně... ne... do ... USP.
Zásadně nesouhlasím. I sekundární zbraně mají ve hře své uplatnění. A tím nemyslím jenom desert eagle, i ta USP je nesmírně silnou zbraní, když se hráč umí strefit do hlavy.

Jen se ještě jednou podívej na Ridikovi bindy - do primárních zbraní mu stačí jeden zásobník, nejspíš se mnohem raději po mapě rychle pohybuje s lehkou sekundární zbraní a kalach tasí jen když je k tomu důvod. Tobě by se chtělo po mapě běhat s prázdnou zbraní?

VINCE C.
02-12-11, 08:21
Zásadně nesouhlasím. I sekundární zbraně mají ve hře své uplatnění. A tím nemyslím jenom desert eagle, i ta USP je nesmírně silnou zbraní, když se hráč umí strefit do hlavy.

Tohle téma jsem ani náznakem vůbec nenačal.


do primárních zbraní mu stačí jeden zásobník, nejspíš se mnohem raději po mapě rychle pohybuje s lehkou sekundární zbraní a kalach tasí jen když je k tomu důvod. Tobě by se chtělo po mapě běhat s prázdnou zbraní?

V tyhle hře (mimo toho když mám arcku) NIKDY nebude výhodný si koupit náboje do sekundární zbraně, když můžu koupit primární. Další věc, já jsem řekl, že se nevyplatí maximální nákup... což je u USP až 100 nábojů (8 a nějaký drobný zásobníků), když hraje člověk CS bez stupidních pub módů, který mu dávaj peníze nad rámec normálni hry, tak občas rozhoduje o tom jestli bereš plný kolo nebo eco/deko i blbejch $50, ty když se budeš konstantně pořád odhazovat o $200, tak ti logicky budou při vyrovnaný hře ty peníze chybět.

chmod a+x /bin/laden
02-12-11, 08:33
V tyhle hře (mimo toho když mám arcku) NIKDY nebude výhodný si koupit náboje do sekundární zbraně, když můžu koupit primární.
Každý má svůj vlastní herní styl, někdo ty náboje využije a nemůžeš kategoricky tvrdit, že se to NIKDY nevyplatí.


Další věc, já jsem řekl, že se nevyplatí maximální nákup... což je u USP až 100 nábojů (8 a nějaký drobný zásobníků), když hraje člověk CS bez stupidních pub módů, který mu dávaj peníze nad rámec normálni hry, tak občas rozhoduje o tom jestli bereš plný kolo nebo eco/deko i blbejch $50, ty když se budeš konstantně pořád odhazovat o $200, tak ti logicky budou při vyrovnaný hře ty peníze chybět.
Tohle jsou přece bindy na klávesy a ne skript pro autobuy. Tak jaképak konstantní odhazování $200? Ani nevíš jestli ten bind vůbec mačká. Jen ho nech být, pokud chce mít v prvních kolech plný zásobník, tak proč si sakra nemůže nabindovat secammo třeba stokrát?

VINCE C. přestaň vnucovat každému svůj herní styl a názory, vrať se raději k těm komentovaným videím, ty si myslím mají větší budoucnost než ostatní tvoje příspěvky na fóru.

VINCE C.
02-12-11, 08:41
Každý má svůj vlastní herní styl, někdo ty náboje využije a nemůžeš kategoricky tvrdit, že se to NIKDY nevyplatí.

Můžu. Tohle není věc, kde je faktorem nějakej styl nebo názor, tady se jedná a holej fakt.


Tohle jsou přece bindy na klávesy a ne skript pro autobuy. Ani nevíš jestli ten bind vůbec mačká. Jen ho nech být, pokud chce mít v prvních kolech plný zásobník, tak proč si sakra nemůže nabindovat secammo třeba stokrát?

Bindy jsou fajn. Ať si tam třeba nabinduje růžovej kulomet s raketometem, ale hlavně ať ho nekupuje.


