Zobrazit normální verzi : Ban
HyperVenom
01-01-14, 22:48
Ahoj, dobrý den, tady je HyperVenom. Předevčírem jsem dostal PERNAMENTNÍ ban, za wallhack. Chtěl bych tedy požádat o unban, jelikož žádné WH nemam. Výpis vam nemužu poskytnout jelikož mi CSko nějak nešlo spustit, takže jsem ho musel včera přeinstalovat.
Výpis dostaneš i teď při pokusu o připojení na server.
HyperVenom
01-01-14, 22:50
ok tak to sem dám
HyperVenom
01-01-14, 22:51
ehm bylo to na JB, nevim jakem, to je jedno že?
HyperVenom
01-01-14, 22:53
omg nejde mi to zkopirovat takze to budu muset rucne prepsat °-°
HyperVenom
01-01-14, 22:54
[AMXBANS] ================================================
[AMXBANS] Mas BAN pro tento server! (id 91697)
[AMXBANS] Mas PERMANENTNI ban!
[AMXBANS] Duvod banu: 'Wallhack'
[AMXBANS] Zabanovany nick(1): -.HyperVenom.-
[AMXBANS] Tvuj nick: -.HyperVenom.-
[AMXBANS] Zabanovane SteamID(1): VALVE_0:0:625398528
[AMXBANS] Tvoje SteamID: VALVE_0:0:625398528
[AMXBANS] Zabanovana IP adresa(0):
[AMXBANS] Tvoje IP adresa: 176.98.110.63
[AMXBANS] V banlistu na www.csko.cz muzes zjistit podrobnosti o banu
[AMXBANS] Ban dal admin: *Britny
[AMXBANS] Server: csko.cz | Jailbreak (jailbg_play_forfun2)
[AMXBANS] Na Vasi ip adrese je vice banu (zrejme za cheaty). Pripojite se jen se steam cs.
[AMXBANS] ================================================
Kicked : Tady mas BAN. Zkontroluj konzoli proc !!!.
nakonec to slo :D
Nelži http://csko.cz/dema/upload/dir/venom.dem
Zrovna se hrála schovka a tys krásně o všech věděl, jen je škoda, že to demo nebylo delší no :))
HyperVenom
02-01-14, 12:34
*Britny, mozna uz tu mapu znam a vim kde jsou dobre kempi ne? Sel jsem tam, kde jsem se na ty mape vzdycky schoval ja. A nevedel jsem, ze derovani je zakazane -.- tak to napiste do pravidel. ehm, *Britny a v jakem formatu si to demo mam spustit, kdyz se m ito stahne a chci spustit, tak i to napise: Aplikace nebyla nalezena (nad tim cesta k souboru)
HyperVenom
02-01-14, 12:40
Prosim te *Britny, skart mi ten ban aspon, jsou prazdniny a ty jsi mi toto udelala -.- :D ted se strasne nudim, prosim, tak mi to zkart na 1 mesic, nebo unban za to ze jsou prazdniny. Jake by to bylo vam kdyby vam nekdo dal perma ban na nejlepsim ceskem CS serveru? :(
pozri, skracovat sa nic nebude, pockaj si na vyjadrenie ostatnych adminov....a prosim pouzivaj edit a nespamuj!!!
Podle dema od Britny je WH evidentní a ještě se nestydíš nás tady oblbovat.
HyperVenom
02-01-14, 12:49
v zivote jsem nemel hacky, cheaty nic....ano uvazoval jsem o tom ze si je stahnu, ale vsude byl vir a avast mi to zablokoval ulozit. a duvod byl ze na serveru byl moc dobry hrac, nebo cheater. chtel jsem si na nej vylit zlost. a rozhodl jsem se ze uz na tom serveru hrat nebudu tak jsem nasel kotelnu a fiha :) dobra komunita, skvele servery, a nechci abych neopravnene dostal nejakej ban, kterej mel dostat tamten osel. wh jsem nemel, vsak kdyz tu pisu pravdu tak mi to stejne nepomuze.....
Děrování není zakázané, ale ten vozík nebo co to bylo, tak normální hráč by ho děroval celej, ale je tam jasně vidět jak si po tom esp jedeš. A kdyby na tom Ruském kole nebyl bug, že ho šlo vidět na 1s tak by to byl taky krásný čas, ale už to že si tam šel a koukal si přesně na něj. Prostě máš WH, tak se tu nesnaž nikoho oblbovat. Zkracovat nic nebudu, perma je perma..
Je to krátké demo, ale přesvědčivé :) Takže BAN ti sedí :)
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.