Zobrazit normální verzi : Ping
Zdravím. Vím že toto téma je už 'ohrané' ale mě stále dělá problém. PŘÍŠERNÝ PING. Toto se mi stávalo, ale i pořád stává. Například: tyto 3 dny Čtvrtek, Pátek a Sobota se mi ping zvedl až k 599. Můj normální ping je 9-20cca. Nevím čím to je... Po celou dobu (až do teď) mi šlo Counter Strike normálmě, ale tyto 3 dny mi jde chvílu ping 9-20 Ale například po pár minutách klidně na 500+. Ze začátku jsem si myslel že to přejde, ale ne. Nevím čím to je. Wi-Fi jsem neměnil. Zkoušel jsem přendat kabel z Wi-Finy do NTBoku, ale nic. Nevím si rady. Děkuji za odpovědi.
přetížená síť asi. tohle jsem měl nonstop skoro celej měsíc
Hele, no stress mě to také dělá stabilně mám na kotelně latence 3 až 15 většinou, ale stane se v některém okamžiku, že to vyletí na těch 300 ne-li více.. Toto nejde myslím ani ovlivnit ať wifi nebo kabel tak to bude dělat stejně.
Ptal jsem se pár lidí a jediné co Ti mohu říct na to, že je to tak jak píše Zoyer. Bohužel, ale tohle se stává a s tím Ty nic neuděláš. Jedině co Ti mohu poradit zeptat se providera třeba Ti řekne v čem je chyba, ale i tak těžce pochybuji, že Ti to helpne.
Jen tak mimo téma mohu se Tě zeptat jak máš třeba nastavené fps_max, rate, cl_cmdrate, cl_updaterate někdy se zdá, že Ty příkazy to tak neovlivňují ale někdy je i pravým opakem protože když mám default cfg tak mi to laguje stabilně. Jen když si dám fps_max 101, rate 30000, cl_cmdrate 30, cl_updaterate 30, ex_interp 0.01 tak mi to jede v pohodě. Ještě by jsi mohl zkusit různé hodnoty pro tyto příkazy třeba si to dokážeš více vybalancovat ne-li až stabilizovat.
S tím jsem počítal...Stávalo se mi to před cca rokem. A po ňáké době to zmizelo...Jinak děkuji na pomoc od všech co mi odepsali. :)
A bral si v úvahu třeba nějaké tvoje lokální stahování/nahrávání? U mě doma si třeba bratr furt něco zálohuje přeš dropbox a díky tomu mam pak 1k ping.
Případně jestli se ti přímo u tebe na počítači neaktualizuje nějaký program.
Ach, bezdak mi něco připomněl a co trasování nevede Ti to třeba přes celou evropu.. to by také mohlo být ten problém net můžeš mít třeba výborný ale při špatném trasování to pak může dělat i toto no..
pak zkus přes konzoly ve winu -tracert + ip kotelny..
Bezďák, určitě ne..Já když hraju Cs, tak si nic nestahuju nenahrávám nic...Ani bratr ne..Ale díky.
Neonkiller
30-12-13, 11:59
Peta, dik za tie nastavenia nemam skoro ziadne lagy :)
Mne to ide úplne normálne :)
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.