Emersen
28-12-13, 23:12
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 91310)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'Obchazeni banu #90345'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): Emersen
[AMXBANS] Tvuj nick: Emersen
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:2122813195
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:2122813195
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(0):
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 178.41.109.27
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: Does
[AMXBANS] Server: csko.cz | DM FFA Only HS
[AMXBANS] Na Vasi ip adrese je vice banu (zrejme za cheaty). Pripojite se jen se steam cs.
[AMXBANS] ==================================
Takže než toto locknete aspoň si to prečítajte. Dobre ked si niekto myslí že som mal vtedy Wallhack ja mu to neberiem je to jeho názor ale vtedy som nič nemal. Takže ako by som začal, už aj inom portáli ked som tam hraval sa my stalo toto isté. Dôvod: mal som Grafiku na Software a niekedy vidíš hračov aj cez stenu ale to tuším nie je zakázane. Ano obchádzal som Ban priznávam. Ak mi neveríte v poho naopak budem veľmi rád že sa o tom porozprávame.
PS: Prečo to píšem tak neskoro? Chcel som sa s tím zmieriť že som dostal Ban tak som chvílu hral na inom portáli no zistil som že to nemá cenu. chcel som to napísať skôršie len sa mi resetol Internet a mal som zlé prihlasovacie údaje.
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 91310)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'Obchazeni banu #90345'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): Emersen
[AMXBANS] Tvuj nick: Emersen
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:2122813195
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:2122813195
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(0):
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 178.41.109.27
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: Does
[AMXBANS] Server: csko.cz | DM FFA Only HS
[AMXBANS] Na Vasi ip adrese je vice banu (zrejme za cheaty). Pripojite se jen se steam cs.
[AMXBANS] ==================================
Takže než toto locknete aspoň si to prečítajte. Dobre ked si niekto myslí že som mal vtedy Wallhack ja mu to neberiem je to jeho názor ale vtedy som nič nemal. Takže ako by som začal, už aj inom portáli ked som tam hraval sa my stalo toto isté. Dôvod: mal som Grafiku na Software a niekedy vidíš hračov aj cez stenu ale to tuším nie je zakázane. Ano obchádzal som Ban priznávam. Ak mi neveríte v poho naopak budem veľmi rád že sa o tom porozprávame.
PS: Prečo to píšem tak neskoro? Chcel som sa s tím zmieriť že som dostal Ban tak som chvílu hral na inom portáli no zistil som že to nemá cenu. chcel som to napísať skôršie len sa mi resetol Internet a mal som zlé prihlasovacie údaje.