Zobrazit normální verzi : Prosím o unban.
Včera som hral a dostal som permanentný ban za to, že sa mi trocha zadarilo. Nemal som žiadne cheaty a hru snimi ani neuznávam, prosím o zrušenie. :notsure:
Detaily banu
Hráč Kubooo
Typ banu IP adresa
SteamID VALVE_0:0:882589680
IP adresa 91.127.105.7
Udělen 19-01-2014 - 20:38
Délka BANu Trvalý
Vyprší nepoužito.
Důvod Aimbot
BAN dal Admin Eso. (Eso.)
BAN dal Server csko.cz | Fy (fy_snow_orange)
HistorieBANů
Tento hráč ještě nebyl zabanován.
Ja sa v tom neviznám ale nedá sa nejako naistotu zistiť že nič nemám, niečo čo by ukázalo pravdu. :confused1:
Nekromancer
20-01-14, 21:25
Počkej, až banující admin dodá demo. Do té doby rozhodně nemá smysl spamovat ostatní adminy.
Prepáčte, len som sa chcel uistiť či sa to bude riešiť.
http://csko.cz/dema/upload/dir/kuboab2.dem
E: snazim sa najst este jedno demo, pripadne ho sem editnem
Neviem síce ako to otvoriť ale viem že som nepoužil žiadny cheat a dúfam že to tak posúdia aj ostatný.
Tu si pozri ako prehrat demo http://csko.cz/articles/read/64 ja len lutujem ze som to druhe demo premazal ked som sa sekol a napisal taky isty nazov
Nejde mi to, dal som to tam kde som mal ale nejako to protestuje, ale ja to vidieť nepotrebujem, pretože som čitý jak lalia. Ale tak isto nechápem že odohrám x hodím a som úplne poleno z mizerným skóre, začne sa nová mapa a ja zo šťastím zabijem pár protivníkov a hnet mám ban.
Demo musis stiahnut, potom ho musis dat do zlozky cstrike. Do zlozky cstrike sa dostanes tak ze ides napr. disk C/D tam mas steam - SteamApps - common - Half-Life - cstrike a tam skopirujes stiahnute demo. Potom si zapnes csko, otvoris v hlavnom menu konzolu tlacitkom pod klavesnicou esc a tam pises nasledovne: viewdemo kuboab2.dem potom by sa ti malo demo spustit.
Aha, už išlo, ja si myslím že tam bolo všetko v poriadku, iba 1 zabitie mohlo vipadať čudne ale tak neviem ako mám dokázať, že som nič nepoužil.
Ja som si myslel, ze AB dava hlavy co s najmensim poctom striel :D:D
za me na tom demu nic neni
Za mě tam nějakej pomocnej programek bude. kdyz se demo 4x zpomalí tak u většiny killů jde vidět že to na hlavu vystřelí dříve, než tam vůbec najede cross, což jsem už u pár aimbotů viděl. Škoda že to demo není delší, možná by ho to lépe usvědčilo.
Jednou jsem zkoušel co nejrychleji cuknout myší a vystřelit, a pak si zpětně přehrát své vlastní demo a nikdy se mi nepodařilo nejprve vystřelit a pak najet křížkem.
Edit: nevěřím tomu, že to je čistý.
např jak steyrem zabije ty dva na midu tak pak ten třetí jak je v tom okynku tak je vidět jak se mu cross "uchytí" k hlavě a furt se tam strhává, až když CT zajde tak mu najednou steyr kope pánubohu do oken.
V jednom momente beží dozadu s fulloutom, v dalšom hneď namieri na hlavu... za mňa nieje čistý, ale chcelo by to dlhšie demo no.
Preto, že iné nahrávky sú neni. Hral som celý večer a presne na tieto 2 kolá sa mi zadarilo. Naozaj som nikdy žiadny cheat nepoužil, dosť blbé že to stoho neviete posúdiť :/
A to stým okienkom som strielal pomaly a čo najpresnejšie, ked som zbadal že sa schoval tak už mi bolo jedno kde a ako strieľam, pretože som začal cúvať nabok.
Mrzí ma toto nedorozumenie a ťažko sa mi obraňuje ked som doposial nevedel čo je aimbot ale ked som pozeral nejaké videá v ktorích ho použili tak si myslím že toto demo má odtoho veľmi ďaleko.
A to stým okienkom som strielal pomaly a čo najpresnejšie, ked som zbadal že sa schoval tak už mi bolo jedno kde a ako strieľam, pretože som začal cúvať nabok.
Tomu rikam "styl"
Tak ale niekto tam piše že sa protivníkovi prichitil cross k hlave , a pri posledných 2 zabitiach sa už neprichitilo nikde nič.
moc krátke demo, ja osobne by som to ešte nebanoval
Priznavam ze to demo je kratke a nebanoval som to iba na jeho zaklade ale to som spominal uz vyssie.
Takže když je demo neprůkazné tak mu dáš ub ne?(demo jsem nekukal)
okej dík za vyřešení :happy:
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.