VINCE C. přestaň vnucovat každému svůj herní styl a názory, vrať se raději k těm komentovaným videím, ty si myslím mají větší budoucnost než ostatní tvoje příspěvky na fóru.

Ale no-no. Hraj podle pravidel, máš snad nějakej kodex, taková hloupá podpásovka je pod tvoji úroveň.


Já nevnucuju, pouze píšu fakta, který jsou shodou okolností v souladu s mym názorem. :)

chmod a+x /bin/laden
02-12-11, 08:44
Prosím vás, než zabřednem do zbytečného flamu, vyjádřete se na téma BINDY někdo jiný...

VINCE C.
02-12-11, 08:47
Nepřijde mi, že jsme upadli do nějaký iracionální výměny neplodnejch žvástu. Mírnej thread hijack, ale vlastně se bavíme o nečem, co navazuje na původní téma, v čem je problém?

TheFinrod
03-12-11, 15:51
Protože to musíš dávat bez těch čísel. Bones to tam dal jen jako vysvětlivku

"KP_END" je prostě 1 ber jen to co Bones dal do uvozovek.

A pořád mi o nejde :p dal jsem prostě jen tohle:
"KP_MINUS"
"KP_PLUS"
"KP_Enter"
"KP_DEL"
"KP_INS"
"KP_END"
"KP_DOWNARROW"
"KP_PGDN"
"KP_LEFTARROW"
"KP_5"
"KP_RIGHTARROW"
"KP_HOME"
"KP_UPARROW"
"KP_PGUP"
"KP_SLASH"
"KP_MULTIPLY"
a dal jsem to do config, ale nejde :p

bones
03-12-11, 21:44
A pořád mi o nejde :p dal jsem prostě jen tohle:
"KP_MINUS"
"KP_PLUS"
"KP_Enter"
"KP_DEL"
"KP_INS"
"KP_END"
"KP_DOWNARROW"
"KP_PGDN"
"KP_LEFTARROW"
"KP_5"
"KP_RIGHTARROW"
"KP_HOME"
"KP_UPARROW"
"KP_PGUP"
"KP_SLASH"
"KP_MULTIPLY"
a dal jsem to do config, ale nejde :p

Ked bohuzial niekto nevie pouzivat, to co ma vnutri v hlave, tak to je naozaj zle.
Mas domacu ulohu: prist na to, ako funguje config v CS

rada č.1: otvor si subor config.cfg v notepade
rada č.2: pozorne si pozri co je na ktorej klavese nabindovane a skus sa zamysliet, preco je to tak
rada č.3: v ridikovom poste (http://csko.cz/forum/showthread.php?233-bindy-do-konzole&p=49129&viewfull=1#post49129) mas nejake priklady.
rada č.4: ak si nepochopil, precitaj si znovu radu č.1.

Nix0ne^
04-12-11, 16:55
Když už jsme u bindů tak pls jak se bindujou nějaký skilly na War3ft začínám to hrát. :) nikdy jindy sem to nehrál...

apach29
04-12-11, 17:34
bind "f""ultimate" pro war3 a bind "klavesa""nazev skillu" pro war3Ultimate.

+ tady mas adresu http://csko.cz/?strana=war3

Nix0ne^
28-12-11, 09:14
Pls jak se binduje na zombie armor?

perry
28-12-11, 10:37
bind "klavesa" "armor"

NemiKD
12-01-12, 00:25
Na to stop a record demo je dobry ESL gui :)

dex73r
05-03-12, 14:38
mna by skôr zaujimalo jak spravit napr keby si spravim auto-pistol script tak chcem ho mat na napr F4 typom toggle - tzv. on/off, ale neviem jak ten toggle spraviť.. poradi niekto?

Meda Pu xD
05-03-12, 18:38
tech bindu je proste dost :-)

MildaL
08-03-12, 00:35
Čus Kotel,mam dotaz.Funguje příkaz appenddemo - pokračuje v nahrávání již existujícího dema
dík

Pan Folowed
13-03-12, 21:08
tvl teray som spatne nabindoval a ani nemoye pisat nic tak to znova instalujem xd