Zobrazit normální verzi : Cenzura
Zdravim,
kdo chodit na gg, vi ze docela hodne nadavam. Nechtel bych za to dostan ban nebo ja neivm co, tak proto te prosim kotle, jestli by si nemohl upravit cenzuru a pridat tam
-kkt
-kkte
-jebalec
-pojabanej
-krypl
-pice
-chuj
-chujak
-penis
-postizenej
Jo a kdyz nekomu nadavam do nooba, povazuje se to za vulgarnost? :D Ze sem to kolikrat udelal a treba takovy karl0s do me pycoval pekne dlouho.. Dakujem za precteni
přijde mi to jako zástěrka na to, abys tu do mě rejpal, překrucuješ tu skutečnost, že sis začal a otravoval jsi do doby, než jsem se přepojil, nechápu jak se o tohle můžeš pomalu po dvou měsících "opírat" , vzpamatuj se chlapče, slovo noob je hanlivější pro newbie (nováček) , vulgarita to neni, ale když to opakuješ po každym fragu, kterej výjimečně dáš, tak je to spíš demence
AnnoyingGreg
22-09-11, 00:58
Zdravim,
..jestli by si nemohl upravit cenzuru a pridat tam
-krypl
-penis
-postizenej
Tobě přijdou tato slova hanlivá? Podle mě je další cenzura zbytečná. Každej snad ví jak se chovat ve hře. A spamovat hraní někomu slovy: noobe ..to taky neni příliš vychovanost.
Ja aj tak stále nechápem ako funguje tá "cenzúra". Idem napísať obyčajné debil (tuším) a mute. Niekto tam napíše spi*ný kot**ý ch*j (bez hviezdičiek) a nič...
Hraci si vymysleji vlastni nove nadavky, takze bych je musel porad pridavat a stejne uz pak nikdo nevi, co to znamena.
Na to abys nenadaval jsem tu jednou daval jeden navod...az ho najdu dam ti ho sem :)
uz sem to pro tebe nasel:)
otevři si v poznámkovým bloku
C:/Program Files/Valve/cstrike/config.cfg
najdi řádek
bind "y" "messagemode" a smaž ho
případně i bind na voice :D
a už nikdy nebudeš mít problém, že dostaneš ban za vulgaritu :)
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.