Zobrazit normální verzi : Unban
Hráč Virus
Typ banu SteamID
SteamID VALVE_0:0:2060779658
IP adresa skrytý
Udělen 24-09-2011 - 22:41
Délka BANu 1440 minut
Vyprší 25-09-2011 - 22:41 (0 měsíců 0 týdnů 0 dní 23 hodin 58 minut ještě zbývá )
Důvod Kopirovani nicku
BAN dal Admin aimb0t powa ! (Svacinar)
BAN dal Server Kotelna - JailBreak test | csko.cz (jail_brazilian_v4)
Předchozí bany 0
Virus/Virusek20 je můj normální nick. Neznám nikoho se jménem Virus a nechtěl jsem kopírovat nicky.
Na Steamu mám účet jménem virusek20.
No, věc se má tak, že na JB dost často hraje člověk, kterej tu před nedávnem žádal o práva a nick má skoro stejnej jak ty a to *Virus*. Ban jsem ti zrušil, ale nevim jak to bude do budoucna, lidi si vás budou plíst.
Unregistered
25-09-11, 00:41
Dobrá změním si nick na Gmoder.
Snad se tu už nikomu plést nebude.
Děkuji za pomoc.
Virus neni podle mě zrovna nejoriginálnější nick, ban vůbec neměl dostat, navíc je ještě ochotnej bez keců si nick změnit, imo by to chtělo aspoň omluvu
Nevim proč k tomu ještě píšeš, ale je mi to jedno. Právě kvůli tomu, že je slušnej a ochotnej jsem mu ban zrušil.
Jinak Virusi, tobě se samozřejmě omlouvám, že jsem tě připravil o tu hoďku až dvě hraní.
...Na Steamu mám účet jménem virusek20.
Proč nehraješ přes steam?
Protože nemám CS koupený...
:D tak nechápu proč sem vůbec píšeš, že máš na steamu nick virusek20 :D Ale to je jedno, asi tam máš jinou hru než CSko :)
Tým chcel asi povedať, že niekedy veľmi dávno si vytvoril steam účet s menom virusek20, a ten nick mu prischol, takže kopírovať ho nemohol, lebo ho už používal.
a já několik let používal nick Sober, když jsem ještě tenkrát hrával za mlada a pak přijdu sem a vidím, že ho někdo používá, tak sem si dal jinej a neřešil jsem to. Nebo ho mám taky zažalovat? :D
Mojim postom som ti chcel len vysvetliť ako to dotyčná osoba myslela :) Nič viac v tom nehľadaj.
/edit: Platí to teda ak si narážal na môj post Kashpi.
Já narážel na oba :) ale y většiny na ten jeho post :)
Já měl jednou nick: BACIL xD
Vytvořeno ve vBulletinu® verze 4.2.2 (c) 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.