Zobrazit normální verzi : Fatal error u některých map.
Ahoj mám takový problém když pojim na nějakej server tak mi to vyhodí tabulku s tímto nevím co s tím dělá mi to jen u určitejch map.Mapu jsem vždy zkusil odstranit a serverem nechat znovu stáhnout nepomohlo.Byl bych rád kdyby mi někdo poradil už mě to vážně štve.
https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/1488263_669816546373499_333025479_n.jpg
E: A u některých serveru mi pro jistotu celé csko neodpovídá :D např.Schovka,ZM escape apod.
J presne také problémy mám aj ja... Keď sa pripájam mi to vypne cs a vyhodí ERROR...
tky mi to jednou hodilo tu chybu, potom jsem si dal old pack a od té doby nic.
Tiež mám ten problém ale ja sa začnem pripájať na server a keď sa hrá nejaká mapa ako napr. : de_dust_castle , fy_simpson a takéto mapy, tak sa to sekne keď sa pripájam a vyhodími tento ERROR čo aj tebe. Pýtal som sa na to veľa ľudí ale poradiť nevedeli.
Ale víte co já hrával normálně JB mapy Schovku běžně a zm klasika hrával sem často ted mi to začalo dělat tuhle neplechu.Buď mi celé csko neodpovídá a přes procesy to musim vypnout nebo mi to vyhodí tuhle tabulku.
Presne môj prípad. Nemôže to byť oldpackom?
Je to na 100 pro oldpackem Pukyno.
E. taky mi to dělá, myslím, že se to "opravit" nedá, ale jestli někdo ví jak a poradí, je bůh :happy:
E2: není to ironie, děla to lidem jen co si davali docska oldpack, teda aspon co vím já
No jestli by to bylo oldpackem tak to je špatný protože když si ho dam pryč tak budu mít sále 100 Fps i se sinchronizací.Ale to mít nemužu protože muj komp je super a na 100 fps mam lagy jak cip.D:
Mne to robí od vtedy čo som si dal old-pack každá 5 mapa (cca) mi lagne a cez procesy jak písal Vikernes to musím vypínať...
b4official
06-01-14, 23:02
Skúšali ste http://csko.cz/forum/showthread.php?22702-Counter-Strike-OLDPACK-FIX! ? Ja mám oldpack a beží mi to v pohode bez žiadnej chyby
Tohle kdyžtak můžete locknout problém se steamem už mam vyřešenej.Nebo pokud se toto téma bude hodit i někomu jinému tak to tu nechte.
A jak si to vyriešil Viki ?
Měl jsem oldpack a reinstaloval sem csko updatoval na poslední update a opravil si speedhack protože mám AMD procesor který mi to způsoboval a hraju :D
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.