Zobrazit normální verzi : DayZ - herní partner
Zdravím , není tu někdo kdo vlastní tuhle hru , kdo by si přes TS zahrál tuto hru . koukal jsem na pár videí z gameplay a musím říct e se mi to hodně líbí , kdytak klidně SZ kdo by chtěl
Standalone, nebo herní mód do Army 2?
Nikdo tu nehraje DayZ?
Axess to hraje
jj hraju to dost kdyztak se ozvy na steam a zahrajem
Standalone, nebo herní mód do Army 2?
tušim že Arma :)
tušim že Arma :)
V tom případě se hlásím taky.. :)
Jedná sa o standalone. Pošlem ti ziadost a kľudne môžme potom zahrať
Jedná sa o standalone. Pošlem ti ziadost a kľudne môžme potom zahrať
tak to sorry all
Právě jsem si hru zakoupil, pokud má někdo zájem můžem se nějak dohodnout a zahrát.
Na steame by som ta mal mať, stačí napísať a možme zahrať.
My hráme tak 7 väčšinou takže keby si chcel stačí napísať na steam Kakafko.
https://www.youtube.com/watch?v=VLhCNEpcPO4
Docela zajímavý video, kde jsou vidět rozdíly mezi Virtuálním Chernarusem a tím pravým, českým.
Ahoj, už dva tejdny spamuju chatbox, jestli by někdo nehrál Day-Z, no že bych si to pořídil. (stanalone) Přemítám, jestli si nepočkám na nějakou akci.. přecejen 600 kaček mi přijde hodně na alfu.
No, určitě pokud si chceš DayZ pořídit, měl by jsi co nejdřív, protože potom si akorát budeš připlácet víc a víc. Je to stejný jak na princip minecraftu, kdy ALFA byla za pár kaček, Beta už o něco dražší a Plná hra už stojí docela dost. Hrajem to s kámošema, můžem tě pár věcí naučit, přiučit a možná s tebe bude někdy stejnej profík jako my :D
The Frisco
24-08-14, 19:29
Hraje to teď přes léto ještě někdo? V jednom ta hra není nejjednodušší tak hledám parťáka/parťáky :) Jinak nepatřím k těm zkušenějším, zbraň mám bez nábojů takže bych se trochu i povozil :/ :D Když tak se ozvěte tady nebo přidejte na steamu.
Chapu to dobre ze standalone?
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.