Zobrazit normální verzi : Ban za nic
Dobrý den,
dostal sem ban na 100% neprávem..
v důvodu bylo napsané: vlak
chci se zeptat za co sem to dostal??
Trochu na nic ne? Proč jakože Vlak? a jako co sem udělal?
A nemohli by ste alespoň nějak varovat že tam je nejak admin co dava bany z duvodu Vlak??
Žádám o Unban.
Jmenuju se: [K]r@kCZ
a na Email mi prosím napište důvod.. Email: krakmister@email.cz
Nekromancer
18-01-14, 20:57
Umíš číst? No že se ptám, asi ne.
1) Neumíš napsat žádost dle vzoru.
2) Při vstupu na server máš pravidla. Která vstupem potvrzuješ. A máš tam zároveň vysvětleno, co je to vlak.
UB nedostaneš. A není jediný důvod, proč by někdo měl upozorňovat hráče, že je admin na serveru.
Na mail ti nikdo psát nebude.
A za tu tvojí aroganci, kdy vykřikuješ, že máš ban neprávem, a přitom ani nevíš, co to je, mám silné tendence ti nějaký ten ban přidat. Takže se trochu uklidni.
2) Při vstupu na server máš pravidla. Která vstupem potvrzuješ. A máš tam zároveň vysvětleno, co je to vlak.
UB nedostaneš. A není jediný důvod, proč by někdo měl upozorňovat hráče, že je admin na serveru.
A za tu tvojí aroganci, kdy vykřikuješ, že máš ban neprávem, a přitom ani nevíš, co to je, mám silné tendence ti nějaký ten ban přidat. Takže se trochu uklidni.
K tomu neni co vic napsat.. vse vystizne, jasne a srozumitelne!
Aha... Tak to se omlouvám o pravidlech že se zobrazují ani nevím.. Neprohlížím je.. Většinou tam bylo VIP.
A omlouvám se za moji agresivitu, byl jsem hoodně naštvanej když sem si myslel že to je ban za nic..
A ještě bych se jen chtěl zeptat na jak dlouho ji mám? Ještě jednou se omlouvám a předem děkuji..
Nekromancer
18-01-14, 22:23
Kdyby jsi dodržel postup žádosti, tak ve výpisu z konzole máš uvedený čas a trvání banu.
Nicméně že jsi se omluvil, tak jsem se podíval do banlistu => http://csko.cz/bans/ban_details.php?bid=93810
Ještě hodinu.
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.