Zobrazit normální verzi : jak udělat screen?
Superbongman III.
09-01-14, 04:36
Chcem sa spýtať...ked počas hry chcem niečo odfotiť cez "prtScrn"...a otvorím to potom v skicári....tak sa mi tam objaví odfotené pozadie cska, ktoré máte ked otvoríte hru....nevie mi niekto poradiť čo s tým mám ? :D
pocas hry pouzivaj prikaz do konzoli "snapshot", alebo ak mas steam, tak myslim F12 je nabindovany screen
pocas hry pouzivaj prikaz do konzoli "snapshot", alebo ak mas steam, tak myslim F12 je nabindovany screen
Když máš Steam tak se to odfotí přes F12 a jakmile vypneš hru, tak se ti tam objeví tabulka, kde můžeš ten screen si poslat na svůj profil.
Když hraješ Ns a máš na klávesnici klávesu Printscreen, tak když ve hře dáš klávesu Printscreen+Alt, tak pak stačí si otevřít malování, dát Ctrl+V a máš to v Malování.
Naco tak zlozito ??
ked mas csko z Koteln1, v hre stalacis F5 a potom si prejdes do zlozky csstrike /tam kde mas nainstalovane cs a tam to najdes ulozene.
Dufam ze pomoze .
F5? Hustý...díky moc :)
Já vždycky jak debil používal PrtScr a pak malování :D
Thanks for usefull information ;)
E:
lol, ale ved snapshot si si mohol nabindovat na akukolvek klavesu a mas po probleme :D:D
Dyť píšu, že jsem deb*l :D (nepotřeboval sem často nic fotit, tak sem to neřešil, a jednou za dva měsíce mi to přes malování nevadilo udělat. )
F5? Hustý...díky moc :)
Já vždycky jak debil používal PrtScr a pak malování :D
Thanks for usefull information ;)
lol, ale ved snapshot si si mohol nabindovat na akukolvek klavesu a mas po probleme :D:D
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.